Un_Vis
Nume: Un_Vis
Varsta: 12
Localitate: las noches
Membru din: acum 13 ani si 143 zile
Nota medie: 0

 fac doar ce am chef..sunt tot ce vreau..;)

cont de schite

 

 

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Un_Vis
Utilizator: Un_Vis acum 12 ani si 131 zile

la multi ani !
lipsa de respect aveti din pacate dvs moderatorii nu eu..m-ati banat , nu mi-ati dat nici un motiv , nici o atentionare , nu imi raspundeti la nici un mesaj , de ce sunteti aici daca nu k sa comunicati cu noi , atunci cand adminul se ocupa de restul ? !
v-am dat mesaje la fiecare in parte pe forum , mi-am cerut eu scuze pt faptul k am indraznit sa pun intrebari deranjante pt simplul fapt k ce am insinuat e adevarat , din nou imi pare rau pt tonul folosit dar puneti-va intrebarea de ce am vb asa DOAR cu moderatorii si niciodata cu vreun desenator. poate fiindca din prima zi aici mi-ati dorit contul disparut,..nu m-ati suportat, departe sa ma incurajati k pe altii..iar acum fiindca o moderatoare are probleme cu rabdarea si alege calea usoara de a ma face sa tac , eu imi pierd contul la care tin atat de mult. nu este vorba doar de desenat,..pot si pe contul acesta..dar cred k stiti f bine cat de atasati sunteti chiar si voi de conturile voastre..
se stie f bine pe cati ati debanat , si daca asteptati k eu sa imi cer Si mai multe scuze cand poate e cazul altii sa-si ceara nu se va intampla.
imi pare rau total pt faptul k m-ati provocat sa vb asa ironic, nu o sa se mai intample daca ma debanati , chiar nu o sa mai ma implic in orice discutie cu vreun moderator fiindca este clar k sunt ultimul desenator pe lista voastra.
se pare k si aici cineva diferit este urat doar din principiu si fiindca este mai usor sa nu fie inteles..
daca ati decis sa scapati de contul vis_in_vis o sa-mi sterg si contul acesta , sper sa ramaneti fericiti cu cei care va asculta fara sa indrazneasca sa practice si sportul acela rar..",gandire proprie " ..
eu totusi sper sa ma debanati , fiindca pt orice om cu cea mai mica urma de ratiune ar trebui sa fie clar k nu am avut nici cea mai mica intentie de a face rau , am vrut doar sa ajut moderatorii sa ia in calcul si alte posibilitati , am vrut sa inteleg cum sa scap de erori fiindca nu cred k exagerez cumva dar am avut parte de cele mai multe dintre toti , si sa desenez in liniste.
sper sa aveti un an nou fericit !

Vezi desenul
Un_Vis
Utilizator: Un_Vis acum 12 ani si 132 zile

w.o.w..prea tare
la multi ani ! :)

Vezi desenul
Un_Vis
Utilizator: Un_Vis acum 12 ani si 132 zile

kurt ?

Vezi desenul