NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Al3xA L!nk!n P@rk
Note primite:
11:1
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:14
Titlu: SRS 
Data: acum 14 ani si 105 zile
Dimensiune: 8 K
Vizualizari: 479
Rating:
9.4 din 15 voturi
Tags:  
Descriere: :-?? jalnic 
1 2
L1nk1n P4rk
Utilizator: L1nk1n P4rk acum 14 ani si 101 zile

Cat de mincinos poti sa fi >:P>:P>:P nu e jalnic :-w e super marfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :x 10++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :*:*:*:*:*

誰も
Utilizator: 誰も acum 13 ani si 185 zile

Bai fato,c e asta pt. tine?site d matrimoniale sau ce.. dute d`aici .. degeaba ai talent dk tre` s` se ia toata lumea de tine in legatura cu unele lucruri..

Da` nu ma intereseaza p mn sau p admin k vezi doamne sunt sentimente.. Vrei s te vezi banata? COntinua papusico,si vezi tu..

Azu.
Utilizator: Azu. acum 13 ani si 185 zile

am impresia c o s fi raportata (:

SCANDAL DOLL
Utilizator: SCANDAL DOLL acum 13 ani si 185 zile

Azu,las-o in pace.. ea a inceput cu desenele tampite..pe site`ul asta tre sa se mentina o limita..si oricum adminu` e in vacanta ..de kteva luni=))

