NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Simona Tudose
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:1
66:0
77:0
88:0
99:1
1010:46
Titlu: I'm Not Stoned Like I Look Like,I'm Just Happy To Live In Our Little World!:)Happy B-Day!! 
Data: acum 13 ani si 337 zile
Dimensiune: 544 K
Timp desenare: 4minute 34secunde
Vizualizari: 478
Rating:
9.875 din 48 voturi
Tags: 2010, iunie, 17iunie, bday, birthday, happy, happybirthday, mirela, friend, :), portret, human, girl, fata, femeie, eyes, red, light, black, dedic, dedicatie, >:d<, culoare, blur, mda, sketch,  
Descriere: La Multi Ani,Mirela>:D<Sa Traiesti aceasta zi din plin!29 De ani,ce repede au trecut!<:-)-? 
Larisa<3
Utilizator: Larisa<3 acum 13 ani si 337 zile

cat imi place:x.

daca vrei voteaza-mi avatarul:D.

.Walif.
Utilizator: .Walif. acum 13 ani si 337 zile

La multi ani si din partea mea ! PS : Multumesc frumos pentru aprecieri.. chiar imi era dor >:D<!

Kunstler:)
Utilizator: Kunstler:) acum 13 ani si 337 zile

HAOLOOO (Ca o iau ca tiganii) :)) ; iar incepi cu obiceiul asta prost : sa-ti dai note mici singura?! Cum ar fii daca verisoara ta ( e verisoara , nu ? ) ar vedea desenul asta + nota ta adica daca nu l-a vazut :P . Eu m-as simtii aiurea :). Deci bluza e super . arata f. bine . Dar asta e alegera ta . >:d<:*.

Cata:)
Utilizator: Cata:) acum 13 ani si 334 zile

nu am folosit deloc blur..si in legatura cu vocaloid..si eu sunt mai pe dinafara..am impresia ca e tot legat de miku hatsune..in fine..e un anime:)))mie mi'a placut doar poza:)..si iti multumesc de sfaturi:)

desenul tau este superb, la fel ca celelalte:)..

Kunstler:)
Utilizator: Kunstler:) acum 13 ani si 334 zile

si eu :X>:D< . Eu am doar 4 pr. pe acest site 3 cu care vorbesc si mai isi aduc aminte , in special tu de mine (HotVladutz , Irina . , si tu ) si 2 care chiar daca nu mai desenez ... mai trec si pe la mine ca poate na , doamne fereste s-a intamplat ceva .... iscoditoare80 si tu , iar :)). dar nu am nevoie de mai mult:-j. Love ya :*.

Gaby_2009
Utilizator: Gaby_2009 acum 13 ani si 334 zile

eu superb desenul simona!! si la multi ani pt mirela!!;)) imi place foarte mult stilul tau nustiu as sta toata ziua si m-as uita prin galeria ta!::X:X:

.Dani.
Utilizator: .Dani. acum 13 ani si 333 zile

am schimbat numele :P :)

YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 333 zile

Sunt suparata!Mai ales pe admini!Desenul acela nu se vede terminat , nici mare, si nici mic! :| Am vrut sa il salvez la neterminate iar el s-a salvat la desene! Nici nu este buna dimensiunea de 192 k! Desenul in intregime avea peste 500 k! Ma simt prost, si adminii, si-au batut joc de mine cu noua aplicatie..

OMG OMG O_O Woww!!MI-ai dat un com gigant!Multumesccc :D:D:D:D >:D< >:D< :*:*:*:* Simo ;;) , mhm...cat despre bust :)) nusht, cred k asa mi/a venit sa il fac :)) eo pe foaie desenez toate fetele anime mai "dotate" decat sunt ele desenate de creatorii de animeuri :)) Sani mari, si un fund mai mare :))Asa imi place mie =))

Bill-Kaulitz
Utilizator: Bill-Kaulitz acum 13 ani si 333 zile

wow...putin inspaimantatoare...frumos desen...multumesc mult pt aprecieri :X:X:X:X

priya_007
Utilizator: priya_007 acum 13 ani si 333 zile

ff frumos

de ce ti-ai dat 5?k desenul merita 10+++

iti multumesc mult pt comentariu simona

:-* :-* :-*

Cata:)
Utilizator: Cata:) acum 13 ani si 331 zile

pai nu am tableta..nici nu m'ar tenta..ma descurc asa..si stiu ca va veni o zi in care voi parasi site-ul..asa ca nu are rost:))..muncesc si eu cum pot:)

Kunstler:)
Utilizator: Kunstler:) acum 13 ani si 331 zile

pai daca nu as fii facut acelasi desen DE PATRU ORI nu as fi pus . BWAI AI STERS DESENUL ALA?:(

Slysly
Utilizator: Slysly acum 13 ani si 331 zile

multumesc mult, Simona pentru comentariile tale!te imbratisez cu drag! pupici!

VerO.Veronique
Utilizator: VerO.Veronique acum 13 ani si 330 zile

deci sa te lamuresc scumpo':*:*:* deci ..tableta grafica nu am..in niki un caz':)) dar nu spun ca nu imi doresc ':>:> ...':X my sweet wish :)))=)).. 'mrg ..am...in legatura cu desenu ila..8-| ..l'am facut in stilul selinadiei ..':s pt ca imi plac mult desenele ei ':)..si ..whatever':)) mo apukat selina-mania':)) ..oricum merci mult pt aprecieri iti multumesc foarte muuuuult!!! :X esti o dulke ':*:*:* o fata foarte dulke':*:*

si sa nu mai ziki ca nu ai desene faine si ti dai note proaste eu iti zik sincer ca ai desene de 10 ..sunt superbe ..nujt ..niki nu pot sami exprim opinia..sunt magice..SPECIALE..ai un stil aparte si il folosesti pui ceva magic in fiecare desen..ceea ce ne face sa le iubim.. ..:X imi place stilul tau . . e ceva mia unic '..le iubesc pe toate':X eu sper sa desenezi cat mai mult sa avem cu ce ne mandri..nu zik ca nu e loc de mai mult..dar la tine sunt superbe! ..si u devii din ce in ce mai buna..si faci desene din ce in ce mai uimitoare!!!! spor la desenat!!! ':X

HinaOwO
Utilizator: HinaOwO acum 13 ani si 324 zile

superb:x

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!