NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Kidutza678
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:57
Titlu:  
Data: acum 14 ani si 67 zile
Dimensiune: 175 K
Timp desenare: 1secunda
Vizualizari: 2154
Rating:
10 din 57 voturi
Tags:  
Descriere:  
Anneylen
Utilizator: Anneylen acum 14 ani si 67 zile

Este un fic facut de mine :) nu este copiat si este vorba despre SasuSaku : o iubire sincera

Intr-o dimineata o fata de 16 ani cu parul rozaliu si ochii verzi ca smaraldul dormea in pat furata de o mie de ganduri .In alta parte era un baiat de aceeasi varsta cu fata cu ochii negri ca onixul si cu parul la fel care spre deosebire de fata se antrena.Rozalia se trezi si se dusa la baie facandu'si siesta si cobori jos pentru a manca ceva inainte de a merge la academie,cand a terminat s-a imbracat cu echipamentul necesar si a plecat luandu'si larevedere de la mama ei.Ajunsa acolo a dat peste un baiat de aceeasi varsta cu ea blond si cu ochii de culoarea cerului .

-Ohayo,Sakura-chan! se pare ca vom incepe din nou academia ninja spuse blondinul

-Da...ma bucur sa te vad Naruto ...dar o singura persoana nu am vazut'o spuse Sakura

-Pe cine ? intreba Naruto

-Pe Sas-...dar fata nici nu termina de pronuntat numele ca ii auzise vocea enervanta al lui Ino care ii pronuntase numele lui Sasuke

''Aceasta...el e este Sasuke...Cum arata ? La fel ? oare...este la fel de rece ca inainte''spuse Sakura in mintea ei.

-Ino ! ce faci ...?

-Mai sa fie daca nu e chiar ''frunte lata'' spuse Ino ingamfata

Sakura vazand ca Ino nu s'a schimbat de loc si'a intors privirea spre unicul posesor al inimii sale Sasuke.

-S-Sasuke-kun! murmura fata

Sasuke chiar daca stia cine este nici nu o baga in seama si se indrepta spre clasa unde Kakashi isi astepta echipa.

-Buna ziua ! Bine ati venit la o noua aventura . Acum sa nu mai tragem de timp si sa anuntam echipele .......Si acum echipa mea va fi (ca si in ceilalti ani) Haruno Sakura , Uzumaki Naruto si Uciha Sasuke. Maine aceasta echipa sa se prezinte la ora 6:00 la locul de antrenament.Acum sunteti liberi sa faceti ce vreti ! zise Kakashi

Sasuke se uita la rozalia care vorbea cu Kiba in legatura cu o intalnire.Cand brunetul s'a ridicat l'a impins pe Kiba intentionat.

-Mai ,mai este chiar Uciha ! Cel care a dezertat din sat acum 3 ani !spune Kiba cu un zambet smecher

-Kiba termino ! spuse Sakura cu lacrimi in ochi deoarece i'a reamintit de ziua aia ...in care Sasuke i'a frant inima si a plecat.

-Mdeah, si ? altceva ? spune Sasuke neimpresionat de lacrimile fetei

-Sasuke-kun...vrei sa vii cu mine ... sa inotam ...? intreba Sakura schimband subiectul.

-Din ce motiv as merge eu cu tine ? ii raspunse brunetul pe un ton rece.

-Pai ... findca eu..pai...nici nu termina de zis ca Ino ii sari de gat lui Sas'ke.

-Daca nu mergi cu ea mergi cu mine nu ? ii spuse Ino lui Sasuke.

-Sakura, cand mergem ?

Rozalia cand auzi asta ii veni sa lesine nu ii venea sa creada ca baiatul visurilor ei a acceptat sa mearga cu ea ...ii raspunse ca la ora 20:23. Acesta fu de acord pana cand Naruto veni si o intreba pe Sakura daca poate merge si el .Rozalia ii spuse ca da ...''Of .. acum ca vine si el nu voi mai avea o clipa de liniste'' spuse Sakura in sinea ei.Venise si momentul in care trebuiau sa mearga la lac si Sakura era imbracat intr'un costum de baie ,Naruto intr'un slip verde iar Sasuke nu vroia sa inoate deoarece printre ei spunea el se afla si un ''vierme'' acesta fiind Naruto.

