NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Nomis
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:1
99:0
1010:13
Titlu: Desen 11752 modificat:Autoportret 
Data: acum 17 ani si 195 zile
Dimensiune: 145 K
Vizualizari: 1001
Rating:
9.8571 din 14 voturi
Tags: autoportret,  
Descriere: ... 
lea
Utilizator: lea acum 17 ani si 185 zile

Something it is not just O.K. here!!!!!!!!Can you explaine me?

bethatron
Utilizator: bethatron acum 17 ani si 184 zile

la ce te referi "lea"?

lea
Utilizator: lea acum 17 ani si 184 zile

La faptul ca ai aparut cu acest desen ca vizitator in "Top schite" si apoi te-ai semnat pe un desen modificat(optiune care se pare ca a fost scoasa de pe site).Admit ca nu ai fost logat prima data(asa am procedat si eu pana m-am hotarat sa ma inregistrez)In caz contrar ,as fi tare dezamagita.Sper sa nu ma intelegi gresit.Si scoate-ma o data din ghilimelele alea! Poate chiar ma cheama LEA.Si inca un 10 pentru privire(ma refer la felul in care ai reusit sa o faci sa razbata din desen).Astept si alte desene!?!Curiozitate artistica,ce sa-i faci!

bethatron
Utilizator: bethatron acum 17 ani si 184 zile

da...cand am terminat desenul si l`am salvat mi`am dat seama ca secventa de logare nu reusise...si atunci nu am avut alta alternativa decat sa recurg la aceasta metoda...n`am ce`i face. Nu inteleg dezamagirea unde apare? Desene probabil vor mai veni...insa aceste doua autoportrete vor fi ultimele...mi se pare mie sau s`a cam stins interesul pentru acest site...probabil un nou concurs ar improspata putin situatia...la buna vedere Lea.

lea
Utilizator: lea acum 17 ani si 184 zile

Promptitudinea cere promptitudine(care e sinonimul,ca asta e prea lung?)Deci,"noblesse oblige"(oi fi caligrafiat corect,ce zici?-ca eu nu prea cred),asa ca iti raspund:dezamagita as fi fost ,daca era desenul altui user peste care se poate adauga...s-au mai vazut cazuri pe acest site...iar in ceea ce priveste interesul..."pe barba lui Mahomed"sau......a ta...,ca ai si tu dreptate...daca nu mai apari tu cu desenele tale si inca vreo cativa intr-adevar talentati,nu voi mai accesa nici eu acest site.Ma voi multumi cu albumele de pictura.Bye!(sau.....nu-i bai!).

bethatron
Utilizator: bethatron acum 17 ani si 183 zile

Lea tu crezi ca eu mi`as insusi desenul altcuiva?...chiar asa m`am facut cunoscut pe acest site?...:P. tu esti membra pe roportal?...daca da..trimite`mi un mesaj la privat...ca vreau sa`ti mai zic cateceva.

lea
Utilizator: lea acum 17 ani si 183 zile

Aplicam regula cavalerismului:deschide tu primul usa si apoi intru si eu........sunt membra pe roportal cu state vechi de...neplata.Ma gasesti tu-daca vrei cu adevarat-poti!

bethatron
Utilizator: bethatron acum 17 ani si 182 zile

Acest mesaj nu poate fi trimis deoarece destinatarul nu are permisiunea de a utiliza messenger-ul personal sau cutia de mesaje primite a messenger-ului lui personal este plina.Daca am gresit...atunci nustiu

lea
Utilizator: lea acum 17 ani si 182 zile

Sa sti ca incepe sa ma distreze situatia, in ideea ca ultimul tau comentariu imi era adresat mie(fiind asa impersonal)Spun ca tine:atunci nu stiu.Cert este ca oi fi incurcat ceva pe roportal si habar nu am ce ,dar e-mailul este acolo.Dar sa nu uitam de unde am plecat...iti mai dau o nota,dar un 8,ca esti prea incruntat in desen







kat54raluk
Utilizator: kat54raluk acum 17 ani si 182 zile

omg...cate atzi vb p aici :))...oricum 10 :D

Piksik
Utilizator: Piksik acum 15 ani si 179 zile

...tehnica e cu totul originala

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!