Teo0402
Nume: Teodora Prepelita
Varsta: 26
Localitate: Ploiesti
Membru din: acum 15 ani si 187 zile
Nota medie: 0

 

MSN Bear EmoticonsBuna!Ma numesc Teodora Prepelita,dar toata lumea imi spune TeoMSN Onion IconsAm 11 ani,iar ziua mea de nastere este pe 4 februarieMickey Mouse IconsSunt din PloiestiOnion EmoticonsImi place sa desenez Chicken Emoticonchiar daca nu prea imi ies desene reusiteMonkey EmoticonsCand nu imi iese un desen ma enervez si il abandonezMSN Onion EmoticonsCuloarea mea preferata este albastrul inchisHello Kitty IconSunt clasa a IV-a si am foarte foarte multi prieteni,dar vreau sa-mi fac prieteni si aiciMonkey IconsCel mai putin imi place(ca sa nu zic ca urasc)Cat Iconsa fac temeOnion EmoticonsCel mai mult imi place sa ma jocMickey Mouse Emoticon,in orice fel,dar totusi preferabil la calculatorMSN Onion IconsImi place sa ma plimb cu bicicletaHello Kitty Icon,sa ma dau cu roleleMickey Mouse Emoticonsi sa-mi petrec timpul cu prietenii meiCrazy Rabbit EmoticonCel mai putin,dintre toate materiile,imi place istoriaCat IconDar totusi ceva mai bine este la englezaMSN Onion EmoticonNu imi place singuratatea delocMickey Mouse Icon,asa ca vreau sa-mi luati id-ul: teo.pretty98 pentru a vorbi si pentru a ne cunoaste mai bineMSN Onion EmoticonsVa rog mult sa nu-mi dati note mici Cat Iconsau comentarii rautacioaseOnion Emoticon SetVa urez succes la desenat si note numai de 10Chicken IconPaBear Emoticon

 Cont parasit...Desenele de care va amintiti(cei care mi-ati mai vizitat galeria) si nu se afla si acum in galeria mea,se afla in galeria contului Teo Octy,contul meu si al surorii mele gemene.

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
hopa hop
Utilizator: hopa hop acum 15 ani si 12 zile

scuze scuze

Vezi desenul
hopa hop
Utilizator: hopa hop acum 15 ani si 12 zile

scuze scuze

Vezi desenul
Dany 10
Utilizator: Dany 10 acum 15 ani si 13 zile

10++++++++++

Vezi desenul
Dany 10
Utilizator: Dany 10 acum 15 ani si 13 zile

ff.frumos bv!!!10++++++++++++

Vezi desenul
Dany 10
Utilizator: Dany 10 acum 15 ani si 13 zile

10++++++++++ bv este ff.frumos

Vezi desenul
Dany 10
Utilizator: Dany 10 acum 15 ani si 13 zile

10++++ff.!!!

Vezi desenul
Dany 10
Utilizator: Dany 10 acum 15 ani si 13 zile

10++++

Vezi desenul
Dany 10
Utilizator: Dany 10 acum 15 ani si 13 zile

scz 10+++++++++++++++++

Vezi desenul
Andra_PussyCat
Utilizator: Andra_PussyCat acum 15 ani si 13 zile

ATENTIE: Din acest moment (data- 22.04.2009, ora- 20:40), anunt fericitii castigatori ai ,,dificilului'' concurs ,,The cat''. Din pacate, nu toti calificantii trecuti de preselectie au participat la concurs cu un desen, dar eu zic ca au participat destui. Va spun o regula care a fost mentionata (putin mai sus): NU aveti voie sa va comentati sau votati desenele de la concurs (la preselectie DA) si nici eu nu am voie (la preselectie DA). Acum, uni nu m-au ascultat si m-au ignorat TOTAL si si-au votat desenele (nu toti). Eu nu am luat in considerare voturile lor sau comentariile date de mine de genul ,,Nu uita sa nu iti votezi desenul pt. concurs alfel esti AUTOdescalificat !'', asa ca rezultatele prezente stau astfel:

- locul 1: Teo0402 (83 voturi, 34 com.)

- locul 2: ^_^ alisuk ^_^ (23 voturi, 7 com.)

- locul 3: gemenisarah (16 voturi, 3 com.)

- mentiunea: alexa 1999 (13 voturi, 4 com.)

Acestea sunt rezultatele. Premiile le voi da maine, pe seara. Va felicit pe absolut toti ! Felicit pe cei care au avut curajul de a participa la preselectie, pe cei care s-au straduit cu desene extraordinare pt. concurs si ultimii, dar nu cei din urma, pe fericitii castigatori ! Toate desenele au fost miraculoase si trebuie sa recunosc ca m-au lasat fara grai ! Va multumesc si va respect din toata inima mea pt. efortul si timpul pierdut pe concursul organizat de mine !
P.S.- Te felicit, castigatoarea locului intai (Teo0402) ! Premiile tale stau pitite in fiecare dintre desenele tale minunate. Daca vrei sa afli cate dintre acestea ti-am votat (cu 10, bineinteles), uite-te la profilul meu. Te felicit inca o data si muuulti pupici !!!

Vezi desenul
lelylow
Utilizator: lelylow acum 15 ani si 13 zile

vezi cam mai facut un desen

Vezi desenul