NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: te iubesc ca pe un inger
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:4
Titlu: stiu ca nu va pasa chiar..nu o sa zica nimeni nu pleca nici macar eug3nia sau cum o chema nici cekl  
Data: acum 14 ani si 56 zile
Dimensiune: 8 K
Timp desenare: 26secunde
Vizualizari: 1439
Rating:
10 din 4 voturi
Tags: cititi, com, ul, de, my, jos,  
Descriere: pa mi a facut placere sa desenez niste oribile desene pe care voi nu le apreciati 
stiu ca nu va pasa chiar..nu o sa zica nimeni nu pleca nici macar eug3nia sau cum o chema nici cekl
eug13antares
Utilizator: eug13antares acum 14 ani si 55 zile

Draga luiza, adica tu desenai ca sa fii votata? Ca observ ca asta inseamna "apreciere" la tine... Oricum am vz ca ai fost destul de inteligenta sa anunti aici ca pleci si sa iti faci un cont nou pe care deja ai 6 desene. ;))

Sa stii ca eu la inceput nu aveam indrazneala sa cer comentarii si voturi de la mai marii site-ului, ca eram constienta ca nu se vor opri tocmai la desenele mele... Dar asta nu inseamna ca am inceput sa fac crize de isterie ca nimeni nu ma iubeste si nimeni nu ma apreciaza si nu intru in top...Ci asta a insemnat ca atunci cand am primit comentarii si sustinere de la kitty si de la essenza, am fost in al 9-lea cer.

Apoi, nu inteleg de ce te raportezi tu mereu la ceilalti. Ia transforma tu din "voi nu ma apreciati", "voi imi spuneti ca desenez urat", "voi nu imi comentati", "voi intrati in top pe cersit si pe nedrept", "in top desene intra numai cimmaron" s.a. in "mi-ar placea sa desenez mai frumos", "o sa incerc sa muncesc mai mult la desenele mele", "mi-ar placea si mie in top", "tu desenezi frumos, ai un sfat pt mine?" Si apoi, in primul rand ofera tu, si vei primi (si nu ma refer la voturi si comentarii seci, cu "imprumut", ci la deschidere, la prietenie, la vorbe frumoasa, care sa fie si sincere, desigur.) Si inca ceva: nu te mai raporta la majoritate, asa nu o sa iti raspunda nimeni, ci in momentul in care ii vorbesti direct unei persoane vei primi raspuns 99%. Gandeste-te de exemplu cand faci un desen si il dedici tuturor, cati vor veni sa-ti multumeasca? Dar cand scrii acolo un nume, este clar. La fel oricand ai ceva de spus, adreseaza-te unei persoane anume, pe care sa o numesti, nu asa la general. Asa si eu zic: lumea e rea, romania e o tara josnica, dar daca stau sa ma gandesc ca din "lumea" asta fac parte si toti prietenii mei, ca din "romania" asta fac parte cele mai frumoase castele, peisaje, personaje istorie cu care sa ne mandrim, atunci nu voi mai spune asta... Nush daca ai inteles ceva din tot ce ti-am spus... Sper sa iti ajute... Sa te gandesti la ce am scris eu aici. Toate astea nu's valabile doar pe desenatori, sunt valabile pt viata de zi cu zi. O persoana care are ceva cu ceilalti este o persoana care nu este impacata cu sine. Tine minte!

The Blooded Rose
Utilizator: The Blooded Rose acum 14 ani si 55 zile

acum ma bag si eu ca musca-n lapte dar nu ar trebui sa desenezi pentru voturi sau pentru a ajunge in top!crezi ca esti singura?de exemplu eu...am vreun desen in top?nu!adica daca tu dedici un desen tuturor te astepti sa iti voteze si sa iti comenteze toata lumea?!si te-ai uitat vreodata la varsta desenatorilor din varful topului(adica multi au varste destul de inaintate si foarte probabil sunt niste oameni ocupati)sau de cat timp sunt pe site,cate desene au sau cate comentarii au dat?!pun pariu ca au dat de 10 ori mai multe decat ai dat tu!

eu sunt de un an si ceva pe site si nu mam plans ca nu am intrat in top...tu insa esti pe site de 108 zile si deja faci pe interesanta!!asteapta si tu 2-3 ani si perfectioneaza-te cum au facut mai marii acestui site!si pana la urma ce conteaza ce zic ceilalti..adevarat si eu ma bucur daca cineva talentat imi voteaza sau comenteaza desenele...dar cu totii suntem pe acest site sa ne perfectionam si sa ajungem ca cei din top(sau asa ar trebui sa fie)si consideri ca esti singura?!sunt multi alti mult mai talentati decat tine si decat mine care nu intra in top dar nu ii aud pe ei planganduse... se mai gaseste cate cineva ca tine care nu e pe site de nici un an si considera ca e nedreptatit! tu ai dat aproape de 2 ori mai putine comentarii decat primesti si din cate am vazut nu ai prea multumit pentru comentariile primite(nu e obligatoriu dar asa e frumos)si ar trebui sa nu mai dai comentarii jignitoare ca iti faci dusmani pe site si dupa aceea zici ca nu esti apreciata!nu cred ca o sa pricepi ceva din ce am scris aici dar te rog gandestete bine!