-Sakura-chan !!!!!!Hai intra si tu apa e numai buna zise blondul

-Imediat ! fata se dezbraca in costumul de baie roz, dar nu stia ca Sasuke se uita insistent la corpul ei si fara sa'si dea seeama parte de sus a costumului se desfacu iar ... ea ramasese cu pieptul gol.Naruto era in culmea fericirii vazand'o pe Sakura in ipoztaza aia. Sasuke se inrosise putin la obraji dar o lua pe fata si o duse departe de naruto pentru ca avea ganduri malefice cu ea.In timp ce Sakura isi aranja parte de sus a costumului Sasuke rupse tacerea

-Sakura,huh ?

- C-ce S-asuke-kun >? reusi fata in sfarsit sa pronunte acele cuvinte

-Tu mai simti ceva pentru mine ? ii spuse brunetul cu privirea in pamant.

Rozalia nu stia ce sa spuna era foarte rusinata de ce o intrebase brunetul.Era un moment de tacere dar ceea ce nu stiau ei era ca erau ascultati de Kiba si Ino care se aflau intr'un copac uimiti de intrebarea care i'a pus'o Sasuke lui Sakura dar aveau sa fie si mai uimiti de raspunsul care il va da rozalia

-Pai...Sasuke sa zicem ca tu esti in locul meu ...ai mai avea sentimente pentru o persoana care de 3 ani nu ti'a mai vorbit si care nu te'a mai bagat in seama ?spuse rozalia pe un ton rece si cu seriozitate dar stia ca tot ce zice nu e adevarat si ca brunetul inca mai este in inima ei.

Fara sa mai stea pe ganduri Sasuke se apropia incet de rozalie care incepea sa roseasca la fiecare pas care il facea.

-Sakura...tu inca ma mai placi si imi dau seama din vocea si din privirea ta.Mereu cand iti vorbesc incepi sa silbisesti cuvintele sau sa te inrosesti,a spus brunetul pe un ton rece si plin de sine

-Nu vrei sa intelegi ! Nu poti sa imi dai pace am suferit destul toti anii astia gandinduma la tine si la ziua cand ne vom revedea din nou ! a spus rozalia cu lacrimi in ochi si in suspine.Dupa care a plecat nervoasa acasa lasandu'l pe brunet cu gandurile lui.

''Nu pot sa cred mi'a amintit de tot ce sa intamplat de ce de ce trebuia sa spuna cuvintele alea de ce nu ma lasat in pace de ce ? '' spunea rozalia in sinea ei.

Nici bine nu a ajuns acasa ca brunetul se afla in camera ei ...si se uita la o poaza cu el cu Naruto,Sakura si Kakashi.

-Ce vrei ? De ce nu ma lesi in pace ? spuse rozalia plangand

-Sa te las in pace ? Dar tu ma lesi in pace ? imi ocupi toate gandurile si nu ma pot gandi la altceva decat la tine . spuse brunetul rastit la ea .

Rozalia era uimita de ceea ce zicea si se pare ca Sasuke avea un sentiment vag pentru ea ...dar la un moment dat isi da frau liber emotiilor:

-Sasuke-kun...eu te plac te placeam si te voi pleacea pentrui ca esti dingurul care a reusit sa'mi fure inima...si chiar daca tu nu simti nimic pentru mine eu nu voi inceta niciodata sa ma gandesc la tine .zise rozalia cu lacrimi de fericire.

Brunetul o lua in brate si o tranti pe pat unde s'a asezat pe ea.

-C-ce faci ,Sasuke mama poate sai ntre in orice moment plus ca nu e bine

-Si ? raspunse brunetul nepasator de ce avea sa se intample.

Baiatul incepu sa o sarute violent dar Sakura nu putea sa faca nimic era slaba in fata lui . Sasuke incepu sa o muste de gat lasandu'i cate o amprenta pe pielea ei fina.Fata era infricosata nu stia ce ganduri are baiatul credea ca doar se amuza cu ea.

