NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Hannah Montana 21
Note primite:
11:19
22:1
33:0
44:1
55:0
66:0
77:0
88:0
99:1
1010:12
Titlu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Data: acum 14 ani si 259 zile
Dimensiune: 6 K
Vizualizari: 1223
Rating:
4.5833 din 36 voturi
Tags:  
Descriere: va rog .. mai dati 6 comentarii :(( 
IftimeDiana
Utilizator: IftimeDiana acum 14 ani si 259 zile

bine ... iti mai dau eu 6 com ca vad ca nimeni alcineva nu vrea sa iti dea .......

simply_special
Utilizator: simply_special acum 14 ani si 259 zile

te ajut si eu ..:*

Ele.elena
Utilizator: Ele.elena acum 14 ani si 259 zile

sa stii ca eu nu cred ca merit 4!!!bine merit nota 9 la desenul ala cel putzin 8 dar sa stii daca nu schimbi nota primesti nota 1 la toata galeria si cer sa tzi se stearga contul s nu cr5ed ca nici ceilaltzoi pe care vrei sa-i manipulezi nu merita 4!!

.Lemon.
Utilizator: .Lemon. acum 14 ani si 259 zile

auzi pisato...cica tu dai note pe merit da la tine nu te uiti ce rahaturi desenezi? esti chiar penibila...si apropo, mai lasa-mi prietena in pace, vita cornuta ce esti:)) nu meriti nici macar un vot sau comm...te astepti sa-ti dea lumea voturi la cat de scroafa esti? hai mai lasa fitele, mucoaso

Purple Heart
Utilizator: Purple Heart acum 14 ani si 259 zile

dc miai dat 3 ???? :((((((((((

Teo ^^ .
Utilizator: Teo ^^ . acum 14 ani si 259 zile

ma nesimtito tu ai minte cat o gaza sua mai mica???cum poti sa'mi dai 4 la desenul ala la care muncesc din iulie??????????????????????????si astazi suntem in sptembrie,fetitzo!da' ce abureli iti zic eu tie aiki ca tu niki lunile anului nu le stii!e note pe merit sunt astea???imi doresc din toata inima note pe merit,dar desenul ala nu merita 4!!!!!!daca as fi primit 4 de la immaron,artistul site'ului as mai zice ca el se pricepe mult mai bn decat mn si ca stie ce nota merit,dar tu nu stii sa desenezi nici cat un biet copil de 3 ani!!!si nu'mi zici tu mie ca e urat desenul ala inainte sa te uiti la ale tale!nu zic ca desenu' meu e cn shtie ce frumusete,dar nu e urat,inteles????

VerO.Veronique
Utilizator: VerO.Veronique acum 14 ani si 259 zile

dc ai dat 7?:-

Teo ^^ .
Utilizator: Teo ^^ . acum 14 ani si 259 zile

esti o mucoasa de 8 ani care se da mare...inca astept o explicatie pt nota de 4 de la avatarul meu!!!!

andreyxlr
Utilizator: andreyxlr acum 14 ani si 259 zile

UITE UNU` : ia-mi nota aia de 5 de la ultimu` meu desen sau ai toata galeria cu 1

Deep-Blue
Utilizator: Deep-Blue acum 14 ani si 259 zile

poate ultimul meu desen nu era asa bun dar nu perita 1 pitzipoanca mucoasa ce esti carte dp site

ZuUzZyY
Utilizator: ZuUzZyY acum 14 ani si 259 zile

hey ..cik :nu sti sa desenezi mai frumos iti dau un 3 hey curvo vz k nu am nevoie de voturile si comurile tale si vz k te reclam la moderator....te rog fa-mi o favoare nu m amai vota desenul acela nu era fain dar nu merita 3

uite eram pik nervoasa de acel 3 si ti-am dat sie u unul dar akm incerc sa ti le remediez...si te rog dak crezi k desenele mele sunt urate nu le vota te rog....uite akm dak vrei un desen in top te ajut cu placere doar sa nu ma ami votezi asa..!

Magda_costescu
Utilizator: Magda_costescu acum 14 ani si 259 zile

Hey mucoasa de 8 ani !!!!Eu am 11 draga si-s mai mare ca tine cu 3 ani!!Pitica mucoasa care se da mare!Nici macar o capsuna calumea nu stii sa desenezi!!Ori schimbi nota de 5 ori toata galeria ta va fi plina de 1 din partea mea!!

POATE NU SCHIMBI NOTA AIA CA VEZI TU!!!!

Theo~Boss
Utilizator: Theo~Boss acum 14 ani si 258 zile

fefito:)) vezi ca ti'o iei rau daca mai zici ceva lui ^_^*LiFe In CoLoRs*^_^ de parca tu ai desena mai frumos:)) auzi?;)) mucoasa mica:)) vazi tu ca imi faci nervi si nu'i de bn! iti dau 10 dar cu urmatoarea abatere ... te mananca:))

monasi996
Utilizator: monasi996 acum 14 ani si 255 zile

femeie tu esty dusa cu pluta tu dai note mici la cele mai superbe desene!!!!!!!!nu esty ssnantoasta!!!!

daca mai vad ca insulti denele cuiva pe cuv ca ma duc la reportal si fac reclamatye ca se poate vb serios!!!!

ai aparut tu.....si nai avut ce face!

Life_is_Music
Utilizator: Life_is_Music acum 14 ani si 255 zile

da esti o mucoasa mica si de ce iai dat la ^_^*LiFe In CoLoRs*^_^ 4 tiar place si tie un patru la or cine ai dat schimbati nota ca nu e frumis sa dai note mici sa stii si la desenele super frumoase tu le dai note mici dar asa nu se poate sa stii ai zis la desenul lui ^_^*LiFe In CoLoRs*^_^ ca e urat dar desenele dale toate la un loc nu fac cat ala ca e super sa stii si sa nu mai dai note mici ca o sa ai si tu note mici si de ce ai vn pe desenatori sa dai la toti note mici? asa ceva nu e frumos sa stii (ce egoista esti tu tiai dat la tn 10:O ) nu se poate sa stii

Your_obsession
Utilizator: Your_obsession acum 14 ani si 255 zile

ok ok ok din cat citesc yo aici uh teai luat de o pr de a lui Dyd_eXtreme shi sa sti ca esti thare aiurita fetitzo ..poate nu iti dai seama dar uh esti pe langa noi un bebe ia ask ce zic uitate la caricaturile tale pe acre le numesti desene cik..shi apoi uitate la ale noastre..nu ne atragi atentia dand note mici ca te gasisi uh din toti de aici al mai mare Davinci,DECI ai grija cu notele alea mici yo de obicei nu st nervoasa deci nu vreau sa ma cert cu tn dar te rog mai intai invata uh sa desenezi mai bn ca noi shi apoi mai vedem da pana atunci(cand or zbura porci shi cai ar dormi in grajd ca sigur dorm cu tn in pat) veziti lungu nasului plin de muci..bleaac shi controleaza-te

MayPrincess
Utilizator: MayPrincess acum 14 ani si 253 zile

iti mau dau 6 suturi in cur!

L1nk1n P4rk
Utilizator: L1nk1n P4rk acum 14 ani si 253 zile

vb lu` andreutza andreutza 6 suturi in cur !!! asta ti`ar trebui ;) mars draq dp site...talentata lu` peste...dak astea`s desene....yo ma spanzur...hay jet...1...k mai mult nici k meriti...knd o sa inveti sa desenezi...atunci sa speri la 10 ;)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!