NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: .:ghost:.
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:47
Titlu: MOONWALKER 
Data: acum 14 ani si 97 zile
Dimensiune: 168 K
Timp desenare: 20secunde
Vizualizari: 682
Rating:
10 din 47 voturi
Tags: michael, jackson, moonwalker,  
Descriere: MURITI NDAK DATI KTEVE VOTURI???? :(:(:( 
Annamari..
Utilizator: Annamari.. acum 14 ani si 97 zile

wowww sunt i prima sunt cel ami amre fan mj!

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 14 ani si 97 zile

That s NICE ;) ...

irina renee
Utilizator: irina renee acum 14 ani si 97 zile

sweet 10

Annamari..
Utilizator: Annamari.. acum 14 ani si 97 zile

daca ai fi adevarat fan mj..nu lai baga pe michael peste tot..asa cum ai si facut...de asta ti-am dai ignor

LifeInColours:.
Utilizator: LifeInColours:. acum 14 ani si 97 zile

Sunteti invitat/a la nunta mea cu Naruto ^_^!Detalii la profilul meu!Confirmati participarea la desenul cu nunta sau pe id-ul:rujan_andreea2000 !Va asteptam cu drag!

Annamari..
Utilizator: Annamari.. acum 14 ani si 96 zile

vb ui cu mine cu copil da tu ce oi fi?banuiesc ca esto o MATURA auzi daca zici ca lui Michael nu ii plac mincinosii atunci tunce4 oi fi? a si stiu ca ai dat massu acela fiindca auintrat multi fani si mau injurat ca cika as fi zis eu ca mike e tigan.

cu ce ma mintit eu? si eu mika? fi serioasa dak mai vedea nu cred ca ai mai zice asta si adica cum ?CINE ESTI TU SA IMI ZICI CA NU DESENEZ FRUMOS? esti vreo profesionista ca de ex:aliosa,hai_lasa,cimmaron,selina saui chear ::misamisa::??

cand oi fi atuncio sa vorbesti .

nu ma ami intereaseaza ce crezi chear te rog sa nu ami imi ;lasio nici un copmentariu ca nmu am nevoie sa aflu parerea ta .mai zici ca esti si fan michael da cand colo il bagi pe michael la mijloc mereu!

nu cred ca iar placea dar ma rog asat e daca te rezi tu mare profesionista sa teb certi cu lumea asta e fi tu desteapta si io proasta si hai PA

SIO IN PLUS CUM NU AM AJUNS IN TOP AMATORI? nu vezi bine sau care e problema>?

si nu te mai da asa mare soi tare (asta e un mic sfat) caci nu le va pmai place la nimeni de tine !eu te apreciez ca desenezi f frumos si adv desenezi ami frumos ca mine dar eu nu cred ca esti asa de ocupata ca mine pt ca eu nu desenez bn p siteul asta pt ca ma grabesc eu nu am timp sa stau toata ziua ca tine? eu chera vreau sa ajunbg cineva asa ca invat nu stau toata ziua pe siteul asta sio cum adik am lipsa de ocupatie? sunt f ocupata ~! dupa cum am ami zis nam timpm sa lucrez lamun desen 1 ora sau 1 zi sau 4 ore sau 1 saptamana chear a voi dar sa sti ca zilele astea o sa ma hotarasc sa fac si eu un desen asa bun ca al taus a vedem atunci ce mai scozti dinn guriza aia mik ata nu am ami critica tu pe mi9ne ca NU MA CUNOSTI!