-Lasama , gata! impinganul pe brunet si fugind catre balcon pentru ca camera ei era la parter si putea sa sara dar brunetul o prinse de mana fiind foarte rapid si o tranti de perete.

-De ce fugi ? Am facut ceva care sa nu'ti placa ? Nu cred ca te-a deranjat faptul ca ...dar brunetul nici nu termian de zis propozitia ca Naruto o striga furios pe Sakura care il lasase la lac asteptand'o

-Sakura! ce faci ? nu'mi vine sa cred ca tu si ...monstul ala...ma rog laso balta zise Naruto aptinanduse de a nu plange.

-Stai Naruto!zise Sakura

Sasuke ii rupse kimonoul cu un kunai fara sa'i pese ca era si Naruto. Fata ramasese in lenjerie intimpa adica sutien si chilotei.

-Laso in pace !Asta se numeste viol Sasuke ! zise Naruto nervos

-Vierme pleaca ! nu observi ca'i place ca altfel s'ar impotrivi zise Sasuke cu un zambet de baiat rau

Sakura nu mai stia ce sa mai faca pur si sinplu era cucerita de privirea baiatului si se pierdea in ochii lui de onix care o faceau sa'i placa ce fac.Brunetul o lua in brate di din nou a trantito pe pat fara sa'si dea seama ca naruto folosea kage'bunshin ca sa se uite la ei.Brunetul incepe sa o sarute pe buze dar de data aceasta nnu violent si foarte bland si plin de pasiune iar rozalia incepu sa'l desfaca la echipament si dandu'i jos bluza Sasuke incepe sa mearga cu mana prin sutienul ei.Fata a scos un geamat dar de placere.Vazand asta Sasuke vroia sa o pacaleasca si isi plimba mana mai jos de buric .Sakurei ii batea inimima cu vreo 300 pe ora nu stia ce sa faca ii era frica dar vazand asta brunetul a luat mana de acolo si se sui pe ea apasandu'i sanii cu peptul lui.Naruto nu mai putea de furie asa ca a plecat deoarece daca mai statea un minut acolo avea sa izbucneazca un scandal.Dimineata Sakura se trezi dar nu era nicio urma de brunet ...se putea sa fi fost un vis se intreba ea dar nu a fost asa fiindca era pe jumatate goala doar chilotei au mai ramas pe ea.Fata se imbraca sise duse la locul de intalnire cu echipa.Acolo era Naruto care se uita urat la Sakura fiind inca nervos de ceea ce a vazut aseara.Mai era si Sasuke dar acesta nici nu o baga in seama.

-Ohayo ^^ baieti! zise ea in culme fericirii de ceea ce se intamplase aseara.

Dar nu primi nici un raspuns.Vazand asta rozalia incepe sa verse doua lacrimi si fugi in padure.

-Crezi ca am fost prea duri? intreba Naruto serios dar Sasuke nici nu ii raspunse.INtimp ce baietii asteptau pe senseii lui Sakura alerga pe udneva prin padure dar impiedicandu'se a dat peste kakashi care isi citea cartea in voie .Vazand asta rozalia ii stiga pe Sasuke si Naruto care au venit imediat.

-Kakashi. spuse Sasuke nervos

-Da ? ii raspunse el fara nici sa'si dea seama ca elevii lui au descoperit ce face e;

