oresta*
Nume: oresta*
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 15 ani si 242 zile
Nota medie: 9.99374

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 141 zile

Craciun fericit si tie!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 141 zile

Superb realizat Nela, te-ai intrecut pe tine!
Nu vreau sa plec de pe site, nu vreau sa m-ai desenez pe contul asta, l-am facut special pt. DSpawn, am tinut sa-i urez sarbatori fericite, mai fericite decat am avut eu in primavara. Am pregatit totul f.f minutios, mi-am facut contul cred ca prin octombrie, dupa ce mi-am rezolvat gradina cu flori, tu stii ca eu din primavara pana in toamna, timpul liber mi-l petrec in gradina mea de flori, de desenat am prea putin timp, pe queeky abia am reusit sa fac trei desene, de comentat am comentat destul si nu m-a dat nimeni afara de pe site, ce sa mai zic ca adm. de acolo deseneaza in rand cu noi fara ascunzisuri, poti sa intri sa-i dai note, si inca nu am vazut pe acolo mizeriile de aici. Pe rmd, inca nu am ajuns la faimoasa cirfa de 20 de desene, am comentat destul si acolo,si nu m-au scos afara, am primit chiar o invitatie de la adm. Mick sa ma loghez pe un noul site, inca se afla in teste si au nevoie de pareri, nu stiu daca ai primit si tu , dar din lipsa de timp nu i-am dat curs inca. Eu daca am timp desenez daca nu fac o pauza lunga. Era cat pe ce sa-mi dea seful meu planul peste cap, era vorba sa intram in concediu din 19, dar am lucrat si sambata, duminica, luni si marti, era cat pe ce sa nu termin ultimele desenele, mai ales ca mergea greu, cand ma gandesc cu cata usurinta se deseneaza pe rmd, si queeky, aici imi pare rau doar de prieteniile pe care le-am legat, cu tine si inca cativa desenatori ma mai intalnesc si dincolo.

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 141 zile

Unul din actorii mei preferati!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 142 zile

De ce e ultimul meu desen aici?...., pt. ca nu pot continua sa desenez aici sub un alt nume. Dragul meu Dspawn ar trebui sa apreciezi ca mi-am facut un alt cont special pt. tine. Ai ales calea cea mai usoara , mi-ai sters contul, de ce?... pt. ca am protestat impotriva unei decizi luata in pripa, sa ai 20 de desene, sa fi mai vechi pe site, cat de vechi?. Stii ce nu-mi place, ca nu esti sincer, te-a deranjat ca ti-am criticat scriptul, mi-ai spus ca nu ai timp sa citesti toate comentariile, nimic adevarat, dovada ca ai si sters comentariul lui bandytanko, vad ca te supara rau adevarul. Daca ai fi vrut sa scapi cu adevarat de mine, mai bine imi treceai toate desenele de la neinregistrati in galeria mea (nu as fi fost prima, nu e cazul sa-ti insir pe toti cei la care le-ai facut acest "favor", pana si cei cu 2 conturi intra in categoria asta). Ti-am mai spus cele care au la titlu oresta SUNT DESENELE MELE!!!!!( nu si cele pt. oresta), chiar daca nu sunt reusite, imi apartin. Cu cele 7 desene din galerie, cu cele de la neinregistrati si inca trei desene incepute si neterminate as fi avut peste 20 de desene impuse, de comentarii nu mai vorbesc, aveam destule. Daca esti cu adevarat bine intentionat, deblocheaz-mi contul si trece-mi toate desenele acolo, pe urma poti uita ca exit pe acest site, daca nu promit sa revin cu alt cont, pt. mine nu e nici o problema am tot timpul si nu cred ca ai vrea sa-mi mai citesti alte comentarii acide.
Sa nu uit, nu mai vreau sa-mi vad nici un desen in top, ti-am mai spus sa le scoti de acolo , pt. mine topul nu reprezinta nimic, doar o goana nebuna dupa ce?....., sunt o multime de desene f. bune uitate undeva pe site de voi, in top intra doar preferatii, si eu sigur nu ma numar printe ei.
Recunosc ca am vazut negru in fata ochilor cand intr-o dimineata am intrat pe site si mi-a aparut sus un ban de toata frumusetea, de altfel ma si asteptam la o asa surpriza, plecasem de mult de pe site scarbita de comentariile primite de unii utilizatori si de multimea de note de 1, am vrut sa revin dupa ce se mai potolesc apele.
Oricum ai de la mine un punct rosu, vad ca te-ai potolit nu mai imprastii pe site note de 1 ( am avut si eu o contributie la asta). Un punct negru, nu vad nici o schimbare dupa marea curatenie.
Dragul meu DSpawn, de data asta mingea e in careul tau, sau cu alte cuvinte urmatoare mutare iti apartine, imi deblochezi contul, sau il blochezi si pe asta, sunt curioasa sa vad care e decizia ta. Sau poate imi stergi si comentariul asta????....sa vedem ce urmeaza????.
Cea mai buna prietena a ta,
ORESTA

Vezi desenul