NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: mysterio hardy 98
Note primite:
11:4
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:6
Titlu: asa e 
Data: acum 14 ani si 311 zile
Dimensiune: 20 K
Vizualizari: 253
Rating:
6.4 din 10 voturi
Tags:  
Descriere: incepe sa-mi dea 1 dintr-o data 
~dedde86~
Utilizator: ~dedde86~ acum 14 ani si 311 zile

aaa....da!kred..

sem_roxana
Utilizator: sem_roxana acum 14 ani si 310 zile

ha ha! de acum poti sami dai si tu unu si daka vrei si 0 ca oricum nu patesc nimik daka am note mai mici! deci, poti sa desenezi si sa scrii ca sem roxana e o tampita ca nu ma intereseaza! si, apropo... nu sunt invidioasa invidiosule! daka vrei punemi toata galeria de 1! mie imi convine! nam nicio treaba! fa ce vrei

~dedde86~
Utilizator: ~dedde86~ acum 14 ani si 310 zile

aaa...da!kred

larck
Utilizator: larck acum 14 ani si 309 zile

fraiere...tu esti invidios pe ea:))...in orice caz,la ce desene faci tu ar trebui sa ai deja numai de 1 la toate desenele...creka ceilalti utulizatori ti-au dat 10 doar din mila:):):)=))ai niste desene de doi bani...app...eu nu sunt invidioasa pe tine...chiar daca desenele mele nu suntatat de reusite...esti atat de nebun cand zici ca ai desene mai frumoase...fraiere:)):)):)):))aaa....si din partea mea...daka atunci cand citesti acest mesaj si faci in scutec...poti sa imi dai 1 la toooooata galeria...ma doare fix in gaura cu***ui!!!!

PWP si PA!

larck
Utilizator: larck acum 14 ani si 309 zile

uite...daca iti schimbi nota pe care i-ai dat-o lui sem_roxana...o sa imi schimb si eu notele...

balonash :D
Utilizator: balonash :D acum 14 ani si 307 zile

Jeff Hardy



Jeffrey Nero Hardy (n. 31 august 1977) este un wrestler american ce evoluează în divizia RAW a World Wrestling Entertainment (WWE). Deţine un palmares impresionant în wrestlingul pe echipe, câştigând până în prezent de şase ori titlul de campion mondial WWE pe echipe, împreună cu fratele său Matt. În prezent, Jeff este deţinătorul centurii intercontinentale WWE.



Născut în micul orăşel Cameron din statul american Carolina de Nord, Jeff Hardy visa de mic să devină wrestler. Alături de fratele său Matt, urmărea cu aviditate fiecare spectacol de wrestling transmis la televizor şi mărturiseşte că i-a avut drept modele pe Sting, The Ultimate Warrior şi Shawn Michaels.[1] Pasiunea pentru wrestling face ca Jeff, împreună cu Matt şi alţi prieteni, să formeze propria federaţie numită Trampoline Wrestling Federation (TWF)[2], inventând personaje şi mişcări după asemănarea celor văzute pe micul ecran. Visul de a deveni wrestler prinde viaţă şi la 16 ani, Jeff apare pentru prima dată într-un spectacol de wrestling, fiind folosit pe post de jobber într-unul din show-urile World Wrestling Federation.



Înainte de a semna cu WWF, Matt Hardy a format alături de Thomas Simpson propria promoţie de westling, numită OMEGA (Organization of Modern Extreme Grappling Arts). OMEGA a avut un succes mai mare decât TWF, pe lângă fraţii Hardy evoluând nume ca Shannon Moore, Gregory Helms, Joey Matthews, Caprice Coleman şi alţii. În această perioadă, Jeff a adoptat diferite nume în ring, cum ar fi Will O' the Wisp[3], Iceman, Mean Jimmy Jack Tomkins, Wolverine sau The Masked Mountain.



a sosit vara
Utilizator: a sosit vara acum 14 ani si 302 zile

hay ma ai innebunit? numai faci desene de vreo o saptama na si cateva zile....crd ca tie frica sa nuti mai stric galeria cu notemici! ha ha!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!