alexutza21
Nume: Alexutza :D
Varsta: 18
Localitate: Rm.Valcea
Membru din: acum 17 ani si 34 zile
Nota medie: 9.93087

BUNA!!

Ma bucur ca a-ti trecut si pe la mine  ( prin galerie) si sper sa va placa desenele mele. Stiu ca nu sunt foarte reusite, dar... ma straduiesc si eu...Astept comentariile voastre !

Va multumesc!

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 55 zile

NICE!

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 55 zile

ERATA! peisajul, l-am mancat pe "e"

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 55 zile

dragalas

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 55 zile

pai de ce?

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 55 zile

albastre

Vezi desenul
Hy_Hashya
Utilizator: Hy_Hashya acum 16 ani si 54 zile

10 la toate desenele din galerie!!

Vezi desenul
Nela
Utilizator: Nela acum 16 ani si 54 zile

campanie antifumat?

Vezi desenul
edytza
Utilizator: edytza acum 16 ani si 54 zile

Ce dragutz e :)!!!

Vezi desenul
carmen23leo
Utilizator: carmen23leo acum 16 ani si 53 zile

Foarte dragut, felicitari !

Vezi desenul
m*m
Utilizator: m*m acum 16 ani si 53 zile

superb

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 51 zile

Scuza-ma pt. sinceritate, sper ca nu te-ai suparat pe mine pt. intrebare, sunt convinsa ca si aliosa va pricepe ca a fost o neintelegere, eu nu stiam despre ce e vorba. Iti spun sigur pt. ca va mai intra la mine in galerie si va vedea mesajul.Ca si tine si ea deseneaza mai mult pe "alte meleaguri"
In privinta acelei "iulia-samia3000", nu am cuvinte, nu stiu daca ai fost pe faza si ai vazut ca la toate desenele aveai un 1 de la ea. Dupa ce
i-au banat contul, s-a inregistrat cu un nume asemanator si a inceput iar sa dea note de 1, si dupa vreo 10 minute, m-am intors din nou la desenul tau si am vazut ca disparuse, deci inseamna ca i-au banat si noul cont. M-am intors la desenul tau pt. ca daca lasi inca un comentariu si nu dai si nota, nota se sterge, si am vrut sa verific daca e inregistrata nota mea. Dar sunt convinsa ca va incerca din nou, cred ca intradevar are mari probleme"la etajul superior".
M-am inregistrat si eu pe site-ul ala ieri, dar urmau sa-mi trimita pe adresa mea parola, si cum nu a intrat,nu stiu de ce, m-am hotarat sa-ti raspund aici. Aici mai vin doar sa mai vad mesajele.
Te pup, si sper din tot sufletul ca pot trece pe lista mea inca o prietena.
Daca primesc parola o sa-ti spun de acolo unde ma poti gasi, sunt iregistrata pe alt site,dar nu vreau sa-l spun aici, pentru ca mi-am facut aici niste "prietene" pe laudanix (nici nu stiu de fapt ce au cu mine), dar nu conteaza, nu vreau sa le car dupa mine). Si e o chestie pe care mintea mea nu o poate intelege, la ultimul meu desen cu dedicatia pt. aliosa, au intrat si mi-au dat un 1, lucru normal zic eu , dar dupa o zi sau doua nu mai stiu exact,nota era streasa, dar nu din cauza ca le-au banat contul, sunt pe site bine mersi, la celelate desene inca mai pastrez cadoul lor, si o nota o poti schimba numai cu o alta nota, si aici nu e cazul pt. ca nu mi-au dat o alta nota. Deci pt. mine asta e chiar un mister, numai un moderator, ar putea sterge nota in felul acesta.

Vezi desenul