NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: /#/CraZzy`&/0'
Note primite:
11:5
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:12
Titlu: ...mdah...sper sa fie D.E.F.I.N.I.T.I.V!!! 
Data: acum 14 ani si 103 zile
Dimensiune: 7 K
Timp desenare: 17secunde
Vizualizari: 364
Rating:
7.3529 din 17 voturi
Tags: bay-bay;),  
Descriere: mDAH...POATE CA AM INTRECUT MASURA....DAR IUBESK:X DESENELE LUI KIMIKO...DAR EA NU POATE INTELEGE ASTA...SH...DECAT SA VA INGREUNEZ VIATZA...PLEC...SHY ASH`SUNT PREA MULTSI PE ACEST SITE...;) 
YErimO
Utilizator: YErimO acum 14 ani si 103 zile

Nu inteleg....De ce vrei sa pleci? Noua ne plac desenele tare mult...Si..Felly deseneaza superb...cred ca poate intelege asta si de la tine...dar e prea mult...zau asa...:(

xMyzue
Utilizator: xMyzue acum 14 ani si 103 zile

NU`MI P.A.S.A!;)

monasi996
Utilizator: monasi996 acum 14 ani si 103 zile

dc dc dc dc dc dc dc dc dc d c dc!!!!tu te uity cat de frumos desenezi????si nu sunt prea multi desenatori!si dak ar fi ar trebui sa plece cei fara talent nu tu!!!!!!!!!!!!!

::MiauMiau::
Utilizator: ::MiauMiau:: acum 14 ani si 103 zile

hai mai

Simona Tudose
Utilizator: Simona Tudose acum 14 ani si 103 zile

Bye....Stii,eu una credeam ca tu desenezi excelent,mai ales anime:XImi place enorm de mult cum realizezi tu desenele,Crazy fetitza:)Sper ca tu,la fel ca si mine,vei reveni candva pe site,cu un cont nou sau chiar pe asta,ca sa te recunoastem;))>:PD<Asa ca,keep drawin'....Caci asta mi-au zis si mie.....Cand am zis ca ma als...........Sio n m-am lasat desenez intr-una:))la neterminate....Stii,modelul meu pe acest site sunt Selina si Razana:)Desenele lor ma surprind mereu,simt ca trebuie sa le vad,simt ca trebuie sa le comentez,chiar daca se uita sau nu......Ma atrag foarte mult,poate este la fel si in cazul tau,dar nu te-ai gandit ca...Poate si desenele tale au un rost?Hai uita-te la mine,care desenez INTTRUNA ANIME,ANIME,ANIME,pe hartie normal:(pe calculator,nici cu linii nu=mi iese com=nturul bine,asa ca nu continui.......Fac chestii diverse...Lucruri:)Dar tu faci expresii,ca cea precedenta,pe care nu am comentat-o,nu prea ma intru:|Este reusita fata ei,ochii ei sunt stralucitori si desenele tale sunt foarte Gravfice!!Toata lumea are un rost aici:)Daca stii sa desenezi(ceea ce ne-ai dovedit)nu te lasa,UIMESTE-NE!>:D<Sper sa te mai razgandesti;))

anime_cool_love
Utilizator: anime_cool_love acum 14 ani si 103 zile

hai mai...dc vrei sa ne faci una ca asta? tu nu vezi ce desene extraordinare ai?! nu pleci nicaieri! si eu am vrut de multe ori sa plec...dar dupa ce am stat cateva zile fara desenatori, nu ma simteam bn...deci, am revenit! nu te las sa faci o gresala imensa...

Bloolicious
Utilizator: Bloolicious acum 14 ani si 103 zile

O.O WTF? r u crazy pe bune?!?!?! te rog, nu pleca!!! mam enervat! itzi dau shi yo 1! dak te razgandeshti, schimb nota! promit! hai mah, nu plek! tzie chiar nutzi pasa de totzi desenatorii (shis sigura ks multzi) kre le va fi dor de tn? off, frate! pleak tot mai multzi din cei mai buni, shi raman ashtia kre habar nau sa deseneze, trag shi ei acolo 2 linii straanbe shi zic k e un desen forte frumos! te rog, nu pleca! TT.TT o sa plang pana la anu dak pleci! (shi e mult pana la anul k aq debea a inceput)

alexutsaswetty
Utilizator: alexutsaswetty acum 14 ani si 103 zile

Hai mah,dc pleci:(No baga in seama pe kimiko!

EaSy:)
Utilizator: EaSy:) acum 14 ani si 103 zile

fiecare e special pe ac site , nu? dar tu ? voi? ce desenati bine? frumos talentat ? dc plcati ? mare lucru dak plek eu sau alti ce au numai 2 3 voturi ... dar tu ? care ai multe voturi esi sustinuta ... te razgandesti ... o sa dau de.jba un 10 k nu ma incanta ce e scris in desen ... dar vr k media ta sa creasca din ce in ce mai mare :) sper sa iei in considerare cu toate k sunt printre putinele comm p care ai vr sa le citesti

wrong person
Utilizator: wrong person acum 14 ani si 103 zile

haide moi one..? ce atitudinea asta?:|..de ce te supirisi asa deodata?:*:*:*:*:*...shi uh shi felly desenati extraordinar...daca pleci din cauza lui felly..nush..eu zic ca nu merita...:|..felly nu ti`a fakt nik..deci daca chiar pleci doar din atata treaba./..one sa sti ca ma simt dezamagitaa...:*:*:*:*:*::*...u ejti o pers ambitioasa..iar genul asta de pers nu se lasa doborate de o cearta,o problema sau un esec...e f posibil sa te superi acm pe mn...dar nu merita sa pleci;)..eu zic sa privesti bine i jur ..caci chestii de genu` asta li se intampla tuturor..

UniiColle
Utilizator: UniiColle acum 14 ani si 102 zile

pa-pa

sora_4ever_te
Utilizator: sora_4ever_te acum 14 ani si 102 zile

esti dusa???dc faci astaaaaaa??

nu pot sa credddddddddd dak tea suparat cineva spunemi mie te rog

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!