-Ah ... ma scuzati...Kakashi tusi o data si le zise: Haideti sa incepem antrenamentul!Asa si facura timp de 6 ore continuu fara pauza.Rozalia era obosita ,Naruto transpira si intr-o secunda si afla pe jos obosit iar Sasuke continua antrenamentu fara nici macar un semn de oboseala.Sakura il privea pe stapanul inimii sale si nu mai putea sa se abtina alerga spre el luandu'l in brata fara ca sa'i pese ca si Kakashi si Naruto erau pe acolo.Se astepta ca brunetul sa o respinga dar nu a fost asa ba chiar si el a strans'o cu putere .''De ce ? de ce ? de ce imi vine sap lang nu inteleg ar trebui sa fiu in culmea fericirii acum ca stiu ca si Sasuke simte acelasi lucru pentru mine''zise rozalia in sine ei.Sasuke ii da drumu rozaliei care incepu sa planga iar senseiul observa asta si o lua de o parte si ii spuse ca poate sa plece acasa pentru ca este de ajuns pentru azi.Si asa si facu dar inainte ca sa plece Kakashi le spuse ca maine au o misiune foarte importanta adica sa'l duca in siguranta pe Hokakeul lor in satul ploii pentru un tratat de pace si ca trebuie sa fii la iejirea din Konoaha la ora 5:00 drumul va tine doua zile si vor lucra impreuna cu echipa lui Gai si le spuse ca Sakura va dormi cu Lee Sasuke si Neji iar el va dormi cu Naruto si Ten-Ten iar Tsunade singura.

-Ati inteles ?ii intreba Kakashi

-Da spuse in cor ,si pleaca sa se odihneasca.

A doua zi dimineata Neji si Lee o asteptau pe Sakura la usa.Aceasta cand i ivazu se bucura si isi contunuasera drumul catre iesire impreuna.Cand ajunse acolo Sasuke ardea de furie si de gelozie pentru ca rozalia lui a venit impreuna cu Neji.

-Buna ! spuse rozalia cu zambetul pe buze.

-Mdea...si tie ,zise brunetul nepasator.

Cand venise Kakashi si Tsunade acestea pornira. Pe drum Lee se tot tinea de Sakura si brunetul vazand asta il impinse jos.

-Auuuuu! Ce ai? esti nebun ? puteam sa patesc ceva...zise Lee nervos

-Si ? crezi ce ra o pierdere ? zise Sasuke cu un zambet smecher apropiinduse de Saskura.Ten-Ten a vazut asta si s'a indepartat de ei lasandu'i ultimii pentru ca tinea mult la Sakura si vroia sa ii fie bine alaturi de persoana iubita.

-Neji se duse mai in spate langa Sakura si Sasuke ca parca nici nu vroia sa se indeparteze cu vreo 2 cm de rozalia statea foarte aproape de ea.

Sakura observand ca cei doi o inadusesc se duse in fata langa Kakashi si Naruto .Se inserase pe drum gasira un loc unde sa se a= odihneasca mai bine zis o casa. Si exact cum a spus Kakashi asa au si facut Sakura era nevoita sa doarma cu Sasuke Neji si Rock Lee.Baietii o lasara sa se schimbe numai Sasuke intra fara pic de rusine si se uita insistent la trupul rozaliei.Sakura vazand asta vroia sa'l faca sa se rusineze asa ca incepu incet incet sa'si deie sutienul jos chinuindu lpe brunet care nu se mai putea abtine si a traso pe Sakura langa el apasandui sanii cu pieptul si sarutando violent pentru ca nu stia ca Sakura o facea intentionat dar cand sa o intindap e pat si sa inceapa sa ''lucreze'' Lee intra si ii vede iar Sakura ia cearceaful si se acopera pe corp.Sasuke ii dadu un pumn lu' Lee de s'o tina minte dar Lee nu s'a lasat mai prejos si a vrut sa'i friga una in numele tatalui dar reusi sa o loveasca foarte bine pe rozalie care se puse intre cei doi pentru ca nu vroia ca Sasuke sa pateasca ceva.



Continuare:Vazand Lee ca nu are nicio sansa s'a culcat dar cu gandul la frumoasa ei Sakura.Cand Neji sosise in camera nu mai era niciun pat liber fiindca erau doar 3.Sakura ii spuse ca daca vrea poate sa vine sa stea cu ea(nu va ganditi la prostii)Neji accepta dar brunetul scotea fum de gelozie.Dupa ce toti adormira rozalia se duse pana la Ten-Ten stiind ca aceasta il place pe Neji si i'a spus sa faca schimb de locuri adica ea sa doarma in camera cu Kakashi.Cand veni dimineata Sasuke vru sa o sarute pe Sakura dar cum rozalia nu era in acelasi pat o sarutase pe Ten-Ten.

