Ami.
Nume: Ami.
Varsta: 27
Localitate: Arad
Membru din: acum 12 ani si 166 zile
Nota medie: 9.9386

 

30 Ianuarie 2009

 

Alex Grigg

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
~queen`of`misfortune~
Utilizator: ~queen`of`misfortune~ acum 7 ani si 224 zile

eu chiar vreau *^*

Vezi desenul
Da wae
Utilizator: Da wae acum 7 ani si 242 zile

omg ce tare e desenul si e frumos

Vezi desenul
Robert2003
Utilizator: Robert2003 acum 7 ani si 242 zile

Malefic , frumos ! :D

Vezi desenul
Emona
Utilizator: Emona acum 7 ani si 274 zile

Foarte frumos realizat!

Vezi desenul
Emona
Utilizator: Emona acum 7 ani si 288 zile

Woow ai dimensiunea '666'.

Vezi desenul
Ami.
Utilizator: Ami. acum 7 ani si 305 zile

Nu, nu vreau gheata.
O sa raman dura la dat sfaturi pentru ca toti sunteti obisnuiti sa vi sa zica tot dragut si frumos si cand o sa aveti mai tarziu de suferit pe urma asta, o sa va dati cu capu de pereti ca ati fost toti crescuti in puf!
Cat despre subapreciat, sunt anumite probleme ce vad pe aici destul de des, atat la tine cat si la restu...
Prima si cea mai mare problema e ca, nu acceptati ca gresiti, SI EU GRESESC, mult, am greseli la anatomie, uneori la umbre si la lumini, perspectiva, etc. primul pas e sa acceptati criticele.
Sa-ti zic un exemplu... am lucrat la facultate, am facut o macheta, cu afis de prezentare si dosar si tot ce trebuia, ca sa-mi zica profu sa refac, tot, de la 0. Si am refacut, nu m-am plans, nu m-am suparat, am acceptat ca am gresit si am cerut indrumare mai multa sa inteleg ce pot face mai bine (s-a intamplat asta mai des decat pare).
A doua problema ce vad foarte mult pe aici e: comparatie si delimitari de nivel (x e mai bun, y e mai prost la desen). Majoritatea suntem la aceelasi nivel (inclusiv eu, sau altii care sunt pe prima pagina).
Pozele copiate sunt OK dar nu sunt. Sunt ok pentru ca: e bine sa copiezi pana intelegi formele si sa intelegi cum poti sa faci de la 0 sa ajungi la un anumit sfarsit (recomand pentru inceput niste studii pe poze sau obiecte) dar nu e ok pentru ca, nu mai e chiar creativitate.
Si acum ultimu lucru, despre subaprecierea ta cand esti suparata, TOTI facem asta, si eu fac asta, si mor de ciuda ca de multe ori nu pot sa fiu de 100 de ori mai buna, dar incerc mereu din frustrare sa creez vointa, desenul se invata, nu inseamna sa faci un desen pe saptamana, NU, deseneaza zilnic, mereu. Ia-ti un bloc de desen si un creion, tine-l cu tine peste tot, pe tren deseneaza ce vezi, la scoala cand te plictisesti mai fa o schita.

Si cel mai important, nu uita, acceptati greselile, accepta-le asa cum sunt ele pentru ca din greseli inveti, ti-as putea scrie un roman despre reguli si anatomii si culori si probabil ca desi te-ar ajuta putin, tot nu ai reusii sa evoluezi, pana nu intelegi la ce nivel esti si cum treci mai departe.

Vezi desenul
Bambi112
Utilizator: Bambi112 acum 8 ani si 19 zile

Ce smecher e!!

Vezi desenul
Bambi112
Utilizator: Bambi112 acum 8 ani si 19 zile

Ador desenele tale!!!

Vezi desenul
Bambi112
Utilizator: Bambi112 acum 8 ani si 30 zile

Cat de tare e!!:D

Vezi desenul