Pierrot
Nume: Pierrot
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 14 ani si 246 zile
Nota medie: 9.99055

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Pierrot
Utilizator: Pierrot acum 13 ani si 196 zile

imi plache :-> multumesc :*

Vezi desenul
Pierrot
Utilizator: Pierrot acum 13 ani si 198 zile

da,chiar as vrea sa vb pe mess :))

Vezi desenul
Pierrot
Utilizator: Pierrot acum 13 ani si 198 zile

nu sunt suparata pe tine :)

Vezi desenul
Pierrot
Utilizator: Pierrot acum 13 ani si 204 zile

bv...ti-a iesit super.

Vezi desenul
Pierrot
Utilizator: Pierrot acum 13 ani si 204 zile

fratilor,copilasi frumosi,Misa chiar a fost banata,cate dovezi mai vreti?ce vreti sa faca?

toate astea au inceput de la azu?mare chestie,si-a dat cu parerea,ce sunteti asa? mai flory si tu gresesti sincer, ,,am fost suprinsa ca TU,o prietena de-a mea imi zici lucrurile astea'' iti spun eu misa,un prieten adevarat ti-ar spune cand gresesti,nu s-ar ascunde de tine,ce parere are,ce sentimente are...asa am facut cu Azu-chan,si CREDE-MA ea e cu adevarat o prietena buna,un bun ascultator,critic,si spune adevarul,ce parere sincera are,unde gresesc,ti-a spus-o si tie...mare chestie,libertate de libera exprimare ai auzit de asta? toti gresim,suntem oameni pt Dumnezeu! a spus si Azu o chestie sariti pe ea,deaia n-are nimeni curajul sa te infrunte,pe cand prietenii falsi intotdeauna te vor lingusii,vor sarii sa te ajute(DOAR IN CAZUL IN CARE ESTI NEVINOVATA,NU SA SCAPI CAND AI GRESIT IN FATA PERS. RESPECTIVE)intotdeauna iti vor face galerie,comenta,vota...asta nu e prietenie,flory...prietenia nu mai exista,nu-ti mai creea sperante ca mine,ca pe acest site vei gasii prietenul/na potrivit/a...aici sunt doar prietenii virtuale,nu ne cunoastem,nu ne stim...intelege,aici nu gasesti prieteni,decat cunostinte,e o diferenta.

gandeste-te ca si tu ai gresit,ca e normal,suntem oameni,dar atunci cand ai gresit,nimeni nu sarise pe tine,poate 1-3 au sarit sa te ajute,dar ceilalti? gandeste-te la ceilalti copilasi...cum crezi ca se simt?pe bune...fi mai intelegatoare,nu te alinta :p esti o pers. draguta,ce-i cu toata drama asta? incheiati-o sau o termin eu cu acest coment din noul capitol al lui Desenateur Oty :))

va rog sa terminati acum,lasati-o pe Azu-chan in pace,daca ati cunoaste-o...nu ati mai judeca-o atata :( nu e frumos...unde suntem? in jungla?la tribunal? nu,e un site minunat,nu merita calcat/badjocorit/mahala/copii rautaciosi/invidiosi/mazgaleli/injuraturi ca nu pt asta a fost creat,asa ca....piua :)) am terminat jocul.

Vezi desenul