NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: TAlexandra
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:1
55:1
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:53
Titlu: iluzii 
Data: acum 13 ani si 301 zile
Dimensiune: 134 K
Timp desenare: 2minute 6secunde
Vizualizari: 775
Rating:
9.8 din 55 voturi
Tags: iluzii,  
Descriere: iluzii 
Botik
Utilizator: Botik acum 13 ani si 301 zile

666 8D!!!!

Dark Luciana
Utilizator: Dark Luciana acum 13 ani si 301 zile

wow!!!!!!! O.O cate semne oculte!!!!!!!! super!!!!!!!!!

Moonshine
Utilizator: Moonshine acum 13 ani si 301 zile

desenu asta e demn de tot scuipatu

tu iti dai seama ce ai desenat ? vai da capu tau -.-

cine te-a corupt in halu' asta ?

skrlllex
Utilizator: skrlllex acum 13 ani si 300 zile

waw

Pepsi Bottle Undercover
Utilizator: Pepsi Bottle Undercover acum 13 ani si 299 zile

@.@ wtf

deci, ai intrecuto pe colega mea kre e satanista =))

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 13 ani si 299 zile

doamne,crucea in jos :o alexandra,revino-ti

Itte`sS
Utilizator: Itte`sS acum 13 ani si 299 zile

da... ai putea sa nu te mai lauzi?devinde enervanta treaba...hai serios....deshi snt cu 5-6 ani mai mik dekt tne imi dau seama ce se intampla... e laudaroshenie.... intrun fel...fara sa zici... te lauzi!!! k eshti diferita de altsi.... dak ai fi cu adevarat team vedea acu' pe la tv k ai faqt cn shtie ce... shtiu trucu' ... nu merge mereu sa shti... poi... eo miam dat seama... probabil shi orashul de determinat mult sa scri , sa desenezi chestii dastea... bucureshtiul te poate determina sa faci multe... mrg...treaba ta ..

Yosorinel15
Utilizator: Yosorinel15 acum 13 ani si 299 zile

10+++++anatas inseamna satana este scris invers ANATAS SATANA mie imi place am facut si eu un desen la fel :)))

10 cu felicitari thare

10+++++anatas inseamna satana este scris invers ANATAS SATANA mie imi place am facut si eu un desen la fel :)))

10 cu felicitari thare

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 13 ani si 299 zile

lol,alt satanist

Alainu
Utilizator: Alainu acum 13 ani si 299 zile

uite ma..40 de voturi..

I was only
Utilizator: I was only acum 13 ani si 299 zile

o sa regreti ce'ai facut ...

o sa regreti ce'ai facut ...imi cer scuze dar nu am ce face decat sa iti dau 4...

Yosorinel15
Utilizator: Yosorinel15 acum 13 ani si 299 zile

aloooo este un desen ce tot il judecati parca a facut o crima

YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 299 zile

Judecam? Tu stii ca aceste chestii de genul sunt interzise pe site?Sunt copii care deseneaza si ei pe desenatori.ro, ii invatati numai rau! Nu sunteti un exemplu! :| Cand ve/ti fii mai mari [20 ani] ve/ti rade de ce faceti voi acum! Nu aveti habar ce inseamna "Dumnezeu" credeti numai in puterea Satanei, :| prin lucrurile acestea invatati a deveni criminali, si a fi inchisi in voi, oamenii ce asculta de Satana nu sunt bine veniti printre ceilalti, le dau ganduri rele!

666 intors inseamna 999, numarul satanei...cred ca nici macar nu stiti ce inseamna lucrurile acestea. Satanisi=Anti-Jesus....yosorinel, mai citeste Biblia.

