NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Sophie_Oswald
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:25
Titlu: DEDICATIE-pt toti cei care m-au ajutat sa fac povestea lui ANDREI cunoscuta 
Data: acum 13 ani si 301 zile
Dimensiune: 250 K
Timp desenare: 12minute 39secunde
Vizualizari: 353
Rating:
10 din 25 voturi
Tags: angel,  
Descriere: pt toate cuvintele frumoasa,linistitoare,jos palaria in fata voastra!MULTUMESC!!!!! 
Sophie_Oswald
Utilizator: Sophie_Oswald acum 13 ani si 301 zile

va multumesc tuturor!STIAM k sunteti buni,k lasati o vorba buna celor care sunt tristi,dar ceea ce ati facut voi pentru mine.......e ceva special,ramas in inima,la loc sigur,o putere ce-mi alina durerea,ca-mi da fiori cand ma gandesc ca atatia oameni stiu ceea ce am facut eu di pt cn am facut eu ceea ce am facut.ASA E!SUNTETI MINUNATI,VOI,DESENATORI IUBITI SI BUNI!VA MULTUMESC DIN INIMA....NU VA PUTETI IMAGINA IUBIREA CE-O SIMT PENTRU VOI,KCI SUNTETI CU ADEVARAT MINUNATI SI MERITATI K MILIARDELE DE PALARII DIN LUMEA ASTA,SE ZBOARE CATRE CER PENTRU VOI.JOS PALARIA SI MULTUMESC DE MII DE ORI CU TOT SUFLETUL!MI-ATI LUMINAT ZIUA,INIMA,M-ATI FACUT.....FERICITA.....PUTIN SPUS....CEEA CE SIMT NU SE POATE DESCRIE PRIN SEMNE...RAMANE IN INIMA....MULTUMESC TUTUROR!!!!!!!!!!!!IMI SUNTETI CA FRATII......UNII MAI MARI CARE MA SFATUIESC,MA ALINA,ALTII MAI MICI CARE INCEARCA SA MA FACA SA ZAMBESC.CE FAMILIE SPECIALA AM!!!!!!!!!!!ANDREI,FII FERICIT,TOATE SUNT NUMAI PENTRU TINE!

RainbowRose
Utilizator: RainbowRose acum 13 ani si 301 zile

Nu ai pentru ce sa ne multumesti. Cel putin nu mie, eu una am facut-o cu draga inima, deoarece povestea lui Andrei m-a impresionat atat de tare... chiar daca nu l-am cunoscut, stiu ca era (greu cuvant)exact cum l-ai descris. Sunt sigura ca acolo unde e, vegheaza asupra ta, si a tuturor celor care l-au iubit si il iubesc, si este fericit sa stie ca a fost, este si va fi inconjurat de atata dragoste.

scafandra
Utilizator: scafandra acum 13 ani si 300 zile

sa ne traiesti draga Sophie, ai facut un gest minunat.. cat despre desenul acesta, inima aceea intoarsa spune totul..este o inima plina de iubire oglindita in lumina unui alt si alt rasarit. Doamne-ajuta!

Crystal Tawan
Utilizator: Crystal Tawan acum 13 ani si 299 zile

Nu este nevoie sa ne multumesti deoarece toti suntem frati si precum o familie ne ajutam.Cat despre Andrei...acum a mai primit alti frati si alte surori si l-a putut revedea pe Tatal nostru!Fi fara grija Domnul e cu el acum!

Alecsandraa97
Utilizator: Alecsandraa97 acum 13 ani si 297 zile

Frumos desen! Imi pare rau de Andrei:| Pacat ca s-a terminat asa repede...la 14-15 ani:( Presupun ca erai prietena buna cu el..asta e viata:| Asa cum a avut grija de el, Domnul va avea grija si de tine, pentru ca faci lucruri care inseamna mult, chiar daca noi nu le vedem asa cu le simti tu!

Sirina
Utilizator: Sirina acum 13 ani si 294 zile

am ajutat cu cel mai mare drag.pentru tine si Andrei.multumesc mult pt desenul facut de tine.este minunat si foarte....sufletist as spune..

sa speram ca el este fericit acolo unde este si sper sa nu se mai intample niciunui copil(chiar om bun) asa ceva.este mare pacat.. :( sunt siggura ca era un baiat extraordinar si ft de treaba......

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!