NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: ~cristinutza~
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:80
Titlu: Pentru Irina, Adina si Adi 
Data: acum 12 ani si 353 zile
Dimensiune: 400 K
Timp desenare: 14minute 32secunde
Vizualizari: 992
Rating:
10 din 80 voturi
Tags: happy, drop,  
Descriere: Prietenia este cel mai frumos dar posibil.. cel care crede ca nu exista prietenie inseamna ca nu stie sa ofere acest dar.. 
Lovely Complex!
Utilizator: Lovely Complex! acum 12 ani si 353 zile

Cute ;)) Mersi >:D<

Pink^^Bunny
Utilizator: Pink^^Bunny acum 12 ani si 353 zile

deci nu stiu sa ofer prietenie :))..f dragut desenul (imi plc cum zambeste ;)) )

Deea.chan
Utilizator: Deea.chan acum 12 ani si 353 zile

frumoasa descriere!

~Dee_a

AlexaAlsaio
Utilizator: AlexaAlsaio acum 12 ani si 353 zile

ce dragut

Sunshine..
Utilizator: Sunshine.. acum 12 ani si 353 zile

Uau!

Really like it!

DJBunnyBoo
Utilizator: DJBunnyBoo acum 12 ani si 353 zile

ce fain ;)

Vanilla`
Utilizator: Vanilla` acum 12 ani si 353 zile

Sau poate inseamna ca are dreaptate,prietenii doar te supara,nu tu ziceai "prietenii vin si pleaca",mai bn tac,dupa cine stie ce comentezi :-j

Vanilla`
Utilizator: Vanilla` acum 12 ani si 353 zile

Sigur Cris..asa zici acuma,nu uita ca acuma un timp ai zis ca tu nu ai prieteni ca nuj ce si nuj ce,so...,nu uita ca mie miai zis,eu nu am uitat tot ce ai zis despre "prietenie",repede te schimbi si "UITI" tot ce ai zis,ziceai ca prietneii nu au voie sa raneasca si acuma zici ca ii ok,ca ii ierti? ma rog fie cum zici tu,nu are sens sa mai vb cu tn,nu iti aduci aminte,doar ce vrei tu:)

Sokii
Utilizator: Sokii acum 12 ani si 353 zile

Ma bag ca musca'n lapte, dar Ami are dreptate, prietenia nu exista, te poate barfi oricand, si poate fi prefacut, etc..

~cristinutza~
Utilizator: ~cristinutza~ acum 12 ani si 353 zile

normal ca se poate barfi oricand.. oamenii barfesc.. este o chestie care ne deosebeste de animale..:)).. oricine barfeste si oricine ajunge sa fie barfit... :D... nu cred ca e un motiv care da gata o prietenie .. :) poate pe a voastra o da gata dar pe a mea nu XD... nu am rupt nicio prietenie din cauza ca m-a barfit cnv.. :)).. m-am suparat si eu cand am fost barfita ca tot omul dar nu era nik de genul "vai nu`l mai consifer prt" .. si dak a fost asa totul s-a rezolvat intr-o sapt..:... mi se pare stupid sa crezi ca prietenii nu exista.. dak o iei pe incredere.. nu poti sa ai incredere deplina in nimeni :D... de la oricine te poti astepta la orice.. asa e viata si o tratam ca atare :D eu stiu ca am prieteni adevarati si nu o sa stau sa ii demontrez asta la nimeni. mi-am demonstrat mie si e suficient. nu am nevoie sa`mi zici tu, raluca, ca nu am prieteni sau ca am.. eu sunt cea care ia decizia si te rog sa nu ma studiezi tu pe mne si pe prietenii mei... sunt exact cum vreau sa fiu si cum vreau sa raman.. nu am nevoie de nimeni care sa-mi puna nota... imi pare rau ca am zis ca nu am prieteni.. sau nu :)).. nu am stat prea bine in saptamana in care am zis, ce-i drept.. recunosc la puterea 100 dak vreti :))... eram intr-o faza ft proasta si descurajata complet de tot ce era in jurul meu :)).. asta este.. nu orice zi e o raza de soare si nicidata nu va fi :D nu pot as zic decat ca am invatat sa-mi redescopar prietenii si sa ii apreciez.. fara ei nu as fi cum sunt acum :D.. fara ei nu as fi... m-au ajtat enorm prin simplu fapt ca au fost alaturi de mine sa`mi spuna "lasa" cand mi-a fost mai greu si sa-mi zica "felicitari" cand mi-a fost mai bine.. pentru asta ii iubesc si ei sunt adevaratele valori ale mele :).. ei ma fac pe mne :D fara ei.. nu sunt eu .. XD... cred ca este greu de inteles, raluca, ce vbesc eu cand sustii tare si ferm ca nu ai prieteni ... ma intreb dak o fi asa.. XD... poate ar trebui sa`ti dai seama.. si soki de ex de ajuta cu ce poate .. eu cred ca iti e prt :D.. si de adi chiar nu poti sa zici ca nu ti`e prieten.. nu ai cum sa iubesti pe cineva dak nu ti-e si prieten.. 2 persoane ce formeaza un cuplu sunt si prieteni.. inainte de toate, ei sunt prieteni si apoi iubiti.. [ parerea mea cu care sigur nu esti de acord pentru ca draga de mne la 14 ani inca nu am avut iubit :( nu stiu cum e :( nu stiu sa iubesc pe cnv asa-i? sau ce? :)) hai lasa-ma cu astea :-j]

