mihaela_girl_mihaela
Nume: mihaela_girl_mihaela
Varsta: 29
Localitate: Curtea de Arges
Membru din: acum 16 ani si 152 zile
Nota medie: 9.91731


Id: mihaela_girll_mihaela@yahoo.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~LIFE IS COLOUR!~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~WE NEED LIFE!~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~SO, WE NEED COLOUR!~~~~~~~~~~~~

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
mihaela_girl_mihaela
Utilizator: mihaela_girl_mihaela acum 15 ani si 298 zile

MDEA, poti sa pleci, pacat de desenele tale oarecum frumoase, pentru ca la comportament esti foarte dificila. Crezi cumva ca site-ul asta e facut numai pentru tine?:))..TE INSELI de nu mai poti. Poti sa pleci, multi pleaca de pe site-ul asta. SI sa sti ca m-am enervat cand am vazut cat de incorecta esti!
Am intrat la contul tau si cand am vazut ce comentarii jegoase ai dat mi se ia de tot de site-ul asta care tzine numai pe cei care nu merita.
DC atatea fitze pe tine? Uite, de exemplu, RyuChi Is THE swEEtesT:X ce ti-a mai facut de faci crizele astea, a? Nu ca i-as lua ei apararea, dar mie imi place in general ce este corect. Si fi si u atenta la cata lipsa de exprimare ai: "nu iti dau nota pentru ca mi-ai zis sa trec pe la tn si eu nu dau nota la cei care imi spun asta". Asta i-ai zis-o u fetei acelea. Asa, dar oare u ce comentarii dai? Ia fi atenta: "sal poti trece si pe la mn?" Esti crizata?;;)
Plus ca la comentariul asta al tau nici o parere despre desen, DOAR INTERESUL!!! Si mai faci si fitze. Sti vorba aia:'Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!'
Dar degeaba. La 9 ani cati ai ar trebui sa tzii botul mai mic, sa ai putzin respect. Macar sa-i respecti pe cei kre sunt mai mari in varsta. Ca tu cand deabia te nasteai si vedeai lumina lunii, altii poate erau la scoala si studiau,se faceau inteligenti, iar u stateai sa sugi din biberon si din suzeta.
Nu am vorbit urat pe acest site NICIODATA, dar imporcizia asta deja ma depaseste, esti o insuportabila, p bune.
Si acum sa fim seriosi , ceilalti utilizatori, cum adica ea deseneaza suuper frumos si ca e super de treaba? Deja nu mai merge cu romanele astea siropoase. POTI sa pleci de pe site daca vrei!!! Oricum, nu putzini sunt cei care vor sa scape de tine din motive de suparare fatza de comportamentul tau total VARZA!!!..
A..si ca sa demonstrezi ca tu esti suuuuper corecta, mai dai si note mici!
Stay sa iti dau eu notele PE MERIT la toate desenele, sa vezi ce meriti cu adevarat, ca sa-ti iasa fumuriile alea din cap pe capace!!!
APROPO, desenul asta nu e deloc reprezentativ!!..eu nici macar nush ce vrea sa fie....si nici nu ma intereseaza...
Te-ai grabit la el, nu l-ai luat in serios ca pe un adevarat desen si e FOARTE diform. Acum am zis adevarul. Sa vezi si tu cum e sa primesti 10 de la o persoana, apoi tu sa te duci in galeria ei si sa ii dai note mici.
Si banuiesc ce vei face acum:))=))=))=))... o sa vi la galeria mea, o sa ma balacaresti, pentru ca asta e comportamentul tau, cei 7ani de acasa, si imi vei da note mici. Dar cum esti tu EXTREM DE CORECTA, nu o sa imi dai nici 9, nici 8, o sa imi dai mai jos de atat ca sa iti demonstrezi DESTEPTACIUNEA care de fapt nici macar nu e.
ORICUM, acum e momentul sa vedem daca esti cu adevarat diplomata si desteapta. Daca vii in galeria mea cu note mici DOAR CA SA TE RAZBUNI, inseamna ca nu esti sanatoasa mintal!

Cam atat. 'SPER CA NU TE-AI SUPARAT':))=))))))))))=)))
Dar m-ai enervat extrem de mult, mai bine pleci de pe site decat sa ne intoxici pe noi cu fitzele astea!! DRUM BUN SI ADIOOO!! Deabia se mai elibereaza si site-ul de cei pe interes si fara obraz.
SPER SA NU TE MAI INTROCI PE ACEST SITE, super inteligento si talentato!!!=))=))
(PS: esti foarte penala cu comentariile tale fitzoase, de te rad toti si cu c**ul)
NOTA:2, mai mult nu meriti!

Vezi desenul