NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: choco80
Note primite:
11:1
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:10
Titlu: bye ... cititi comm meu 
Data: acum 14 ani si 84 zile
Dimensiune: 3 K
Vizualizari: 451
Rating:
9.1818 din 11 voturi
Tags:  
Descriere:  
choco80
Utilizator: choco80 acum 14 ani si 84 zile

desenez groaznic asa k voi pleca ... am avut ceam mai proasta sapt si razboiul abia acum incepe ... am prea multe pe cap si in plus desenez groaznik ... asa k ... pp :* miss you

Sexy_mama
Utilizator: Sexy_mama acum 14 ani si 84 zile

dak asta e alegerea ta...eu o respect....dar NEG faptul ca desenezi groaznic.....desenezi binisor si stii dc? esti inca la inceput dar cu cat desenez mai mult capeti mai multa experienta si desenez din ce in ce mai bine.....deci eu zic ca nu ar trebui sa pleci...asa am fost si eu......ma simnteam penibil pt. ca desenam urat...dar eram la inceput si acum am evoluat,asa esti si u...si daca nu crezi uita-te in galeria mea la primul desen si cel mai recent...se vede schimbarea cu ochiul liber......eu zic sa te mai gandesti la decizia luata pt. ca inca mai poti evolua si nu ai de ce sa pleci....parerea mea este ca desenezi foarte bine!!

mai gandeste-te la ce tiam zis si apoi ia decizia....eu zic ca nu ar trebui sa pleci dar daca asta va fii decizia ta eu o voi respecta...

pooop si mai gandeste-te^^

TAlexandra
Utilizator: TAlexandra acum 14 ani si 83 zile

nu tre sa renunti ...doar pt un fapt ....am inteles t i s a apart contul ., l ai recapatat ...si ca nu desenezi frum....nui adevarat....daca vrei ex ....unii care saracii deseneaza ca o cizma......si scz ca zic asa....dar , asa e ......deci pls sa nu pleci ....for me......pls...nu pleca deseneaza n continuare....:):*:):*...si o am vrut sa plec de pe site ....de ce ?...nij handicapati imi dau 1 fregvent ..si m am saturat ..si uite!!!! ..nu am plecat deci nu pleca!!!!!!!!!!!!!! ...pwp:):*:*:*:*:):):)

MaryyyPisy
Utilizator: MaryyyPisy acum 14 ani si 73 zile

nu renunta...aici nu conteaza sa desenezi frumos sau nu...conteaza doar sa desenezi nu asculta pe alti si pacat ca ai plecat de pe choco81..nu plecaaaa..desenezi super...eu desenez groaznic..

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!