pAINt IZZy Fizzy O.o
Nume: nu cred ca te intereseaza...:-))
Varsta: 26
Localitate: in disneyland!!
Membru din: acum 14 ani si 62 zile
Nota medie: 9.91697

Cont parasit...

Celalalt cont:Ally Didu O.o(ma gasiti pe el)

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
TheFameMonster
Utilizator: TheFameMonster acum 13 ani si 231 zile

ai facut si tu cv la sims?

Vezi desenul
Purplebutterfly
Utilizator: Purplebutterfly acum 13 ani si 232 zile

ce nervos e !!

Vezi desenul
Kuno^^
Utilizator: Kuno^^ acum 13 ani si 232 zile

20 de desene
si 20 de comentarii
:D

Vezi desenul
Katoka_chan
Utilizator: Katoka_chan acum 13 ani si 233 zile

primi pasi la sims 2 ii stii nu?(faci familie , ii pui intro casa etc.)
dupa aceea , undeva in colt stanga-jos , iti arata ceva ca o camera de filmat.dai click pe ea ca sa filmezi (dar mai intai dai pe meniu unde iti salvezi ce ai facut si undeva iti arata niste optiuni , dai undeva unde arata o imagine despre camera foto si video sau cv de genu si pui durata , calitatea si dak sa se salveze cu audio sau nu)
apoi (dak ai program de facut filmulete) , poti pune si ce melodii vrei tu , doar ca nu stiu dak cei de la youtube ti le accepta chiar pe toate sau nu stiu dak te lasa sa o arati romaniei. si dupa ce il salvezi in calc, te duci pe youtube la contul tau (dak ai , dak nu iti faci ca nu e chiar atat de greu) si dai upload, si dai unde scrie upload video.
dupa ce sa uploadat (sa dai drumu la msn) treb sati apara un mail de cofirmare.dupa ce tia aparut ,intri pe cont si iti arata ce ai postat(sa dai la video).ca sa vezi dak e valabil si in romania , dai pe VIEW COPYRIGHT INFO. dak iti apare o sageata rosie si iti da nume de tari , inseamna ca in tarile alea nu merge.dak iti apare o sageata verde , inseamna ca numai in acele tari care sunt enumerate in sageata verde merg.dak nu iti apare nimic , inseamna ca se vede oriunde.si sar putea cand nu se vede nicaieri in lume asa : As a result, your video is blocked worldwide.
Ca sa poti pune ,,replici,, dai la Edit (se afla sub videoul pus) , si acolo modifici numele , descrierea si din astea. dar ca sa le pui replici dai pe ANNOTATIONS.dai clic pe foaia indoiata cu un plus pe ea (se afla in colt stanga-jos) si iti apare un chenar de ala cum am pus eu. ca sa modifici culoarea dai pe patratul cu o litera in mijloc si incercuit de culori, apoi dai pe balonas sa scrii ce vrei.(in caz de nu e bun dai pe tomberon sa il stearga).
ca sa ii pui durata, in dreapta filmuletului este ceva unde scrie SAVED si PUBLISH, iar mai jos se afla chenarele in care scrie ce ai scris tu pe balonasele alea.ca sa modifici timpul de incepere si terminare , sub ce ai scris iti arata doua timpuri (stanga - inceputul timpului, dreapta - sfarsitul timpului).dai pe sagetute sa alegi timpul , iar dupa ce termini tot dai publish si ai salvat tot ce ai facut.
ca sa il postezi pe desenatori faci cum zic eu :
1.dai copy link , sau copy embed html.
2.(poti sati pagi in lista propriul id ca nu se intampla nimic) dai paste unde scrii la fereastra in care vb cu tn insuti o trimiti, dupa care marchezi cu albastru (adik tii apasat click stanga si marchezi cu albastru , ce e scris cu un albastru si linie sub el.
3.deschizi la desenatori.ro la modificare profil , si scrii ce este , si apoi muti scrisul sub titlu , ca si cum ai trage de el.
Cam asa fac (e cam mult de citit , dar ca sa stii exact ce sa faci)
Sper ca te ajuta tot ce tiam zis!

Vezi desenul
Katoka_chan
Utilizator: Katoka_chan acum 13 ani si 233 zile

pe cine pupi?:))

Vezi desenul