-Idiotule?Ce'ai ? spuse Ten-Ten zbierand

-Ce ai Sak-dar iar nu termina de zis ca Ten-Ten ii trage o palma si pleaca.Brunetul se infuriase si se duse la Sakura dar ea dormea ca un prunc si nu'l baga in seama pe brunet care zbiera ca nebunu.''Suntem la balamuc aici''isi spuse Sakura in minte.Vazand Naruto asta ii veni in minte o idee sa se transforme din nou in Sasuke pentru ca data trecuta aproape reusi sa o sarute.''Cine e cel mai istet,o da, Naruto''.Se duse incet spre Sakura crezand ca brunetul nu e acolo dar il spiona tot timpul .

-Mai esti supa-ar-at ,S-sasuke-kun ? spuse rozalia nestiind ca ala e Naruto.

-Sakuuuura-chan! ce suuuuperba estiiiiiii oaaaau ! pot sa vin si eu cu tn in pat, spuse ba nu defapt urla ca nebunu de fericire.

-Ai patit cceva ? spuse rozalia uimita de felul cum se poarta.

-Am zis ca vreau sa- dar Naruto si'a pierdut controlul chakra si din nou s'a transformat in blondin.

Sakura era nervoasa ii trase doua pumnuri in numele tatalui si plecase.Cee ce nu stia era ca brunetul vazuse scena si in sine lui murea de ras dar nu vroia sa arate asta.Naruto pe de alta parte mai avea o leaca si turba de furie ca nu i'a iesit nici de data asta.

-Papusa,da'nu trebuia sa fii cu iubitelu tau ? o intreba Kisame(Akatsuki)

-C-ce tu aici ? spuse fata speriata(Sakura) dar ceea ce nu stia era ca Itachi si cu Deidara erau in spatele ei si dupacateva momente au prinso si au legato.Sakura incerca sa tipe dar nu putea ceea ce o oprea era Deidare care ii tinea mana la gura.Era speriata nu stia unde o duc si cand a vazut ca Deidara a luat mana de la gura ei a zis:

-Ce vreti de la mine ? de ce nu ma lasati in pace ? de ce astea erau singurile cuvinte pe care le spuse Sakura.

-Pentru ca la fiecare 3 ani ne trebuie un membru asa ca ar trebui sa fii onorata ca te'am ales pe tine , Sakura . zise pe un ton calm dar in acelasi timp si serios Itachi.Rozalia nu avea ce sa faca asa ca merse cu ei acolo primi uniforma si tot ce'i trebuie dar nu se astepta ca Itachi sa o priveasca tot timpul orice face sau oriunde merge asa ca il intreba :

-Itachi,nu trebuia sa fii sa iei un Bijuu cu Kisame ? intreba rozalia

-De ce ? te deranjeaza cu ceva faptul ca stau aici ? ii raspunse tot cu o intrebare Itachi.

-Pai...

Itachi se apropria incet de ea la fiecare pas rozalia se dadea si ea inapoi pana se trantise de perete intre ea si Itachi mai erau vreo 2 cm(eh nici chiar asa) si Sakura l'a sarutat nustia din ce motiv pur si simplu asa ea venit ei ''Ce fac ? e Itachi...daca r afla Sasuke asta..ar face infart pe loc'' isi spuse rozlaia in minte

Itachi incepu sa se plimbe prin hainele fetei si incet incet i le dadu jos Deidara se uita la toata scena asta si stia ca lu'Itachi ii place de rozalie.

-Itachi ce faci ? te distrezi pe seama fetei...sau e ceva mai mult.spuse Deidara

In satul ploii era liniste dar toti o cautau de nebuni pe Sakura care disparuse.Sasuke era plini de nervi dar nu avea ce sa faca.

