NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: corinagrigore
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:1
88:0
99:0
1010:5
Titlu: fular cu paiete 
Data: acum 14 ani si 126 zile
Dimensiune: 16 K
Timp desenare: 2minute 34secunde
Vizualizari: 527
Rating:
9.5 din 6 voturi
Tags: fular, roz,  
Descriere: sper sa va placa 
priya_007
Utilizator: priya_007 acum 14 ani si 125 zile

ff frumos

mi-l dai mie?

:-*

B1ancuta
Utilizator: B1ancuta acum 14 ani si 124 zile

deci sa fie clar...da?

CA SA DUPAIA SA NU ZICI CA HAI TE ROG MAID AMI COMM.CA NUSTIU CE CA NUSTIU CE..:| nu o sati mai dau comm.pentru ca sti foarte bn puteai sa te uiti sa vezi cate comm.tam dat tam dat 10 9 paagini tam dat comm da nu la toate desenele asa ca..deacuma sa te inveti minte ca de la mne..nu..mai vezi comm..doar daca imi dai si tuh acuma cate tam dat eu la toate desenele ca eu amputine si nu te durea mana sa scri si tuh la toate desene un comm la fiecare dar de acuma sa te vad...daca te tii de cuvant..pentru ca si eu cand tam dat comm. si asta ma plik..sa iti dau la toate desenele da e sa fac am zis ca vaii..uite poate imi da si mie asa de mulet comm. si tam scris pe un desen ca sa imi dai si mie multe commm..sa te avd maine sau azi sa le va ddaca meai dat comm..eu nu ma Supar dar motiVu Deece nu meai dat comm...asta e tot ca si eu vreau comm.. cum vrei si tuh si eu nu mam lasat batuta:p:p:pp:p:p ASA CA EU AS ZICE SA IMI DAI COMM. SI MIE

Ceva_abstract
Utilizator: Ceva_abstract acum 14 ani si 124 zile

B1ancuta,nu te supara,dar ce-s asa de importante commurile?????????zi-mi si mie sa cer si eu!!!!sa analizam:in farfurie nu poti sa le pui,nu poti cumpara nimic cu ele,nu au miros....nu au culoare....deci sunt NEIMPORTANTE!!la fel si voturile!!!

ce mai lucru ti-a facut,B1ancuto!!!deja imi vine sa plang ca nu tia dat commuri si voturi!!deci,e o adevarata CRIMA!!!!sa chemam televiziunea,ziarele si revistele ca asa ceva nu se trece cu vederea!!!stai linistita...pana maine o sa apara peste tot:SOC!user online pe desenatori.ro ii da commuri si voturi unui altuia si acesta nu returneaza!!!!zici ca sunteti la TARG aici!!"hai da-mi o rata ca-ti dau si eu o gaina!"!!!!!!!!!!!de ce sa faci atata scandal pentru nimic?????????!!!!!!!!!!!!

Ceva_abstract
Utilizator: Ceva_abstract acum 14 ani si 123 zile

corinagrigore,acest comm e pentru B1ancuta,nu pentru tine

~ Smilee =]
Utilizator: ~ Smilee =] acum 14 ani si 114 zile

ai dreptate Ceva_abstract!!voturile si comurile nu inseamna nik.B1ancuta ii ca in piata:''Hai fa' da' ji mie ca si io t'am dat!''Ce-i aici ma??nu le poti manca,nu te poti juca cu ele,nu le poti folosi la nmk!!!!!!!!!!!!!!!NU AU NICI O VALOARE!!!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!