NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: bandytanko
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:55
Titlu: Desenatori.ro 
Data: acum 14 ani si 232 zile
Dimensiune: 109 K
Vizualizari: 1102
Rating:
10 din 55 voturi
Tags:  
Descriere:  
T.C.B.E.A.R
Utilizator: T.C.B.E.A.R acum 14 ani si 232 zile

ce tare e...arata fain...te faci arhitect???

Bandytanko
Utilizator: Bandytanko acum 14 ani si 232 zile

Desenul acesta reprezinta modul in care adminii si moderatorii isi fac treaba pe acest site : desenele unora intra cu liftul in top iar a altora se pierd pe scari! Astept comentarii sa vedem desenatorii pe care parte sunt pe stanga sau pe dreapta!

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 14 ani si 232 zile

Eu sunt p dreapta..stau p scari:))..de apropae 2 ani tot p scari am ramas=))



Numai top amatori mai se gaseste p fiecare dreapta..insa liftul e departe^^!!!!:))



Orikum ideea e geniala:X:X:X

Shebaz^^
Utilizator: Shebaz^^ acum 14 ani si 232 zile

si eu sunt pe partea dreapta:(.....

angi andu
Utilizator: angi andu acum 14 ani si 232 zile

p dreapta:)

y00ana
Utilizator: y00ana acum 14 ani si 232 zile

ffff originala si interesanta ideea .eu nu pot sa spun ca sunt nici pe dreapta nici pe stanga, pt ca imi este greu sa imi apreciez desenele cu obiectivitate pt k pun suflet in fiecare si pt mine fie este o mica "capodopera" :). si mi-se pare fff greu sa faci o selectie a celor mai bune desene si sa le pui in top desene in primul rand pt ca sunt desenatori cu stiluri total diferite si care abordeaza tematici deferite ...nu stiu exact dupa ce criterii sunt alese desenele cae intra in top desene dar trebuie sa recunoaste faptul k in ultima perioada se aleg desenele in functie de numele utilizatorilor ,si nu vreau ca sa sune ca un lucru rau acest lucru,pt ca sa fim sincer acei desenatori sau facut consacrati dealungul timpului cu niste desene absolut incredibile ,dar totusi parca se simte totusi ca nu chiar tuturor desenelor li se da o sansa egala si atat timp cat factorul uman este implicat se vor mai face mici greseli pe alocuri .o simpla parere :)

anicuta pisicuta
Utilizator: anicuta pisicuta acum 14 ani si 232 zile

eu aleg sa ma perd pe scari dar daca lumii ii plac desenele mele si primesc destule voturi ca sa ajung intop,nu e nici o problema!eu desenez doar fiindca imi place , nu fiindca vreau sa am desene in top

Simona Tudose
Utilizator: Simona Tudose acum 14 ani si 231 zile

Hahaa!Clasi ca idee,Bandy!Si atat de bine facut acest desen....Hmm...Esti arhitect?;))..Pe ce parte am gasesc...Ei bine...Stau pe scari:)Acolo cad desenele mele manjite...Bineinteles daca mai evoluez poate poate stau si eu la coada la lift acolo:)Dar mai am mult...De ce stau pe scari??Paai...Unoeri da,ajung in TopAmatori,dar sincer,nu vad de ce ar trebui sa gasesc acolo desene de-ale mele....Cand sunt unele frumoase foc,care infunda TopAmatori,si defapt ar trebui urcate in TopDesene....Si mor asa de ciuda:(Caci in loc se sa aprecieze Ce este intradevar de apreciat,unii se uita doar la nimicuri...Si mai si fac mare criza din cauza TopuluiDesene...Sa se multumrsca cu Amatori,...Nu am vazut prea des desene cu Animeuri,pe mai toate fetele le fac,in TopDesene...Dar in schimb,in Amatoooori...Pfooai!Nu stiu unde sa ma uit...Bine ca mai sunt si ceva idei diferite si originale pe-acolo,inafara de genul asta anime....Si eu vrea sa-l desenez,de ce nu?DAr il desenez...Cum imi place!Ca sa vina de la mine...nu sa ma iau dupa o poza:(cum multi fac....Cred ca...Penntru a ajunge in TopDesene....Iti trebuia un desen aparte:)strasnic,patrunzator,cu un titlu potrivit si sa fie creativ:)....Dar,...Pot sa te inteb ceva,Bandy??Am vazut o noua regula...De a intra in TopDesene...Am vazut desene deja in Top acolo cu doar vreo 7 voturi si nu 20...Cum era odata,intelegi?Pe atunci, vedeam desenele mai intai in Amatori,dupa aceea,cu votul lui DSpawn,care nu lipsea....Il vedeam in Topdesene.....Acum cam dupa ce criteriu se selecteaza desenele care apar in Top?Caci daca ar fi aiba mai putin de 20 de voturi si sa fie deja in Top....Gandeste-te ce full ar fi daca ar intra si desenele din Amatori:))

Essenza
Utilizator: Essenza acum 14 ani si 231 zile

No... pai eu apuc sa intru in lift... urc cat urc... dar mi se blocheaza si sunt nevoita sa o iau pe scari la vale :))) (cineva are grija de conditia mea fizica)... totusi, "liftierul" insista (boshoo) sa iau liftul, sa nu obosesc! b-)

Mister :)
Utilizator: Mister :) acum 14 ani si 230 zile

...Scari..tot timpul , pe scari...

...mai slabesc cateva kilograme (chef de desenat)...

Teo ^^ .
Utilizator: Teo ^^ . acum 14 ani si 230 zile

hehe ma duk si eu pan' la etaju' 3 ca akolo staw:))

BUluTz
Utilizator: BUluTz acum 14 ani si 230 zile

super.. da sper ca liftul nu e stricat ca nu am chef sa urc pe scari ;))

Essenza
Utilizator: Essenza acum 14 ani si 230 zile

... multumesc, Bandytanko! :)

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 14 ani si 230 zile

daca o iei la fuga pe scari, ajungi inaintea liftului...dar trebuie sa ai conditie fizica!:))

whosyourdady
Utilizator: whosyourdady acum 14 ani si 220 zile

are dreptate dydyrock.

eu ce sa zic, am facut conditia fizica necesara urcand scarile pana mi s-a deschis liftul. Asta pana de curand cand s-a renovat imobilul (noua aplicatie) de-atunci n-am mai intrat in cladire de teama poate sa nu ma blochez in lift :)

Indiferent pe une ai lua-o, tot acolo ajungi.

Si pana la urma nu e nici rau sa admiri florile de pe casa scarii.

Cat despre top, sunt de acord ca trebuie votat desenul, nu utilizatorul.

daydream.
Utilizator: daydream. acum 14 ani si 198 zile

interesant

Flameguard
Utilizator: Flameguard acum 14 ani si 189 zile

etajul 13 :)

skipiline
Utilizator: skipiline acum 14 ani si 188 zile

mereu scarile!...conditia mea fizica ii ok..dar bineintels ca ma pierd pe la jumatatea drumului..ata ete...tare dificil dar deja m'am obisnuit cu rutina asta!sa'i lasam pe restu sa i'a liftul sa puna "grasimile" pe ei..ca apoi nu vor mai incapea unul de altul!!;)



mult succes!!!

s k r i l l e x
Utilizator: s k r i l l e x acum 14 ani si 30 zile

foarte tare :)

Umbriel
Utilizator: Umbriel acum 14 ani si 7 zile

ce idee si reprezentare frumoasa! verdele ala de pe perete se potriveste perfect cu scena, parca acum incepe un film de hitchcock :D

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!