Vis_in_vis
Nume: Vis_in_vis
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 14 ani si 11 zile
Nota medie: 9.99829

 

 

 

un/o cineva/ceva nelimitat/a :))

 


 

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 12 ani si 337 zile

:X

Vezi desenul
Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 12 ani si 339 zile

dl boshoo..daca nu suntem sinceri ce sens are ? o sa ma banati oricum. stiti f bine k n-am lasat nimanui vreodata un comentariu arogant sau indecent :) si va rog sa-mi dati exemplu dc exista( si orice desenator sa-mi zica dc vreodata am zis ceva ce l-a deranjat:) eu cred k e invers si am incurajat cat se putea pe oricine...singurul comentariu cat de cat arogant si ironic( si de care imi pare rau) a fost pt un moderator care nu a inteles k am tot dreptul sa reclam ce vreau in locul in care se asteapta asta(pe forum la reclamatii)(..nu pe site! ( a avut grija in schimb sa mute o cearta falsa aici..iar dvs boshoo fiind prieten cu acel moderator poate( deci nu acuz ) ii ti partea ) , iar atacurile ei si le-a sters si am facut greseala sa ma enervez din cauza asta .. pe desenatori.ro nu m-am luat niciodata de absolut nimeni , iar pe forum vb exact cum vreau , reclam ce vreau , daca cuiva nu ii convine ar trebui sa ma baneze acolo . sa-mi dea avertizari..( deja am oricum, si le merit :)):) etc .
multumesc f mult totusi k ati intrat la mine si ati scris la profil comentariul acela.
eu nu am nevoie sa promit dar voi continua sa las comentarii care nu vor fi niciodata arogante sau in orice fel negative , fiindca nu am crezut niciodata ca as desena mai bine ca nimeni , de fapt eu cred k orice desen e perfect in felul lui si nimeni nu o sa-mi schimbe parerea .
va rog doar dc se poate sa nu fiti dvs moderatorii subiectivi fiindca de multe ori m-am simtit destul de prost pe site din cauza asta ..
deci k sa fie si mai clar :) niciodata nu o sa scriu ceva negativ pe desenatori.ro :) sau nu o sa insinuez in vreun fel , dar daca voi avea ceva de reclamat sau am vreo parere o sa fac asta in continuare in acel loc special facut pt asta , pe forum .
sper k s-a terminat orice conflict acum :)
sper sa aveti o zi perfecta!

Vezi desenul
Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 12 ani si 344 zile

:)observ k de multe ori opinia dvs e diferita de a desenatorilor :) nimeni nu pare sa fie plictisit de desenele mele si cu siguranta nici eu . daca desenez prea multi nori este din cauza ca imi plac f mult si ii studiez si cu siguranta nu am de gand sa sa ma opresc . imi pare rau k dvs ,dl boshoo nu intelegeti ceva in afara de culori amestecate din desenele mele dar cat timp altii inteleg pt mine e destul. si va multumesc ca intodeauna sunteti preocupat de nivelul meu de evolutie pe acest site :) e f frumos dar nu inteleg de ce doar mie mi se cere asta ..nu confundati automultumirea cu optimismul , nu am de gand sa ma opresc niciodata din invatat
cat despre atitudine..poate ati dori sa va uitati la comentariile mele sau note ..sunt unul din putinii desenatori care petrec ore in fiecare zi votand galerii intregi pentru a incuraja pe toti indiferent de nivel..fiindca nici eu nu stiu sa desenez exatraordinar dar imi plac desenele mele si NU o sa retrag asta :)
daca simtul umorului si felul meu de a fi ( ironic sau cum vreti sa spuneti )este un motiv de a ma discrimina atunci nu o sa mai comentez niciodata :) am crezut ca aici importante sunt desenele nu autorul

va reamintesc k acele comentarii pe un ton cu care nu ma mandresc nici eu au fost date pe forumul de nemultumiri (adica unde le este locul) in nici un caz aici pe desenatori ,tocmai fiindca nu vreau sa intru in nici un conflict , sau sa jignesc pe cineva !
ms de atentionare oricum!

Vezi desenul
Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 12 ani si 344 zile

1 :) colordream , s-a prins de mult marry the night don 't worry :) he is a very smart guy trust me :))
2 :) k sa terminam pt totdeauna mica controversa :
intr-o lume condusa de mii de ani de organizatii kre au k principiu "dezbina si cucereste" , in acest moment pt distrugerea lumii este folosita tactica " libertate falsa" care implica degradarea fiintelor umane la stadiul de obiect sexual sau orice altceva , este incurajata lipsa de principii , incadrarea tuturor in tipare , idolii falsi , etc . parerea mea a fost k un moderator nu ar trebui sa faca acel desen cu o tipa dezbracata si prinsa in catuse din cauza influentei pe care l-ar putea avea la nivel subconstient pt niste copii care sunt la varsta in care acumuleaza informatii pt toata viata si isi formeaza principii :))
am respect pt orice fiinta vie de la primul gandac la ultima oaie..( traducere om :)) , dar respectul meu este in fucntie de ceea ce realizeaza si ceea ce este , nu in fct de cat timp a facut umbra acestui pamant .
in clipa asta voi incercati sa intretineti o cearta kre nu exista :) eu imi voi exprima intotdeauna opiinile fiindca am puterea sa schimb ceea ce nu imi convine si cred in dreptul meu :) cine este inteligent indeajuns va vedea k nu e absolut nimic de discutat aici..intr-o lume indecenta total exista numai decenta inimii ..cine poate sa inteleaga o va face cine nu , nu :))
evolutia se face prin razboie si controverse..nu prin reducere la tacere ;)
noh..distractie placuta la toti pe aici !
din nou cu toata ironia , vis in vis
:-@ p.s..ar fi genial sa pot arata si eu la profilul meu aberatiile acelei fiinte "respectabile " dar din pacate eu nu dispun de optiunea "ataca si sterge orice urma dupa :))) " si nici nu m-as cobori la asa ceva :D

Vezi desenul