Copanel-cp
Nume: Copanel-cp
Varsta: 25
Localitate: Romania, dar detaliile sunt de prisos
Membru din: acum 12 ani si 61 zile
Nota medie: 9.99664

Desen pierdut:   http://www.desenatori.ro/desen-1981051.htm

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 8 ani si 310 zile

@BleehNautilus, ZEK3, Ratusca Isteata si .Lulu.: Pai, se pare ca ati facut caterinca pe cand eu eram in Bulgaria, nu? Aiaiaiaiaiai.... Ce sa facem, ce sa facem.
Cu treaba aceea cu mancatul oamenilor... Eh, au cam exagerat oamenii cu domnisoara Pinkie Pie cand au facut-o un fel de ucigasa (in fan fic-uri sau creaatii facute de fani). Nerecomandat de cicit copiilor de sub 7 ani sau persoanelor sensibile la anumite lucruri de groaza--->> mai degraba acea Nightmare (numit si cosmar, acela din galeria mea, ar fi o intrupare a gandurilor negre si a pacatelor omenesti facute... Bine, nu consider personaj inventat de mine, i-am dat doar o forma) ar fi in stare sa faca asa ceva... Si, din pacate, am auzit de niste cazuri foarte deranjante, socante in care unii oameni au ucis chiar copii sau, mai rau, au mancat alti oameni... Doamen, fereste-ne de acesti oameni bolnavi cu mintea si, macar, reparale-o ca sa-si dea seama de ce prostii au putut ajunge sa comita.
Asa, cand vine vorba de Disney... Din pacate, cred ca acolo or fi niste persoane cu mentalitatea mai mult inclinata spre bani decat spre propriile lor creatii si spre copii, aceste animatii (cele mai multe din secolul trecut) erau mai bune decat niste creatii de acum. Eh, oricum la Violetta nu ma uit, ar fi, poate, un gen de telenovela (nu chiar cum sunt serialele acelea turcesti, nicidecum). Or fi fost o problema grava asemanatoare care a condus la inchiderea/desfiintarea HB Productions (HB=Hanna-Barbera).
Cu muzica... Eh, prefer mai multe genuri, doar ca la dubstep e prea mult zgomot, la rock pot sa ascult doar cateva categorii, nu toate (iarasi ceva zgomot), manele, bineinteles, nu... Eh, mi se pare ca imi place si din genul trance, dance, pop, si din muzica populara romaneaca... Eh, nu stiu, aveam un asa chef sa ascult t.A.T.u, daca stiati de aceasta trupa. Ascultasem niste melodii de la aceste fete si imi plac. Parca imi place sa ascult si Evanescence, un pic si Imagine Dragons, un pic si First Aid Kit, si cantareti solo, dar si romani. O, imi place si cum canta Mihai Toma, avea o melodie cu un nume mai neobisnuit, ce-i drept, "Flutaka", dar pare asa melodica si de frumoasa... Mai discutam ceva pe aici, ca tot n-avem chat room al site-ului?
Si, cu privire la acest desen, Garfield chiar ca-l uraste pe catelusul acesta... Saracul Oddie a urlat de durere, dovada-i fata asta epica. :)))))
Alelei, cred ca am facut un comentariu luuung-luuuuuuuuung de tot. :)

Vezi desenul
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 8 ani si 310 zile

Huh, ce s-a intamplat?

Vezi desenul