YErimO
Nume: YErimO
Varsta: 27
Localitate: Shangai
Membru din: acum 15 ani si 194 zile
Nota medie: 9.99691

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 247 zile

Dar ce v-a apucat pe toti? Ce este cu acele cuvinte ale tale de la profil? Ahhh, oty, de ce pui atat de mult suflet? Spune/mi si mie! Eu asta nu inteleg la voi, e un site pentru desenat, deseneaza, vorbeste cu utilizatorii, dar nu te poti baza atat de mult pe ei mai oty :(...Noi, mrg, nu cred ca eu :)) dar mrg, iti suntem prieteni virtuali...nu adevarati, cei pe care poti conta, etc, reali, noi vorbim decat prin messenger, s-au datorita acestor comentarii, vad ca esti sufletista, si sensibila, dar nu ar trebuii sa arati asta pe acest site.A fost facut pentru a desena cat mai multi oameni, sa fim o comunitate, dar nu mai mult de atat! Si sa iti spun un lucru, daca tu ai avut incredere in niste "prieteni virtuali" , cred ca ai incredere si in cei apropriati, cu care discuti mereu :|, si sa stii si tu NU EXISTA prieten adevarat. Voi va faceti prea multe sperante, dar fiecare e pentru el, si pentru om nu conteaza nimic mai mult. Ai 14 ani, cati ai, si eu am stres, din cauza problemelor de familie, din cauza scolii, din cauza sanatatii mele, dar nu te lasa invinsa de ele, mai ales de niste prieteni virtuali. Fa ti si alti prieteni reali, cu care sa te distrezi, cu care sa vorbesti mereu, dar sa nu te bazezi la fel de mult pe ei.
Ai spus un lucru despre cersetori, lasa-i in mama lor :)) Eu nici nu le dau atentie, desi m-am saturat sa mi se umple un desen cu aceleasi comm/uri :"10, vi si pe la mne?" , daca nu sunt breji , si eu am fost incepatoare, dar nu am cersit niciodata comm/uri de cand sunt pe site, si cine nu ma crede sa se uite la comentariile mele primite, de acum 2 ani, pana acum.
Sper ca ai inteles ce vreau sa spun, si ca te vei simti mai bine, dar nu ai niciun motiv de suparare... te pup, si sper sa iti revii din starea asta .. :) :* bye.

Vezi desenul
YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 248 zile

Chiar seamana :X Bravo :*

Vezi desenul
YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 248 zile

Woww ce frumoasa e :X

Vezi desenul
YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 248 zile

Ft dragutz ;x...

Vezi desenul
YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 248 zile

De ce mi-ai dat 1?

Vezi desenul
YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 250 zile

E ft scump :X

Vezi desenul