NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Burina
Note primite:
11:0
22:0
33:1
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:4
Titlu: porca-panda 
Data: acum 6 ani si 336 zile
Dimensiune: 205 K
Timp desenare: 14minute 45secunde
Vizualizari: 375
Rating:
8.6 din 5 voturi
Tags: pls, sfaturi,  
Descriere: offfff nu am tlent desenez oribile... 
Burina
Utilizator: Burina acum 6 ani si 336 zile

cred ca il voi sterge,e cam urat...

Burina
Utilizator: Burina acum 6 ani si 336 zile

nici5 nu merita!

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 336 zile

ok

ram1976
Utilizator: ram1976 acum 6 ani si 333 zile

desenul este interesant prin expresivitate...conteaza asta mai mult decat forma

desenul este interesant prin expresivitate...conteaza asta mai mult decat forma

lea
Utilizator: lea acum 6 ani si 289 zile

Fatuco, a mai incercat Pika sa dea note proaste unor desene cat de cat bune,dar s-a calmat .Daca ptr desenul asta tu te notezi cu 5,pe al meu dai nota 2 ??? Pune mana ,mandro si sterge nota de mizerie pe care ai dat-o din rautate si din alte motive care se explica prin lipsurile tale genetice-unul ar fi talentul la desen .Intelegi? Sterge toate notele mizere pe care le-ai dat si altora,ca daca nu ma ocup eu de galeria ta !!!De cate ori revin pe site in idea de a mai desena ceva ,din pura placere ,apare cate o mucoasa sa-mi strice cheful cu impertinenta si care crede ca poate aprecia desenele .Nu poti ! Punct !.Cel putin nu pe ale mele sau ale altor desenatori cu ceva talent pe acest site !Iti iau desenele la rand si te descalific in 2 timpi si 3 miscari .Daca moderatorii au uitat sa faca ceva ,iau eu atitudine .Nu se poate ca in tara asta sa creasca atat de multe astfel de specimene-trebuie plivit pe aici .Se aude ,Roportal ?

AnonymeGirl
Utilizator: AnonymeGirl acum 6 ani si 288 zile

Nu cred ca se merita sa te enervezi asa de tare cand abea mai sunt persoane serioase pe site-ul asta :))

lea
Utilizator: lea acum 6 ani si 288 zile

Ah,am uitat sa motivez nota dar aici am o problema-ce as putea sa comentez in fata unui desen care e doar o mazgaleala? Fatza...nu exista !Ochii...inchisi(de rusine ,te (pomenesti )!Gura...habar n-am ,o fi deschisa? o fi cu limba scoasa???(mai, mai -ce urat din partea ei )Parul...ceva mov incadrat de linii albe. Ai vrut sa fie ceva abstract?? Tu crezi ca esti capabila sa explici singura desenul asta care ,culmea,nici nu e chiar cel mai rau dintre desenele tale.Deci,sfatul meu este ca pana nu ai ceva idee despre desen nu mai aprecia (in halul in care o faci )desenele celor care pot mai mult ca tine .Abtine-te !

Draga mea(AnonymeGirl),ai si tu dreptate,oarecum-Dar ,pe de alta parte -''culcatul pe-o ureche'' nu ajuta.Dimpotriva,ajungem sa nu mai auzim nici cu cealalta ureche,in timp. In fine,sa nu crezi ca fac o drama personala din asta ,doar ca sunt multi romani deficitari la capitolul bun-simt,civilizatie,corectitudine si alte asemenea.Poate ca ,luind atitudine,se mai poate face ceva.

Burina
Utilizator: Burina acum 6 ani si 276 zile

Daaa...cu asta can are dreptate Lea in privinta mea,dar,stiu ca nu am talent,pentruca eu desenez doar PTC imi place.atunci cand am DAT note proaste nu stiam sa folosesc siteul,acum stiu sa dau note.as retrage notele proaste dar nu mai stiu cui am dat PTC am DAT

LA nimereala.celor care am DAT note proaste imi cer scuze si ii rog sa imi scrie sa le retrag hotels.😅💰💰

*notele*

Cand pun semmul"!"par nervoasa, dar,atinci nu eram

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!