Nophie
Nume: Nophie
Varsta: 15
Localitate: Colhen
Membru din: acum 13 ani si 59 zile
Nota medie: 0

                 

 


          
             

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Nophie
Utilizator: Nophie acum 11 ani si 291 zile

Va multumesc!

Vezi desenul
Nophie
Utilizator: Nophie acum 11 ani si 292 zile

Multumesc :3

Vezi desenul
Nophie
Utilizator: Nophie acum 11 ani si 292 zile

Multumesc mult Erina <3

Vezi desenul
Nophie
Utilizator: Nophie acum 11 ani si 292 zile

Multumesc :3

Vezi desenul
Nophie
Utilizator: Nophie acum 11 ani si 292 zile

Gata, am terminat si eu :-?
http://www.desenatori.ro/desen-1886537.htm
.. Mdeap :3 pai:
Nume: Tanami
Varsta: 16 :D
Inaltime: Cam 1,65-1,70.. variaza :))
Culoare preferata: Albastru :)
E o fire .. vesela la ,,suprafata'' desi inauntrul ei se simte singura si ii vine mereu sa planga, incearca sa zambeasca si sa fie puternica:) Gen.. STAY STRONG TANAMI-CHAN! :)) O.o E innebunita dupa coreeni, ii place japoneza,dansul,muzica.. deobicei este timida cand se afla in preajma strainilor insa cand e cu prietenii este 50% nebuna 50% normala :-j .
Are doua parti :)).. una buna si una rea.. cand este foarte nervoasa, plange, sufera (extrem) se transforma intr-un demon... adica e o Tanami-chan neagra toata:)) Cand e prea fericita devine paladin, exact.. alba toata, in rochitza, alea..alea.. nu stiu daca ai inteles ceva din ce-am spus dar asta oricum nu prea conteaza :). Mereu incearca sa isi faca ...cat mai multi prieteni, este sincera, nehotarata.. de cele mai multe ori ..si incearca mereu sa-si protejeze prietenii, chiar daca are cam putini.. sa speram ca in acest bd isi va face mai multi prieteni ;)) .
Muzica preferata:genuri: DnB,Rock,Rock japonez, muzica pop..Anti-manele! Foreva' \M/
Are spirit de colegialitate, este clama deobicei.. dar si cand se enerveaza sare la bataitza :D, ii place munca in echipa,provocarile de orice natura, suspansul, jocurile video, iubeste PS3-ul chiar daca n-are unul :)) adora actiunea, filemele de actiune, anime-urile de dragoste :-" :">.. ii place lupta... si cand zic lupta... ma refer la lupta luata din toate punctele de vedere OwO.
Are parti intunecate, malefice.. insa si bune :) mereu va dori binele celor din jur. Teoretic este o tipa care se afla la mijlocul balantei dintre lumina si intuneric, bine sau rau :3 .

Well.. asta e ;)) sper ca te-a ajutat mica mea doza de informatii. Eu una de-abia astept sa citesc bd-ul.. Iti urez mult succes Erina^^ :* chit ca o sa apar si eu pe acolo sau nu :)

Hopa...scuze O.O N-am vrut sa scriu atat de mult :))) Pfooaaa... T_T Cer iertare.. cred ca numele si varsta ar fi fost de ajuns :))..Wtf >.<

Vezi desenul
Nophie
Utilizator: Nophie acum 11 ani si 292 zile

Multumesc frumos!:)

Vezi desenul