NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: PustoaicaKamy
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:3
Titlu: Ceva in genu arat eu:D 
Data: acum 13 ani si 137 zile
Dimensiune: 86 K
Vizualizari: 167
Rating:
10 din 3 voturi
Tags:  
Descriere: Concurs 
PustoaicaKamy
Utilizator: PustoaicaKamy acum 13 ani si 137 zile

Draga "Misa Pyon" nu cred ca merit nota 1 pe acest desen!Tiar placea sa vin la profilul tau si sati dau numai note de unu?Tear placea?No te rog nu da note mici daca esti geloasa:))lol tu chear esti geloasa!uite daca mai dai note de 1 pe desene dragute vin la profilul tau si la toate desenele dau numai 1 si 2 defapt eu nu dau note mici eu dau notele dupa desen cum imi plac mie si ce nota merita si nu cred ca merita desenul meu nota 1 deci hai te rog nu da note mici daca esti geloasa!ok?

Si team spus daca mai dai o nota mica de 1 sau 2 si nu merita vin la profilul tau si numai note de 1 si 2 iti dau defapt eu nu vreau sa fac asta dar tu vad ca ma provoci! Deci te rog eu sa dai o nota cum merita desenul sau efortul meu!Eu nu ma chinui la desene sami dai tu note de 1?Deci vezi team spus ce fac cu desenele tale si chear acum ma duc sa vad profilul tau si desenele tale sa vad chear esti geloasa fara suparare!

Deci va rog ca ceilalti sami trimita comentari pe acest desen daca va place si daca nu va place eu nu cred ca nu va place!

Multumesc ca miati sters nota:D

Multumesc ca miati sters nota:D

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!