NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Saku_ana
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:25
Titlu:  
Data: acum 12 ani si 317 zile
Dimensiune: 214 K
Timp desenare: 1secunda
Vizualizari: 490
Rating:
10 din 25 voturi
Tags:  
Descriere:  
_Marya_
Utilizator: _Marya_ acum 12 ani si 317 zile

frumoase:)

Phui
Utilizator: Phui acum 12 ani si 317 zile

foarte frumos, e superb

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 317 zile

acestia sunt personajele ce vor "juca" in B.D.-ul lui Horsey...

Acum cate ceva despre ei.



Kamyta Keyko:

Este o persoana cu dubla personalitate. Ziua este o fata rezonabila si simpatica, iar noaptea este o adevarata spaima pentru dusmanii ei. Este de partea binelui. Specialitatea ei sunt vreajile. Dar, natura este o mica parte din puterea ei. Dintr-un singur fir de par, poate face orice, de la animale, pana la nuj ce cladiri. Este foarte talentata. De la varsta de 6 ani pana in prezent, la 15, a studiat artele martiale, judo, karate si taikuando(nuj cum se scrie).Este o experta in folosirea sabiei, dar nu o foloeste decat in cazuri de urgenta. Sabia ei este enorm de puternica fiind compusa din otel si o vraja pe care numai Kamyta o stie. Nu o poarta dupa ea. Ziua foloseste in special Rose, o vraja ce-i albastreste mainile si-i da o putere de neimaginat, cu care poate distruge orice. Noaptea fol. artele martiale si sunt la fel de puternice ca si vraje de zi. Cand cele doua personalitati ale ei se intalnesc,cele 9 planete se aliniaza dandu-i o enorma putere. Este un bun lider si ii place culoarea albastra, persoanele cu capul pe umeri si este foarte sociabila.



Osso Rey:

Este animalutul lui Kamyta. El, ca si Kamyta, are personalitate dubla. Ziua fol. schimbare in animale- A.N., la fel si noaptea, doar ca pe timp de noapte puterea se dubleaza astfel incat ii poate fi de real ajutor lui Kamyta. Poate vorbi cu animalele si numai cu Kamyta. Se descurca in orice situatie si-i plac aceleasi lucruri ca si lui Keyko. Este un baiat cuminte, dar si extrem de rau cand nu-i place ceva. Ziua si noaptea se antreneaza cu Kamyta Keyko pentru a deveni mai puternic.

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 317 zile

am uitat sa spun ca noaptea lui Kamyta si lui Osso le stralucesc ochii, lor facandu-le lumina in orice moment al noptii.

_Marya_
Utilizator: _Marya_ acum 12 ani si 317 zile

am gresit cand am spus frumoase?:)

daca sunt una si aceeasi persoana... atunci este frumoasa:)

~Angels~
Utilizator: ~Angels~ acum 12 ani si 317 zile

nice :)

kill me i suk ;-;
Utilizator: kill me i suk ;-; acum 12 ani si 317 zile

Superba!Mai mutl ca superba!

Interesante personaje!Si ai avut o idee draguta cu animalu ei ;D

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!