NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: .:Adry:.
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:21
Titlu: I'm with you. I'm your angel 
Data: acum 12 ani si 301 zile
Dimensiune: 342 K
Timp desenare: 4secunde
Vizualizari: 199
Rating:
10 din 21 voturi
Tags: anime, irl, fata, rosu, adry,  
Descriere: Pentru toti care ma sustin si m-au votat :) Va iubesc =) 
Phui
Utilizator: Phui acum 12 ani si 301 zile

ce frumoasa e, imi place foarte mult cum ai colorat-o , crezi ca voi putea vreodata sa desenez asa de frumos ca tine? nu te supara ca intreb, dar chiar vreau sa stiu adevarul

Adriana SIRBU
Utilizator: Adriana SIRBU acum 12 ani si 301 zile

da.. cred ca da :)

intr-o zi vei putea desena ca mine sau chiar mai bine si mai frumos :) Trebuie doar sa exersezi mult :) Uite cum am facut :

De la inceput desesenam ca si orice incepator, exersam mult cu uneltele ,apoi ma mai uitam la desenele altor utilizatori care desenau mai bine si erau experimentati in desen si ma uitam cum incep schita, cum fac diferite nuante, cum contureaza , cum coloreaza si asa mai departe pina cind am prins firul si iata ca am inteles....

N-am fost pe site de vreo 2 ani si ceva :) Dar repede mi-am amintit totul cum se face si chiar am mai progresat putin decind am revenit :)

eu cred ca si tu vei progresa muuult mullt.Ma uit la desenele tale si vad ca desenezi foarte bine chiar si primul tau desen e ff bun :) Esti intregistrata de acum 37 zile si desenezi ff frumos. Cred ca dupa citeva luni sau ani desenele tale vor fi in top :) (Asta stiu precis ;) ) si nu spun minciuni :) SPUN ADEVARUL!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!