NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: LittleJoky
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:46
Titlu: SasuSaku fanfic 
Data: acum 13 ani si 239 zile
Dimensiune: 156 K
Timp desenare: 1secunda
Vizualizari: 1040
Rating:
10 din 46 voturi
Tags: ....,  
Descriere: Cititi primul comentariu 
LittleJoky
Utilizator: LittleJoky acum 13 ani si 239 zile

SasuSaku fanfic - episodul 1 partea 2

Firisoarele de lumina ii mangaiara obrajii si fruntea. Genele lungi si negre tremurara si se inchisera. Pe fata aceea fina aparu un zambet indurerat. Suvitele de par intunecate ii alunecara pe fata in timp ce pleca capul. Ea se intorsese in Konoha exact acum cand el avea atata nevoie de ajutor.

Fata se ridica de pe bancuta joasa si se posta in fata ciresului inflorit. Fata ei se oglinde in intunericul din ochii lui regasindu-se in fiecare amintire uitata. Dupa plecare, el nu-si mai ingaduise sa se mai gandeasca la prieteni sau sa mai traiasca vreun sentiment care avea sa-l traga in jos. Razbunarea si puterea ii dadeau iluzia de care avea nevoie. Iluzia ca acestea il faceau mai presus de orice. Dar cu timpul obosise sa mai creada asta. Se intorsese aici pentru ca nu stia ce altceva sa mai faca. Isi pierduse scopul. Capatase puterea pe care o voia si isi dusese pana la capat razbunarea. Dar asta nu ii adusesera satisfactia pe care visase ca o va avea. Copilaria lui era impanzita de ganduri negre si fapte necugetate.

Sakura intinse mana si mangaie scoarta dura a copacului. Sasuke se apleca si o prinse de mana, stangandu-i degetele lungi si subtiri. Se simtea de parca tocmai atinsese cea mai sfanta icoana. Vru sa se arate, dar atunci observa ochii mari se tematori ai Sakurei. Ii dadu repede drumul la mana si de ascunse mai adanc in intunericul dintre ramurile copacului. Nu, Sakura nu trebuia sa-l vada. Inocenta ei nu trebuia patata de dragostea lui murdara. Inchise ochii si pur si simplu disparu, facand florile de cires sa se scuture si sa cada.

Fata arunca o privire spre locul din care el o privise atata timp. Nu avea rost sa mai intrebe daca mai era cineva acolo. Se intoarse si pasi usor spre casa familiei ei. Rochia albastra cu care fusese imbracata pe tot parcursul calatoriei cu trenul, si care atrasese atatea priviri din partea tuturor baietilor pe langa care trecuse, era acum la fel de grea si nefolositoare ca si o piatra de rau. Si-o desfacu si o lasa sa cada pe podeaua copilariei ei, langa masuta de lemn,atat de joasa. Camasa de noapte era impachtata pe pat. Se facuse tarziu.

Deedy goldy
Utilizator: Deedy goldy acum 13 ani si 239 zile

iubaretii astia doi :X fain desen :X

.Kyo
Utilizator: .Kyo acum 13 ani si 239 zile

k mult am de citit O.O app superb desen

k mult am de citit O.O app superb desen

biabia2
Utilizator: biabia2 acum 13 ani si 239 zile

este foarte superrrrrrrrrr 10

priya_007
Utilizator: priya_007 acum 13 ani si 239 zile

...f frumos...

Clara01
Utilizator: Clara01 acum 13 ani si 239 zile

XD tare :x

::Katy::
Utilizator: ::Katy:: acum 13 ani si 239 zile

Cute!

CrysyAngel
Utilizator: CrysyAngel acum 13 ani si 238 zile

ce dragutzi sunt:*

oanna19
Utilizator: oanna19 acum 13 ani si 238 zile

sooper :X

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!