Martha<>
Utilizator: Martha<> acum 14 ani si 67 zile

tare de tot

Teki !
Utilizator: Teki ! acum 14 ani si 67 zile

mor dupa fic-ul tau :O :X

LittleMissSunshine
Utilizator: LittleMissSunshine acum 14 ani si 67 zile

whoaaa...tu ai scris toata povestea asta??!!

e preaaaaaa tare

de abia astept continuarea

saracu' sasu...norocoasa sakura...

app.rosario+vampire e animeul meu preferat

Yui_Chan115
Utilizator: Yui_Chan115 acum 14 ani si 66 zile

o ador poat efaci azi continuarea adik part.3 ce zici c anu mai pot ard de nerabdare sa vad dak sasuke o salveaza pe sakura^^

Debb:x
Utilizator: Debb:x acum 14 ani si 66 zile

yuhuu:x imi place ficu tau...nu scriu prea multe...ma grabesc sa il citesc ^^:))

yuhuu:x imi place ficu tau...nu scriu prea multe...ma grabesc sa il citesc ^^:))

Keiko^^
Utilizator: Keiko^^ acum 14 ani si 66 zile

mor,mor,mor :O:O:O:O :X:X:X:X:X mamamia, azi la scoala nu mi`am putut lua gandu de la fic`u asta :X:* e cel mai tare :X:*

Cold Angel
Utilizator: Cold Angel acum 14 ani si 66 zile

Super! fa si continuarea ca daca nu o faci te scot prin calculator si te pun sa mi-o pevestesti!!:P glumeam!! vrei sa participi la concursul meu? delatii la profil! app si mie imi plake naruto!! vrei sa fim prietene?

Super! fa si continuarea ca daca nu o faci te scot prin calculator si te pun sa mi-o pevestesti!!:P glumeam!! vrei sa participi la concursul meu? delatii la profil! app si mie imi plake naruto!! vrei sa fim prietene?

Yui_Chan115
Utilizator: Yui_Chan115 acum 14 ani si 65 zile

uh...sasuke o omorato pe sakura?:((((((((dc?dc?dc???sunt sad,ftftft sad:((ce najpa credeam ca o iubeste:((((((((((((m`am uitat pe net la video sa atunci nu mi`am dat seama ca era tot ala care i la i tr tu:((((((((((((((((((((((((((((nu ma mai uit l anici un viddeo mai ales melodia aia sad cu keri hison e ft trist nu mai pot de sad ce is parca mi`o murit vreo ruda sau ceva of:((((((((((((((((((

Anneylen
Utilizator: Anneylen acum 14 ani si 65 zile

sasuke nu a omorato pe sakura O_O de unde ai scos asta a /

3.Dupa cateva zile Sakura inca nu intelegea de ce il sarutase pe Itachi si....daca simte ceva pentru credea ca a facut'o doar pentru ca ii era dor de Sasuke dar a fost intrerupta de liderul Akatsuki Tobi:

-Sakura, stii bine ca esti in echipa cu Deidara , nu ?ii spuse Tobi rece(tobi e uchiha madara)

-Da...dar am fost imformata ca trebuie sa'l capturam pe Jinchurichi(bestia cu 9 cozi)spuse Sakura suparata fiindca acel bijuu era Naruto si nu vroia sa'i faca rau.

-Asa este , va urez succes ...Deidara treci aici ! spuse Tobi pe un ton rece.

-Ce naiba vrei , huh ? spune Deidara plictisit

Tobi ii zise ca trebuie sa proneasca sa'l captureze pe bijuu si chiar asa au facut.Dupa putin timp Sakura se tot uita insistent la Deidara nestiind ce o atrage la el.Deidara rupse tacerea:

-Nu ai unde sa te uiti ? Ma inervezi .ii spuse Deidara pe un ton rastit.

-P-pai...Nu stiu...spuse Sakura

Brunetul se plimba prin padure si ii observa pe cei doi.In el ardea furia si gelozia pentru ca Sakura statea foarte aproape de Deidara.Nu stia ce sa faca ii venea sa'l omoare asa ca din senin Deidara aruncasa o bomba in spatele lui Sasuke:

-Katsu!spuse Deidara

-S-sasuke kun...rozalia ramasese uimita se daduse cativa pasi inapoi si incepu sa fuga prin padure dar era urmarita de Kakashi si Naruto care o prinsera si o luara in sat.Dupa cateva ore sosi si Sasuke mai nervos ca niciodata si daca te uitat in ochii lui puteai sa observi tristetea care era inauntrul sufletului.

