Drago-Byrd
Nume: Drago-Byrd
Varsta: 20
Localitate: in matza matii locuiesc-eo zic la pizd@ matza
Membru din: acum 10 ani si 165 zile
Nota medie: 8.71717

http://www.desenatori.ro/desen-1999811.htm  

:iconoffblacksecret:

LET\'S START TO MAKE A STORY!

  

 

Be beautifull :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 :iconoffblacksecret:I”m so cute :)

 

 

 

foxy

 

 

 

 

 =]]]]

 

un prieten mi-a spus ca asta e violent:

http://www.youtube.com/watch?v=Me9rxgjLWfM

Aia e asa...trailer, NA ADEVARATA VERSIUNE, si daca ziceti ca ala e violent,

uitati-va la violenta asta si apoi.... :P mai spuneti daca ala e violent  =]]

http://www.youtube.com/watch?v=vL4q7BBzanI

 

________▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ _______█░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░█ _______█░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▀▀▄▒▒▒░░█▄

▀▀▄ __▄▄___█░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▀▄▄▄▄▀▓▓▓█ █▓▓█▄▄█░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▀▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▀▄ _▀▄▄▓▓█░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▄█▓▓▓▄▓▄█▓▓█ _____▀▀█░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▓▒▒▓▄▓▓▄▓▓▄▓▒▒█ ______▄█░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▄▓▓▀▀▀▀▀▀▀▓▄▀ ____▄▀▓▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀█▀▀ ____█▄▄▀_█▄▄▀_______█▄▄▀_▀▄▄█

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Rachell
Utilizator: Rachell acum 10 ani si 77 zile

fantastic :))))...

Vezi desenul
Thais
Utilizator: Thais acum 10 ani si 78 zile

Da, ma deranjeaza aroganta si rautatea. Si faptul ca are ceva cu mine, si, ca si atunci cand sunt de acord cu ea, se leaga de mine.
E genul de om care nu vrea sa ingroape securea, si mie nu-mi pasa ce fel de desenator e, cand pot sa vad cum se comporta.
Atunci cand o sa vezi la mine o greseala gramaticala, te rog frumos, arata-mi-o, ca o mananc. N-oi fi eu un desenator bun, da' scriu de cand ma stiu.

2)Catre Rachell. Nu totul se refera la tine. De fapt, scrisesem despre toti cei care au comentat la desenul asta, inclusiv despre mine, daca erai atenta vedeai ca si pe mie mi-am facut o caracterizare negativa ("desenatori care inca mai deseneaza pe site-ul asta") E mai mult vorbesc decat sa desenez, lucru de care nu sunt mandra, da' atunci cand cineva incepe o discutie cu mine, e musai s-o termin.

Da, am uitat ca am zis ca sunt scarbita de tine si de prezenta ta, si ca nu-ti voi mai vizualiza desenele, pentru ca eu, pur si simplu, nu pot sa tin ura.

Eu nu umblu in urma nimanui. Sunt mereu in umbra. Nu uita ca umbra poate fi si in fata, si in spatele, si in lateralul tau. Depinde cum bate soarele.

Posibil ca nu stiu nimic despre tine, dar eu actionet in consecinta a ceea ce vad. Daca vad ca te porti urat, si ca te uiti de sus la oameni, doar pentru ca nu deseneaza la fel de bine ca tine, de unde eu trag concluzia ca esti o persoana rautacioasa.

Ti-am dat un sfat, cu schimbarea parolei. N-am facut-o in cel mai frumos mod, recunosc, da' asta nu inseamna ca a fost rau-intentionat.

Vezi desenul
Rachell
Utilizator: Rachell acum 10 ani si 78 zile

...tot ce-i negativ in comentariul ei, este legat de mine, in caz ca nu ai inteles...
nu se putea abtine sa nu imi scrie numele...alaturi de cateva observatii...
...si tot in caz ca nu ti-ai dat seama...cand a specificat ca unii sunt buni la psihologie(a insirat cateva detalii)...si faptul ca unii citesc oamenii---> se referea la ea...are impresia ca stie tot ce se 'invarte' pe aici...mai ales tot ceea ce este legat de mine,in mod special...sunt o carte deschisa...aparent
...domnisoara ''psiholog''...iti pot spune ca, ai o problema....nici unul din comentariile lasate la acest desen nu avea legatura cu tine...ba' mai mult, mica noastra 'discutie'...s-a transformat intr-o joaca....una in care, interventia ta, nu isi are rostul!!
...in mod normal as ignora 'prezenta' ta, atata timp cat, ceea ce spui, nu ar mai face referire la mine!...ti-am mai spus..ai un fix!...acum ceva timp, ai tinut sa ma informezi faptul ca, esti scarbita de prezenta mea si vei incerca sa ma eviti atat pe mine cat si desenele mele...ai uitat?....din cate stiu eu...atunci cand ai astfel de pareri fata de o persoana,faci tot posibilul sa eviti un contact cu ea, indiferent de ce natura ar fi acesta...
...in schimb tu, rasari de peste tot...ori prin galeria mea, ori pe unde vezi ca, mai las cate un comentariu...si comentezi prosteste...te legi aiurea de lucruri pe care le crezi sau le visezi noapta...dar care nu au nici o baza...'informatii' gresite...
cauti atentie din partea mea?...ce doresti?... incerci sa te folosesti de persoana mea, pentru a iesi la lumina?...care este scopul...?
...ai ajuns sa te legi de utilizatori pe motiv ca,apreciaza ceea ce spun, sau fac...esti simpatica sa stii...dar atat...jocul asta ar trebuii sa aiba un final..
...nu vreau o noua ''codita''...pe cand tu, asta faci...umblii in urma mea...si cauti motive pentru a comenta cate ceva...folosind in general aceleasi argumente expirate, sustinute de informatii(cum am mai spus)...gresite..
...incearca sa faci o recapitulare a tuturor discutiilor noastre...inca de cand ne ciondanim...si pana acum...vei fi surprinsa sa vezi ca 'loviturile',ingamfarea, rautatea, prostia si Dumnezeu stie ce ai mai zis tu...sunt o forma de aparare...ceea ce 'arunci'..ricoseaza...
...nu stii nimic despre mine, iti garantez...poti sa ma caracterizezi cum doresti...aparentele si visele sunt departe de realitate...
...foloseste din cand in cand o oglinda..dupa cum vezi, o cauti cu lumanarea(stinsa)...

Vezi desenul