Uchiha_Hinata
Nume: Uchiha_Hinata
Varsta: 29
Localitate: Oradea :-L
Membru din: acum 15 ani si 56 zile
Nota medie: 9.99713

 


http://www.desenatori.ro/desen-1543293.htm mda desen salvat din greseala la terminate acum mult timp :|

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Uchiha_Hinata
Utilizator: Uchiha_Hinata acum 13 ani si 160 zile

avand in vedere ca am gasit o discutie 'filozofica' m-am hotarat sa ma arunc si eu in groapa cu lei... de ce cu lei? pt. ca n-am sa zic minciuni.
vreau sa spun ca avand o 'reputatie' pe un site de desenat ar trebui sa insemne, implicit, ca ar trebui sa faci mereu desene faine... ma scuzati, nu suntem pe mess si nu suntem pe hi5 sau pe facebook, daca nu se vede .... ;) deci chestia ca daca ai 'renume' si nu trebuie sa desenezi frumos aici e falsa .... daca am accepta lucrurile cum le-ati zis, atunci viata nu ar mai fii o lupta pt. adevarul suprem - cum ar trebui sa fie - ci pt. a vedea care e mai ipocrit,lingusitor,'vedeta', etc.... si acest lcuru implica si idolatrizarea lor... si uite asa s-a ajuns la o societate ca cea in care traim... una bolnava.
nu zic nimic de misa... oricum sunt multi care cica au 'faima' si 'renume' , dar si-au castigat-o prin alte mijloace decat desene... ala nu e 'renume' pe desenatori.ro , ala e renume in comunitate-online-gen-hi5.ro .... just to make it clear....
eu zic sa analizati lucrurile prin prisma adevarului si luciditatii.... dar nu stiu.. vad ca va este mai sigur prin cea a subiectivitatii si... a mai multor pe care nu vreau sa le zic pt. ca ar putea fii interpretate ca si 'insulte' .. whatever...
acum ies din groapa... voi vedea daca intreaga sau nevatamata DX....
desenul e frumos, normal ...
PS: pt. cei care inca traiesc in aceasta superficiala existenta va recomand : http://www.youtube.com/watch?v=KjS7djkCHTI - chiar daca nu sunteti toti la liceu - si:
http://www.youtube.com/watch?v=cU5dYGPynqE ... poate va deschideti si voi ochii ....
si ca adaugire : as vrea sa faca referire si la superficiali, ipocriti si lingusitori ....

Vezi desenul
Uchiha_Hinata
Utilizator: Uchiha_Hinata acum 13 ani si 174 zile

wow !... no words left D=...

Vezi desenul