Annamari..
Utilizator: Annamari.. acum 14 ani si 96 zile

cum adica te-am rugat eu sa dia mass? sa sti ca eu nu scriu aici ca sa vada luema eu scriu ca sa vezi tu ca ma minti in fata eu al ibceput tioam zis sa dai mass cu emailu meu ca sa am ami multi fani mj in lista(acum 3 sapt sau 2 nuj sg) si recunoaste ca ai trimis id meu in masu in care ai zis ca eu lam facut pe mj tigan! (nu e adevarat dmn fereste)



auzi ia mai lasa-ma in pace gata cu cearta daca tu cerzi ca desenez de kkt (nu ai mentionat asa ceva dar se subantelege) e parerea ta nu am cum sa te conving (asa cum nici u nu ai cum sa ma convingi sa plec de e site !) si eu am p[arerea me adespre tu asa cumm o ai si tu si nu iti perimit sa m ajignesti in halu asta . in + cuc e imi scoti tu mie ochi? ia sa vedem ce mai inventeaza doamna perfectiune intruchiopata ! apropo si eu am prieteni pe site i daca eram o baby iti dadeam 1 acum dar cum am mentionat maid e mult iti apreciez talentul si nu fac asta numnaiu daca miai da si tu 1 deci e parerea ta ce3 crezi desp mn si e parerea me ace cred desp mn .(MNucred ca trb sa decurg la injuraturi cum ai decurs u ;))

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 14 ani si 96 zile

Mai fetelor,va itesc aceste comentarii in care va certati de ceva timp si sunt uimita cum 2 fete ca voi pot sa vorbeasca si sa se comporte asa!!!

1: Michael nu ar fi vrut sa vada ca fanii lui se cearta dintr o asemenea prostie![ca am vazut ca dupa el va ghidati in toata aceasta discutie infocata]

2:Nu sunt de acord cu jignirile pe care le ati folosit.

3:Nu conteaza cat talent aveti, conteaza sa desenati din placere.

Draga .:Ghost:.,am vazut ca ai cateva desene cu MICHAEL si am inteles ca ti place foarte mult.Nush la ce nivel te consideri tu ca ai ajuns si cat esti de sus,insa AgRaFa_dE_bIrOu_rOz:*:* [serios acum,voi nu aveti porecle?O sa inebunesc de mana la ce nume lungi aveti :))] ,cum ziceam,are dreptul sa deseneze pe acest site oricat de rau sau de bn ar desena.Eu zic ca amandoua sunteti fete pricepute la desen si destepte.Trebuie sa va dezvoltati talentul si doar aici aprozimativ aveti unde sa faceti asta.

4:Nu conteaza de cat timp sunteti pe acest site.Eu azi am implinit 2 ani pe site si totusi nu masor talentul in ani sau in top...

5: Eu va recomand sa terminati cu cearta asta,sa incercati sa va calmati,iar dupa aceea sa incercati ori sa va impacati si sa fiti prietene,mai ales ca sunteti amandoua fane MICHAEL,ori sa nu mai discutati delok si sa va prefaceti ca niciuna dintre voi nu exista pe acest site...

Nu vreau sa mai vad in urmatoarele 10 minute mesaje cu certuri sau orice altceva,ok?Vreau sa va ganditi amandoua in aceste 10 min ce alegeti: sa ramaneti prt si sa va impacati sau sa nu mai vb delok? [eu va recomand prima varianta]

Peste 10 min [ma uit la ceas- deci la 16.10] vreau sa primesc raspunsul vostru :)...

Blue @

am vrut sa zik 16.00...srry

Au trecut cele 10 min...sa aud raspunsul...

Kagome_sweet
Utilizator: Kagome_sweet acum 14 ani si 96 zile

e suuper i ador e idolul meu,10+ti-a iesit fff suuper

.:ghost:.
Utilizator: .:ghost:. acum 14 ani si 96 zile

Bah frate deci unii nu stiu sa scrie desi merg la scoala... oare e posibil??? agrafo roz taca-ti gura!!! n-am chef de fitzele tale DEMODATE :p

Annamari..
Utilizator: Annamari.. acum 14 ani si 96 zile

vai ce sa iti spun tacati tu gutra uite blue vezi cum e?

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 14 ani si 96 zile

OMG!Iar va certati ? :(( mooor...

wh00sie
Utilizator: wh00sie acum 14 ani si 45 zile

Ei, ei...Unde or fi acum vremurile alea?...

s k r i l l e x
Utilizator: s k r i l l e x acum 14 ani si 39 zile

hoho....michael :(...

mare pacat de el...

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!