*Dark_passion*
Nume: *Dark_passion*
Varsta: 12
Localitate: -
Membru din: acum 13 ani si 66 zile
Nota medie: 0


 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
*Dark_passion*
Utilizator: *Dark_passion* acum 12 ani si 149 zile

>:D< wb~!
impresionant, desen:)

Vezi desenul
*Dark_passion*
Utilizator: *Dark_passion* acum 12 ani si 149 zile

wooow...:)
arata minunat!:)>:D<

Vezi desenul
*Dark_passion*
Utilizator: *Dark_passion* acum 12 ani si 152 zile

Mie imi place sa spun lucrurilor pe nume:)
Am spus-o asta chiar si adminilor.
Siteul asta acum un an aproape, cand am venit eu pe el, in iarna, mai era cum mai era. Acum cativa ani , dadea exemplul de site perfect unde toata lumea stia care ii era locul.
Acum, ca orice lucru care atinge apogeul a cazut intr-o mare de rahat constant ;))
Si cu top desene asta...Faza e ff ciudata. E ca si cum ai fi prost la scoala si ai dresa profii cu parfumuri si cadouase. Mno, asa se intampla si aici. Adminii sunt unsi peste tot si linsi din toate partile de micii copilasi ce cersesc top desene si doresc sa se afirme ca artisti faimosi in fata prietenilor sai de pe internet cu care cel mai probabil se afla in concurenta-nu e nevoie sa va simtiti;))-nu as scoate nicio vorba daca nu as sti ca spun adevarul :) si nu doresc sa fac caterinca e doar parerea mea. Asa ca, cine se simte cu musca pe caciula, sa se intoarca inapoi in top desene si sa isi priveasca opera apoi sami zica mie ca sunt o tampita;))-nebunilor!
Desigur, vreau a mentionez ca sunt exceptii si modele demne de urmat( doua trei) pe care toata lumea le stie:)jos palaria pentru ei si munca lor!ii apreciez mult:)
Ceea ce vreau sa subliniez aici este ca...daca te uiti in top desene si apoi in top amatori si vezi ca sunt identice iti piere cheful sa mai desenezi pentru ca oricum stii ca ajungi acolo sus si daca nu desenezi perfect. Asa ca nu mai are rost. Nu zic ca tre sa desenam ptr top acu dar daca tot s-a inventat si fiecare are cate un grad de dificultate nu vad de ce acum este stricat de toti serpii.
Jignesc incontinuu ar spune unii, si sunt o ipocrita:) Oricum m-ati considera, am o vorba sa va spun: s-a ajuns de siteul asta numai praful~!
aici inchei:) sunt pregatita sa-mi taiati capul:P

prietenilor * fara sai-:D

foarte frumoasa zana ta , apropo :X >:D<

Vezi desenul
*Dark_passion*
Utilizator: *Dark_passion* acum 12 ani si 158 zile

fain:)

Vezi desenul