-Sasuke,stii bine ca Sakura va sta la tine acasa fiindca daca merge la ea risca sa fie vazuta de Akatsuki si nu mai vrem sa o pierdem! zise Kakashi pe un ton rastit.

-Ce mai conteaza ? Nu inteleg de ce otinem aici ? Nu vezi ca prefera sa stea acolo...dar Sasuke fu intrerupt.

-Macar stii de ce m'am dus ? spuse rozalia abtinanduse de a nu plange.

Nici macar nu o bagase in seama dar Kakashi ii zise ca va dormi la brunet.Rozalia a fost de acord si a mers cu brunet acasa pe drum nici nu is inchipuia ce ii va spune si ce ii va face brunetu'.

''In casa lui Sasuke-kun totul este sub o tristete profunda...'' isi zise Sakura in gand.Brunetul i iarata camera ei si se duse sa se culce.Rozalia incepu sa se dezbrace si sa ia un tricou de al lui Sasuke ca pijama.Aceasta se baga in pat dar nu putea sa doarma ceva o nelinistea ... asa ca se duse in camera brunetului doar ca sa vada daca doarme.In camera nu era nimeni .Deodata ceva o prinse de talia si o intoare cu fata la el...era brunetul care de data asta avea ochii blanzi si incerca sa o sarute.Sakura nu il refuza dar dupa cateva secunde ii trase o palma si se duse afara fugind.''Nu este bine...oricum stiu ca profita de mine''isi spuse in gand.

-Sakura,huh?Cat te'am cautat. Se pare ca erai la iubitelul tau. ii spuse Deidara pe un ton superior.

Rozalia ii sari de gat si il imbratisa.Saracu baiat nu stia ce se intamplase cu ea , era uimit de faptul ca fata care mereu era timida sa il stranga pe el in brate.''De ce sa nu trecem mai departe''isi spuse blondul in gand.Si a inceput sa o sarute(cu cati se saruta :)) )Rozalia logic ca nu l'a refuzat dar in fata lor a aparut...Naruto care se inervase la culme si incepe sa se transforme in Jinchurichi.Deidara o lua pe Sakura in brate si fugira cat putea fiindca stia ca nu este pregatit pentru asta.Bestia ii urmarea dar ea putea fi controlata de Sharingan asa ca blondul il chema pe Itachi printr'o bombo da al lui.Acesta aparu imediat si incepuse sa se lupte cu el.Cat timp Itachi isi dadea duhu acolo Sasuke ii urmarea pe rozalia si pe blond.

-Sasuke,huh ? fratele lui Itachi.Nu mi te imaginam asa poate mai puternic dar ce e drept e drept doar Ita-nu'si terminas fraza ca Sasuke a folosit Chidori si il izbi intr'un copac.O lua pe Sakura si o duse la Tsunade care ii daduse o palma peste fata.

-Ce ai Sakura ? zbiera Tsunade.

-Huh,ce'ti bati capul cu ea nu vezi ca e doar o ----- nu'si terminase fraza ca Saskura sari pe geam.Ea fiind la etaju 3 cazu foarte puternic iar....^-^ atat pentru azi

Rini
Utilizator: Rini acum 14 ani si 65 zile

uh sakura asta e o....sa nu zic eu acum X( sa-l lase pe deidara in paceee! si acu` se mai da si la itachi >:T (da, nu-s fana sakura...cred ca i-as trage una in cap sa se ducaaa....daca ar fii reala xD)

Yui_Chan115
Utilizator: Yui_Chan115 acum 14 ani si 62 zile

da crec sakura e umpik cam.....da marog sper ca se va "maturiza" in rest tut e ok si sasuke e umpic cam "rau si smecher":))=))

Carpe Diem . =3
Utilizator: Carpe Diem . =3 acum 14 ani si 56 zile

Sooper tare^^..app uite id`ul meu : maria_scumpa98... poate vb;)

Angelanna
Utilizator: Angelanna acum 13 ani si 256 zile

as fi citit ficu da e prea tz si mie lene desu e reusit ffffffffffffffffff reusit

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!