NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Metallboy
Note primite:
11:0
22:1
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:5
Titlu: mesaj 
Data: acum 14 ani si 46 zile
Dimensiune: 69 K
Timp desenare: 2minute 46secunde
Vizualizari: 147
Rating:
8.6667 din 6 voturi
Tags: intrebari, negru,  
Descriere: dap.mai tot ce vroiam sa spun e in desen dar oricum mai vroiam sa-ti cer niste sfaturi pt peisaje(nu ma pricep de loc)pt ca am vazut ca ale tale sunt ff reusite+din ce realmuri si settinguri te inspiri ? 
Flameguard
Utilizator: Flameguard acum 14 ani si 46 zile

hmm...ok, deci ca sa raspund la intrebarea de la 3. in general prefer fantasy de gen Dungeons and Dragons, Elder scrolls etc. adica medievale, dar sunt si fan Sar Wars :D

sfaturi pentru peisaje: pai...din cate stiu eu, ca sa iti iasa un desen foarte bine trebuie sa stai mult la detalii...adica sa faci o dimensiune de cam 700-2000k pe desenatori( cel putin asa cred) dar la peisaje eu iti sugerez sa incepi cu o schita(in care sa evidentiezi linia de orizont care delimiteaza cerul de pamant adica munti dealuri, mare etc.), sa schitezi culorile pe care le folosesti(partea cea mai grea :D) si sa adaugi detalii din departare inspre apropriere sau la punctele de interes.

Si la cealata intrebare...in general eu desenez din imaginatie, ideei care imi vin pe loc ascultand muzica(metal simfonic), dar unele peisaje au ideeile de baza luate din realmuri...de exemplu cel cu raurile de foc e inspirat dintr-o zona din Morrowind(Molag Amur).

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!