NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Top_teen
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:4
Titlu: voi cum invatati lectia la istorie?? adik cu retine mai bn? si sa nu ia mult timp?? 
Data: acum 14 ani si 8 zile
Dimensiune: 23 K
Timp desenare: 1minut 1secunda
Vizualizari: 1228
Rating:
10 din 4 voturi
Tags: \!!!!!!!!,  
Descriere: plsz ajutor 
999Romina
Utilizator: 999Romina acum 14 ani si 8 zile

Pai eu invat toata istoria dar stau de la 6 pana la 8 alta sansa poate mai este dar imi place mai mult asa ;)...Alta sansa ar fii sa iei un resumen din carte si sa iveti

9andreea6
Utilizator: 9andreea6 acum 14 ani si 8 zile

eu invatz ascultand ma inregistrez pe ceva si fara sa fiu atenta o inveti si tu ca pe muzik si cat o asculti faci alt ceva teme,te joci la calculator ce vrei...

~Ayane~
Utilizator: ~Ayane~ acum 14 ani si 8 zile

varianta lu' 9andreea6 o folosesc si eu din cand in cand...cand invat ^^"...de obicei nu prea fac asta..si mai folosesc o varianta: scriu pe foi cu carioci sau pixuri colorate lectia din caiet..citesc fiecare propozitie de vreo 5 ori apoi imi iau ochii dp foaie si o sp cu voce tare...dp ce am facut asta cu tt propozitiile citesc odata lectia intreaga si dupa o spun fara sa o citesc..functioneaza daca nu ai lectie lunga ^^"...si..opoti lua foile la scoala si sa mai inveti si acolo..eu merg la biblioteca scolii cu un coleg..acolo stam comod si nu e galagie si invatam de pe foi ;))...varianta asta foloseste mult si daca nu ai de invatat toate lectiile una dupa alta...adik tr invatate pe sarite...asa nu trebuie sa rasfoiseti enorm de mult caietul ;))

eug13antares
Utilizator: eug13antares acum 14 ani si 8 zile

Ce bucuroasa sunt de intrebarea asta! ;)) :* Sunt pe cale de disparitie elevii interesati de asa ceva. :)))))

In primul rand, fii atenta in clasa! ;) La varsta voastra absorbiti totul imediat. Incearca sa intelegi din clasa. Daca nu intelegi, pune intrebari. Proful iti va raspunde. O sa iti fie mult mai usor acasa cand recitesti. ;)

Si inca ceva: retinem 10 % din ce auzim, 30% din ce auzim si vedem, 60% din ce auzim, vedem si scriem. Nu mai stiu exact dk astea erau valorile, dar ideea este ca, cu cat informatia vine pe mai multi analizatori (vaz, auz, pipait, etc :P), cu atat o sa retii mai multe.

Astfel, gandeste-te, cat retii daca doar citesti lectia? Dar daca esti atent/a atunci cand explica profesorul? Daca mai vezi si ceva imagini si filmulete? Dar daca iti faci o schema a lectiei cu tot ce ai retinut? Ce zici?

Cristinutza200
Utilizator: Cristinutza200 acum 14 ani si 8 zile

poi...deschid carte...citesc de 2 3 ori si incerc sa retin totul...apoi tot ce am invatat scriu pe o foaie si vad..stiu? sau nu stiu?

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!