NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
WhiskerS.TatToO
Utilizator: WhiskerS.TatToO acum 12 ani si 227 zile

Cris.d.d nare tablitza si face niste desene uimitoare,deci nu mai comenta pe tema tablitzelor ca nu are importanta,tot ce schimba tablitza e liniajul puuutin mai fin si timpul scol..
Siii...sunt doar curioasa,zici ca dai note pe merit prin `compararea` (-oarecum-) a desenelor..Cand dai note,pe ce te bazezi :)?Iti zic eu..intai de toate,ar treubi sa compari desenele si stilul tau+evolutia ta (-chiar daca esti la incept,nu este o scuza-) , cu desenul respectiv,apoi sa te uiti IN TOTALITATE la el.La partile frumoasa,al cum iti fura ochiul,la pozitie,la tehnica,la umbre,contur,detalii,etc.
Iti spun toate astea pt k multi se supara cand primesc o nota mai mica,si de la un `incepator`.In schimb,se bucura cand primesc o critica constructiva si o nota pe masura de la cineva mai mare,sau ep care il idolatizeaza,gen Grim,Cimmi,Aliosa,Cris.d.d etc.
Si pana la urma,mi se pare normal asta: nu iti place,nu votezi.De ce sa ii superi pe altii? (+amicii/utilitztorii care vad nota acordata:3 )
Si eu am alte treburi ``mai importante`` sa zicem,dar uite ca stau toata ziua pe acest site desenand pe la neterminatele mele :3..Si si eu ador sa desenez pe foaie,doar ieri ce am stat 5-6 ore constant desenand pe un A3 caci a fost ziua unei colege,dar tot nu renunt la site. <--asta inseamna `desenator` (-ma refer la numele siteului acm,sa nu se inteleaga altcva-) adevarat.Asa ar trebui sa fie o mare parte din utilizatori.Nu suntem pe fb,twitter,xat,si mai stiu eu ce :3..Dar e dragutz k INCA mai gasesti si `desenatori` advarati din cand in cand,si de obicei ei sunt constanti si de mult pe site :3
[si numi baga iar faza cu incepator,toti am fost asa candva:)]

scos*

Vezi desenul