RainbowRose
Utilizator: RainbowRose acum 12 ani si 353 zile

in primul rand multumesc mult pentru desen.

este superb >:D<

in al doilea rand, Ami, daca tu simti ca nu ai prieteni, si ca nu iti poti oferi prietenia nimanui, iarta-ma ca iti spun, dar esti o persoana foarte trista si te compatimesc.

pe de alta parte iti dau dreptate sa crezi ca nu exista prietenie daca tu nu poti oferi asa ceva..

Cristina, ai perfecta dreptate. nici eu nu stiu cine as fi fost azi daca nu v-as fi avut pe voi prietenii mei. si tu stii foarte bine asta deoarece mereu ne-am fost alaturi una alteia. mereu ai fost langa mine cand am avut nevoie si am incercat sa intorc favoarea pe cat posibil. sincer, ai dreptate, nu fiecare o zi este o raza de soare, viata este un cosmar.. dar numai un prieten adevarat il poate transforma intr-un vis... mi-au dat lacrimile cand am citit comentariul tau si descrierea desenului [stii de ce], si sincer m-a facut sa realizez cat de mult apreciezi tu acest dar minunat oferit de Dumnezeu, si anume, prietenia. sincer si eu il apreciez in aceeasi masura si cu riscul de a ma repeta, nu stiu ce m-as face fara prieteni :) in special fara tine care mi-ai fost mereu alaturi.

inca odata felicitari pentru desen, si iti multumesc pentru desen si pentru ca imi esti si ma consideri prietena

>:D<:X:*

~cristinutza~
Utilizator: ~cristinutza~ acum 12 ani si 353 zile

dak nu te-ash considera, irina, prietena mea.. pe cine sa consider? esti o persoana de nota 10.. gasesc in tine sprijin si intelegere cum am ajuns sa nu gasesc in nimeni.. acum mi`am dat seama de adevarata ta faloare mai mult ca oricand.. mi`ai deschis ochii de atatea ori ca nu`mi ajung degetele de la o mana.. [nici de la 2 =((..:)))] ioai.. nici nu vreau sa`mi imaginez cum as fi fost fara tine :)) ioai :))))) mersi fain, irina >:D< meriti toate multumirile mele.. si nu numai ale mele :));;)

dak nu te-ash considera, irina, prietena mea.. pe cine sa consider? esti o persoana de nota 10.. gasesc in tine sprijin si intelegere cum am ajuns sa nu gasesc in nimeni.. acum mi`am dat seama de adevarata ta faloare mai mult ca oricand.. mi`ai deschis ochii de atatea ori ca nu`mi ajung degetele de la o mana.. [nici de la 2 =((..:)))] ioai.. nici nu vreau sa`mi imaginez cum as fi fost fara tine :)) ioai :))))) mersi fain, irina >:D< meriti toate multumirile mele.. si nu numai ale mele :));;)

DUMI_DUMI
Utilizator: DUMI_DUMI acum 12 ani si 352 zile

imi place foarte mult:D

Hyun-Ae
Utilizator: Hyun-Ae acum 12 ani si 310 zile

foarte reusiit :X cate desene reusite am ratat din cauza k n-am m trecut pe site .. m-am intors :*

ti pup ti puuuuuup:*:*:*:>:D< scumpo

Hyun-Ae
Utilizator: Hyun-Ae acum 12 ani si 309 zile

bn fac :* u cf?

Hyun-Ae
Utilizator: Hyun-Ae acum 12 ani si 309 zile

hey esti pe mess??? O.o am vesti noi :)) m intai :)) lasa k iti zic p mess nu vreau sa stie tot site-ul .. oricum e un idiot :)) p scurt :)) si nu m imi place de el :>

Victormadalin
Utilizator: Victormadalin acum 12 ani si 309 zile

Foarte tare desenul...nici celelalte nu sunt mai prejos!

Sirina
Utilizator: Sirina acum 12 ani si 302 zile

ce frumos din partea ta!iuuuuui <3

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!