NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Deadspace
Note primite:
11:3
22:0
33:0
44:0
55:0
66:2
77:0
88:0
99:0
1010:32
Titlu: Vert 
Data: acum 14 ani si 197 zile
Dimensiune: 3 K
Vizualizari: 401
Rating:
9.0541 din 37 voturi
Tags: verde,  
Descriere: Verde 
wrong person
Utilizator: wrong person acum 14 ani si 197 zile

ms frumos pt sfaturi..ms ca iti pasa acm in legatura cu desenul meu..asa era poza:D era cv de genu chibi...shi o da deobicei la anime nu se reda prea mult nuanta de real a pieli ci se fac doar umbre...in orice caz ms multt ca iti pasa dar am luat o hotarare:( voi mai desena shi pe aici dar ft ft ft rar..

shi o da nu cred ca meritam un 7 ca asa tia venit tie...shi cum zici uh desenul e desen cea ce ai facut tu zici sunt lini:P...shi o da daca eu vreau sa imi las desenul asa inseamna ca asa il las nu imi spune mie ca e neterminat..uh la """munca""" pe care ai depuso sa zicem ca ai merita un 5 dar eu tiam dat 10 ca am bun-simt shi te las sa iti dezvolti talentul shi te incurajez ...dar nu toti au bun-simt..asta e unul dintre motivele pt care plec sunt mi de porci care se dau mari desenatori shi dau note mici....deci te rog ma intai schimbati notaa shi apoi incearca sa desenezi mai bine...poi nu mai pot frate ma fortati pana la limitaa..

ayame-chan
Utilizator: ayame-chan acum 14 ani si 196 zile

de ce miai dat 6 la desenul cu delfini era prima data cand am desenat delfini iati sasele inapoi

muista
Utilizator: muista acum 14 ani si 196 zile

daca mi`ai dat 9 lasa si o explicatie...

te
Utilizator: te acum 14 ani si 196 zile

retrageti notele........pacat de tine......desenezi super........te rog

retrageti notele........pacat de tine......desenezi super........te rog

Ana :)
Utilizator: Ana :) acum 14 ani si 196 zile

da dc mi-ai dat 9?

eu tiam dat 10 la toate desenele+comm-uri si nu tiam cerut nimic

macar explica dc mi-ai dat 9 ca sa stiu si eu ori retrageti nota

FillAngel
Utilizator: FillAngel acum 14 ani si 196 zile

dc miai dat 5 uite u miai dat 5 eu o transform in 1 daca imi mai dai vro nota inaf de 10 iti stric toata media

wrong person
Utilizator: wrong person acum 14 ani si 196 zile

din cate vezi nu sunt singura nemultumita.....citesteti primul comm de la acest desen..tine minte partea cu bun-simtul..nu fi neismtit...nu o sa te ajute..

xDara~KPopFanx
Utilizator: xDara~KPopFanx acum 14 ani si 196 zile

sti ai 14 si sa sti ca ce spune dawn poke cool e adevarat are 11 ani si deseneaza mai bn ca tine cred ca si eu desenez mai bn decat tn si eu am 8 ani si apropo dunt sakura bombonika si pt ca mia dat 6 la desenul cu delfini de pe contul sakura bombonika iti vooi da 6 la 2 desene si poate la toata galeria si te mai sio reclam

angi andu
Utilizator: angi andu acum 14 ani si 196 zile

dci...sa incepem cu inceputul....mi-ai dat 8 la desenul cu matrioska...de acord..nu merita 10...fondul aproape ca lipseste....dar...dc nu mi-ai zis u asta,in loc sa stau eu sa itzi dau comm-ul asta si sa te rog s lasi o explicatzie...asa cum i-am rugat p totzi desenatorii(scrie pe profil)...asa ca...t astept cu explicatzia:)..si app...dragutza efect cu liniile alea...incearca si un roz strident..ar iesi tare:)

desene_dragute
Utilizator: desene_dragute acum 14 ani si 196 zile

buna

cf? imi place stilul asta :) iti dau 10 poti sa arunci si u o privire prin galerie si poate imi votezi si mie vreun desen..:-"...[sper ca nu o nota mai mica de 8...:|:(...da e decizia ta...]

StarSnacks
Utilizator: StarSnacks acum 14 ani si 196 zile

Hey , nu o lua in nume de rau :) accept sinceritatea ta ce este foarte rar de obicei la majoritatea oamenilor dar totusi nu ti se pare ca ai prea mari asteptari? fiecare desenator vechi/nou incearca din greu sa faca fiecare desen iar tu ii distrugi sperantele prin notele acelea mici . Nu uita, nimeni nu s`a nascut invata! Fiecare incearca din greu sa se perfectioneze :) Am rugamintea sa nu mai fi atat de asptra si sa incerci sa vezi cu adevarat natura fiecarui desen . Chiar daca nu merita 10 pentru frumusete cel putin merita pentru efort . Iti multumesc pentru intelegere si sper sa nu iei acest sfat in nume de rau . App frumoase desene :D

Choco-Heidi
Utilizator: Choco-Heidi acum 14 ani si 196 zile

de ce miai dat 8???

schimba nota sau iti dau 1 la toata galeria(nu glumesc)nu mai da note dinastea ca o sa te stearga de pe sait!!!daca nu merita desenele as le dai 10 mai bine nu le da si gata!kapis?

/

?

Ioana.ionutza
Utilizator: Ioana.ionutza acum 14 ani si 196 zile

dc mi-ai dat 6?daca nu schimbi nota iti dau 1 la toata galeria

dc mi-ai dat 6?daca nu schimbi nota iti dau 1 la toata galeria

Selinadie
Utilizator: Selinadie acum 14 ani si 196 zile

Consider liniile tale interesante. Aduc spre desen tehnic, stil geometric. Cel mai mult admir k ai viziune in spatiu, lucru ce conteaza extrem de mult in desen. Felicitari! ti-am le-am notat pe toate cu nota maxima.

~~~The.Vampire.Of.Me.~~~
Utilizator: ~~~The.Vampire.Of.Me.~~~ acum 14 ani si 178 zile

scz din nou f frumy

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!