Erika.Furimikagi
Utilizator: Erika.Furimikagi acum 13 ani si 185 zile

~~~ auzi cica sunt proasta~~~ da sunt :">...:>si ms de sfat:>..dar nu esti in masura:-?..^^ veziti de trb ta :">....nici nu`ti dai seama ca tot ce ai scris in commul ala in fatza mea e un nimic:)))) e o gluma proasta tot:)))..nu am afecteaza cu nimic:|..deci pt ca nu vreau sa`ti dau asa multe commuri cu explicatii pt oameni batuti in cap te sfatuiesc eu pe tne sa incetezi v.v"..

SCANDAL DOLL
Utilizator: SCANDAL DOLL acum 13 ani si 185 zile

Da` eo m refeream la altcv..da` turcii tot turci..

Fetitsa,ai limbarita?

Hyun-Ae
Utilizator: Hyun-Ae acum 13 ani si 185 zile

vezi cum vorbesti ! si merci mult de complimente ..de ce sunt comentariile pana la urma? sa sti parerea altora nu? nu sa faci razboi ! si ai grija cum vorbesti nu cred k te-am facut prosta si nu ma mai compara ca nici eu nu te compar si declarati declarati eu de fel nu le suport si mie imi place de cineva da nu-mi place sa stie toata lumea una doua de cine imi place sau cu cine sunt si aici sunem sa desenam nu sa scriem !

SCANDAL DOLL
Utilizator: SCANDAL DOLL acum 13 ani si 185 zile

Bai fato,ce naiba ai?tu chiar vrei sa fi banata?

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 13 ani si 185 zile

Multumesc pentru complimente! Pai...ce pot sa spun?Ma simt flatata ca m-ai facut in toate felurile cand tu nici nu stii pluralul la telecomanda,eu chiar imi vad de desene fata mea,imi permit sa ma iau de tine din moment ce nu esti cu nimic mai breaza ca mine...inca o data mi-ai demostrat ca n-ai idee ce zici...crede-ma ca e foarte de ras ca te-ai dat mare,dar ca ne faci pe toate proste e de plans:(... poate simt nevoia sa am un prieten,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fug si sa zic totul la un site,sa ma stie o tara intreaga...



Ma bag in seama pentru ca stiu ce zic,nu degeaba...si crede-ma ca nu dau in gropi...tocmai s-a asfaltat prin cartierul meu:)

Si ma bucur ca ma faci copil frustrat,cand tu iti faci zeci de conturi dupa cum vad si te votezi singurica...:)

Cam atat am avut de zis,masoara-ti cuvintele daca imi vei raspunde la ce am scris acuma...:)

Angelanna
Utilizator: Angelanna acum 13 ani si 185 zile

bai frate deci esti de coma

tu esti alexandra love mihai

thai de capu meu deci dc tiai facut si al doilea cont thoamne deci unii sunt imposibili si am vazut un com care ma deranjat (bai nervoaso..stai te rog in banca ta si veze`ti de desenele tale..daca nuti convine ceva mai bine tineti parerea..nu tea pus nimeni sa dai comm daca nu ai vrut. asta dovedeste k esti cam batuta in cap si intepata in cur..poate daca aveai iubit si era la fel k la mine nu faceai asa..probabil simti nevoia sa ai unul si de frustrare ai dat comm`ul ala..esti o frustrata frate..stai in banca ta ;) si vezi k nu rade nimeni de asta pt k nu e nimic de ras..daca tu consideri k asta e de ras..esti PROASTA de dai in gropi..scuze k zic..pe viitor fii atenta si ce zici ..tineti frustrarea pt tine si desenele tale :-j e treaba mea cum ii zic..ori in fata ori pe site..nu te mai baga tu in seama degeaba :-j) alo alo tu chiar iti vrei ban ai?

mai usor q injuraturile si jignirile indragostito

@misa:nush qm poti sa fi asa calma :O

dak mar fi luat pe mn asa sa vezi ce patea (injuraturi chesti chesti simi primeam si ban da mrg )

imi place k esti calma ^^

si nu o apar pe misa k mie prietena sau cv nici makar nu ii am idu da frate avea dreptate duh

mda hai k termin k nam chef sati fac commuri >.>

Erika.Furimikagi
Utilizator: Erika.Furimikagi acum 13 ani si 185 zile

hwaaa s`a luat si de misaaa...">.<...si da mai suntem toti frustati.=.=...nu avem toti minte relaxata ca a ta..=.=...si acum o sa`mi demonstrezi ca am dreptate:> si o sa ma jignesti ca sa`mi arati ca am iar dreptate=)))...hehhhhh~~~~

Kato_chan
Utilizator: Kato_chan acum 13 ani si 185 zile

aoleu a venit alt copilas cu fite in cur :-? mai da voi chiar nu va plictisiti sa faceti scandal pe site? nu inteleg ceva....de ce va puneti la mintea unor asemenea copii? e clar ca multi dintre copii care au aceste probleme de comportament au probabil o problema psihica....lasatii ca nus ei vinovati ci comunitatea in care locuiesc,(mda prea multa civica strica;))) revenim...copilasule(vb cu tine akm)ca sa nu-ti zik altfel ca ma abtin cu greu,de ce nu stai TU in banca ta? pe acest site se deseneaza din cate vad galeria ta e plina de graffuri,dovada de teribilism,deci nu ma pot astepta la altceva decat la un scandal din partea unui copil teribilist;)deci fac akm cerere la ceilalti utilizatori :

Lasati-o,nu va puneti la mintea ei ca sparge ceva pe acasa si parintii ei vor trebui sa plateasca:))si in plus ce ne intereseaza parerile ei vai de capul lor?noi stim ca suntem mai buni decat ea deci stim adevarul pe ea lasati-o sa se creada marea si tarea ca mai tarziu cand va iesi in lume si va fi o persoana cu un servici,va avea iesiri de genul acesta si va fi clasificata in grupul de oameni cu care nu se poate discuta:) deci sper sa ma luati putin in serios cu acest lucru,....

Kato_chan
Utilizator: Kato_chan acum 13 ani si 184 zile

papusicodesteapta sunt,ca nu arata este partea a doua,eu nu ma pun cu autisti (exista mai multe forme ai si uh din pacate) ptr ca e ca si km ai vb. cu peretii,eu sunt,fata de tine un copil educat care gandeste ce spune care nu se da cu capul inainte fara sa intrebe si fara sa fie sigur ca are forta necesara pt. a indeplini ce-si propune,tot siteul asta in afara de voi copii rasfatati si de bani gata,este la fel. Adevarata pe acest site dam cuvintelor frau liber si suntem mai zaltati pentru ca stim ca putem si pt. ca ne place sa fim haiosi,prin acest lucru mai impresionam si lumea. prin comentariile mele de pana acum si a celorlati dovedim ca nu suntem destepti ptr copilasii ca vo,gresiti,noi suntem ft. DESTEPTI,ptr ca iti trebuie minte ca sa desenezi ;) vb lui profu de tehonlogie, "Suntem dati dracului (scuzati expresia ) cu capul :)

decii fetita lui Dumnezeu fi cuminte vezi-ti de desenele tale si exersaza pana vei avea capacitatea noastra ;)

LaMmY GiRl ^_^
Utilizator: LaMmY GiRl ^_^ acum 13 ani si 184 zile

:|....

Kato_chan
Utilizator: Kato_chan acum 13 ani si 184 zile

papusico, desteapta * si lamy : ":|" ? la ce? la commul meu sau la comportamentul ei ?

LaMmY GiRl ^_^
Utilizator: LaMmY GiRl ^_^ acum 13 ani si 184 zile

la ea nu la tn k fata vad k gandeste cu picioarele(fara suparare) :))

Kato_chan
Utilizator: Kato_chan acum 13 ani si 184 zile

aaaa :d

desteapta sunt,idul nul dau si de injurat nu team injurat:) team jignit formuland propozitii lungi,daca ai fi destul de desteapta tiai da seama de toate,intr-un cuvant nu team facut "proasta" pe fata :)

si stiu ft. bine carei treaba cu autisti ;)

eo...proasta? rar o sa ma vezi,si uh de ce faci numai graffuri? e un site de desenat daca vrei sa faci numai graffuri iti pot da un site special ptr graffiti ca stiu si dalea...iar ptr altcv desenezi aici...nui greu

katoka_chan
Utilizator: katoka_chan acum 13 ani si 184 zile

ce bine imi pare ca mai este o cearta , ca siteul asta de o bucata de vreme e cam monoton.

LaMmY GiRl ^_^
Utilizator: LaMmY GiRl ^_^ acum 13 ani si 184 zile

dam dovada d prostie rara?/:) hai nu zau /:)

~Bett``
Utilizator: ~Bett`` acum 13 ani si 184 zile

misa are dreptate esti varza !!!! nustiu}}}!!!! timpita ipocrita halal de desenatoare pitipoanca m****a ce esti luatear d8 de vaca ca itzi mananci cacatul si inca ceva mie imi pare ca jignesti pe toata lumea acuma urmeaza sa il jignesti pe cimmaron si cu misa^^ ce ai ? tarfo

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!