!~~CaFe~~!
Utilizator: !~~CaFe~~! acum 14 ani si 55 zile

poi...bn din partea mea...poti...nu o lua ca pe o insulta dar daca ai venit pe site pentru voturi shi commuri din partea mea poti sati iei bagajele shi sa dispari..nu o spun in nume de rau dar credeam ca toti venim p site ptr. a desena shi a ne perfectiona la desene shi ptr. a intalni npi persoane noi stiluri...dah ai venit ptr. commuri,voturi,top,faima ca shi lady agag a shi uitat de familia shi prietenii ei dupa ce a ajuns o bomba...ar trebui sa te numesc ,,te urasc ca pe un diavol"... dah amu comenteaza shi insulthama ma va durea fix acolo:)):)):)):))

Mishee
Utilizator: Mishee acum 14 ani si 55 zile

luiza dak tot ai fitze , k aici desenam pt ca putem evolua si desenam din placere chiar dak nu stii sa desenezi asa de bn sa desenam!Chiar dak nu esti priceput (a) , mai tarziu stii sa desenezi , parca neam impacat ... Eu am evoluat mai mult dar pe alt cont .....k deci nu ma mai injura ... dak pleci k nu ma deranjeaza ... k si eu vroiam sa plec dar mam hotarat ca este pacat sa imi pierd talentul ascesta!!! ...

El_doc
Utilizator: El_doc acum 14 ani si 55 zile

eug13antares, ai dat startu` la discutii pe aici...

probabil ca e dragut ca i-ati raspuns...dar...

observ ca sunt multi copii din aceasi generatie de degenerati renegati inca din gestatie...no offence



Ieri am vazut un desen "Vreau sa mor, nu am pentru ce trai" si m-am uitat special la varsta, parca avea vreo 11 ani...generatie frate..



data viitoare, cred ca ar fi interesant daca ati ignora astfel de desene...

Ceva_abstract
Utilizator: Ceva_abstract acum 14 ani si 54 zile

deci draguta mea...

1.o cheama eug13antares;)[[dar deja cred k zici la misto]]...

2.esti doar un vanator de commuri sh voturi...nu pot sa cred ce s-a ajuns de la comms&votes astea...chiar sunt asa de importante???..."AOLOOOOOOOO OAMENI BUNI NU FAC ASA CV PT COOM UI PLEC PT ca nu mqa apreciaza nimeni pe acest site"=>> nu faci asta pt comms,ci pt k nu primesti comms[[pt k la tn asta inseamna apreciere]]...nu itit suna kam ciudat?...si chiar nu inteleg de ce ii bagi pe "mai marii" siteului in fiecare discutie...doar pt k nu ti-au dat tie comm nu inseamna k sunt nesimtiti sh ipocriti sh plini d sine sau qm ii mai numesti u:P...si intradevar...dai comms f putine...dar d cearta ai timp;)...

nush dk ai inteles d la mn sau de la EUG13ANTARES[[sper k akm stii qm se numeste]]sau The Blooded Rose sau Serenuka Sere sau LoveRose....anyway...ideea e k te certi din nimicuri...

sh app:dk iti zicem "nu pleca" in loc de comms lungi sh pline d critici te-ai simti mai bn?:))

~Edytzu~
Utilizator: ~Edytzu~ acum 14 ani si 53 zile

Ma lasi ma.. iaute la ea!!!!!!!!!! frate munceste fata si tu la desene si nu te da tu drept nush cine stie la misa^^ hay taci poti sa pleci numi pasa poti sami dai 1 numi pasa dar imi deau seama cat esti de invidioasa si foarte foarte umilita ... si daia dai 1 asa ca numi pasa poti sami dai nu imi dovedesti decat ca esti invidioasa si ...... asa ca taci in pnm!!! daca nu te voteaza lumea gata pa plec... ca nush ce fac si nu ajung in top ma lasi munceste si tu la desene nu face c***** in ploaie!!!!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!