NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Prince The Ripper
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:25
Titlu: Cavallone Dino - No words are needed if there is resolution 
Data: acum 13 ani si 164 zile
Dimensiune: 28 K
Timp desenare: 14minute 3secunde
Vizualizari: 407
Rating:
10 din 25 voturi
Tags: ...,  
Descriere: For Pixie and Cavallone Alex :D 
The Blooded Rose
Utilizator: The Blooded Rose acum 13 ani si 164 zile

kul schita:)) "sa o colorezi";;):))

Whispers OfAngel
Utilizator: Whispers OfAngel acum 13 ani si 164 zile

da chiar fff mishto=P~

Whispers OfAngel
Utilizator: Whispers OfAngel acum 13 ani si 163 zile

haide k va roaga inimioara mea micutza sa nu va mai cet=rtati:-s...macar prieteni acol' sa mai ramaneti...comme on!:(

MetalHeart.
Utilizator: MetalHeart. acum 13 ani si 162 zile

cam 6 ore:))

eh..n`am cum sa intru in top :-j

UtauHoshina
Utilizator: UtauHoshina acum 13 ani si 162 zile

:|..ce te doare pe tne de ce fac eu?:|....si cu yui stiu eu ce am ;)....acm din cate imi amintesc:-? ai spus ca numai vrei sa auzi de mn deci ti`as fi recunoascatoare daca ai termina ^^..si nu esti in masura sa`mi tii mie morala ^^..plus ca si tu si yui sunteti ipocrite xD...tu ai voie sa te imprietenesti cu toti ..desi minti un site intreg nush ce prietenie o fi asta...*:"> draga de yui a zis ca`ti faci si tu prieteni deci sa nu sari cu gura pe mn* asa dar eu n`am voie sa vorbesc dragutz cu cnv caa gataaa sunt nesimtita..=.=..si aaa daa xD voi nu erati prietenele mele nu sunteti si nu veti fii..=.=...poate ca in trecut m`ai putut face sa renunt la tot ca fiu pr voastra..si poate ma faceti voi pe mne kawaii wanna`be sau naiba o mai zice yui...=.=..dar nu`mi pasa=))))..:"> deci as aprecia daca ti`ai vedea de treaba ta..">.<..ca nu am niciun interes sa vorbesc cu actuala rini..stii cand m`ai jignit si toate alea bla bla...:|..dece o faci? ti se pare ca esti mai presus de cat mne?..poate asa ti se pare...:) felicitarie bine sa ai incredere in tn ^^...oricum n`am nici cea mai mica legatura cu tne xD si nici tu si nimeni altcineva nu ma cunoaste..=.=..xD deci numai vorbi despre "trecutul" meu ..

buh`bai xD

si aa daa..daca imi plc desenu cuiva.. la care se vede cat s`a stradut..si ii las un comm..tu sari ca sunt asskisser`ul cuiva?..=.=...cred ca ar trb sa folosesti un dictionar cand scrii:|...scz pt lungul comentariu dar e ultimul si am zis tot ce`am avut de zis ..xD..

UtauHoshina
Utilizator: UtauHoshina acum 13 ani si 162 zile

=.="..pt mn?..=.=...mnah.. ce puteai spune.. i don`t remember asking you anything..=.=..dar poti da vina pe mn daca te ajuta ^^"..oricum....termina cu datu` comentariilor la mn in galerie..^^"..mi s`a taiat de gand nu ai ami vrut "sa auzi de mn":) deci vezi`ti de trb ta ^^

Azu.
Utilizator: Azu. acum 13 ani si 160 zile

eee O.o ...my fault gomenasai..ma bucur c creiz in mn...dar dak vrey sa am revfansez t scot la un bere/suc..la c vrey u..fac cinste...dak vrey s discuti d asta poti s imi dia add (rain.tears_me)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!