Kunstler:)
Utilizator: Kunstler:) acum 13 ani si 297 zile

Heii Ale. eu ma bucur ca desenezi pentagrame si restul . Bai , da voi stiti ca asta e o religie /:)? Si Satana a fost cineva . Sunt multi atei in lumea asta . Eu nici pe Paste nu ma duc la biserica si nici nu prea sunt sigura de sfinti .Ateismul este legal pe site YErimO ? Sau nu ne mai primiti? Alexandra , lasa-i :-j. Nu sunt informati inainte sa vorbeasca . Daca fetei ii place poate sa deseneze si un...sa nu mai zic ce . Ar trebuii sa nu-ti pese de note. YErimO de aia s-a inventat : satana , satanismul , ateii ,ateismul . este o mare diferenta ... mai citeste tu o carte despre cultura generala . nu e frumos sa-l tragi la raspundere . adica ce "yosorinel" o fii prost si nu a auzit de Biblie . Se pare ca ai spus pe un ton foartee...

Bwaii Alexandra de cand nu am mai vorbit , ce mai faci? >:D< :*

PS : un ateu e un om pe care-l doare in dos de problemele relative ale societatii si nu crede in existenta lui d-zeu nu satanist daca mai ai vreo replica. :) multumesc . (si nu draga , nu sunt interzise pe site . desenele obsecente sunt interzise;) . daca ar fii interzise avea o nota prosta sau primea ban de la cei 4 admini . era imposibil sa nu observe macar unul)

DeeDee xD
Utilizator: DeeDee xD acum 13 ani si 296 zile

.........nu stiu ce sa zic..............

SmilEcOloUR14
Utilizator: SmilEcOloUR14 acum 13 ani si 295 zile

bai fetito...baga-ti mintile in cap ca esti prea mica sa te-apuci de chestii de genu' asta...n-am nicio problema cu genu vostru(este chiar penibil sa scrii anastas in loc de satana;oricum pana si imbecilu' isi da seama eventual despre ce vorbesti), dar, cum a zis si Yerimo, sunt si copii pe situ asta. deci, daca vrei sa corupi pe cineva du-te la cotul blocului si da afise cu 'Alaturati-va religiei mele' sau ceva de genu'.

Nu-ti dau nici-o nota sa nu zici ca am ceva cu tine, dar mai calmeaza-te cu desene de-astea.

Uchiha_Hinata
Utilizator: Uchiha_Hinata acum 13 ani si 295 zile

woai dplm o.o ( scuza-ti, va rog scuzati expresia ) .. sunt in soc.. asta nu mai e punk, e satanism o.o... lol... punk-ul era ft. ok, dar asta... In carti si filme intotdeauna Satana e cel rau care te corupe sa faci lucruri ft. rele si sa nu asculti de cei care iti vor binele ... si voi pur si simplu va luati de manuta cu el si il adorati ca pe liderul vostru... o.o... x_x

am vazut odata parca un film cu fiul satanei ( se nascuse pe pamant, parintii lui erau muritori, s-a nascut pe 6.06.2006 ... ) baiatul ala era cel mai groaznic cosmar ..! facea numai rau tuturor si mi se pare ca si-a omorat si parintii ..! vreti sa ajungeti si voi sa va omorati parintii pt. liderul ( Satana ) al vostru ? :O este groaznic.... teribil .... Sper ca aceasta iti este ca si o moda trecatoare, nu religie ( daca se poate numi asa x_x ) pe viata .... Sper ca toata lumea pe care i-am vazut la desenul asta satanisti sa isi revina .... eu nu zic ca crestinismul si altele sunt religiile cele mai bune, dar cu siguranta ca asta este cea mai proasta alegere ..! Cel mai gresit crez... si ateistii sunt mult mai buni decat aceasta ..!

BlackRoZzze
Utilizator: BlackRoZzze acum 13 ani si 282 zile

uaaaaww si eu care credeam ca la scoala invat mai multe :)) e frumos....:D dar maii ncearca sa desenezi si oamnei(as vrea sa vad cum iti iese)dak vr normal ^^ ;]

uaaaaww si eu care credeam ca la scoala invat mai multe :)) e frumos....:D dar maii ncearca sa desenezi si oamnei(as vrea sa vad cum iti iese)dak vr normal ^^ ;]

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!