NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Wolfy 1987
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:12
Titlu: Pokemon Go! 
Data: acum 7 ani si 279 zile
Dimensiune: 79 K
Timp desenare: 16minute 15secunde
Vizualizari: 334
Rating:
10 din 12 voturi
Tags: pokemon, go!, pikachu,  
Descriere: Dude, I know that you play it . 
debreteni
Utilizator: debreteni acum 7 ani si 279 zile

Foarte frumos desenul ! Dar , sincer mie nu mi prea place aplicatia aia . S au intamplat multe accidente din cauza jocului Pokemon Go .

Wolfy 1987
Utilizator: Wolfy 1987 acum 7 ani si 279 zile

Stiu , eu nu joc, nu vreau sa cad in canale in timp ce caut pokemoni, sa ajung in mijlocul padurii si sa nu am habar cum sa ma intorc sau sa ma calce masina =)) Am facut desenul asta ca pe o gluma =))

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 7 ani si 279 zile

Oricum, nici eu nu joc. In plus, consuma bateria si unii oameni devin asa de obsedati incat nu se mai ocupa de lucrurile importante. Mai bine sa se joace oamenii cu moderatie.

Eh, oricum n-as fi vrut sa iau toti pokemonii. Am cativa favoriti, intr-adevar, dar nu-mi plac toti si nu tin sa fac colectie. Adica fiecare cu gusturile sale, dar nu cred ca toata lumea prefera absolut orice pokemon (adica exista si cel putin unul caruia sa nu-i placa).

Apropo, frumos desen!

Ami.
Utilizator: Ami. acum 7 ani si 279 zile

Nu e vina jocului ca unii nu stiu sa se uite dreapta-stanga.

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 7 ani si 279 zile

Asa e.

Wolfy 1987
Utilizator: Wolfy 1987 acum 7 ani si 279 zile

@Copanel-cp si eu LA fel am câtiva favoriti dar nu ma preocup să fac colectie.Multumesc pentru vot.

@Ami. True

queesan
Utilizator: queesan acum 7 ani si 278 zile

Am vazut pe net ca sunt cativa "monstri" care nu i-a prins nimeni.Si chiar daca as vrea sa imi instalez aplicatia asta nici nu pot ca telefonul meu e antic.Multa lume se duce dupa pokemoni in mijlocul intersectiei si da peste ei masina.Acest joc trebuie jucat in casa sau in spatii baricadate.Cum ar fi parcurile mici.Jocul acesta e creeat de curand presupun , deoarece inainte nu se vorbea de el.Multi oameni mor pentru ca alearga dupa niste pokemoni care poate si dispar de pe imagine si oamenii n mai au ce sa faca si da masina peste ei.E periculos de jucat in spatii mari.In Spatii mici e acceptabil.Dar e si vina oamenilor cum a zis Ami.Ei nu se uita pe unde merg si darama si oamenii.

ZEK3
Utilizator: ZEK3 acum 7 ani si 278 zile

Da-ti o palma, reciteste comentariul, mai da-ti o palma. N-ai cum sa-l joci in casa sau in spatii inchise. Si nu mor multi oameni, pentru ca nu toti oamenii sunt atat de prosti incat sa se bage in fata la masina ca sa prinda un pokemon. Si nu e deloc periculos de jucat.

Adica, poate sa fie periculos daca esti dobitoc.

~queen`of`misfortune~
Utilizator: ~queen`of`misfortune~ acum 7 ani si 278 zile

eu joc... o.o"

Wolfy 1987
Utilizator: Wolfy 1987 acum 7 ani si 278 zile

@ZEK3 sunt de acord (in partea in care ai spus ca NU multi oameni mor din cauza jocului si ca nu ai cum sa-l joci in spatii inchise) nu poti sa joci Pokemon Go! daca esti intr-un spatiu inchis, jocul e facut sa mergi peste tot ca sa fie cat mai greu de prins cati mai multi pokemoni, dar nu este periculos decat daca ai capul in nori, dar chiar si oamenii seriosi sunt atrasi si in fata lor vad numai pokemoni,nu realitatea, daca intelegeti ce vreau sa spun,nu e un lucru rau daca il joci doar FII ATENT LA REALITATE.

queesan
Utilizator: queesan acum 7 ani si 276 zile

Din pacate , multi nu sunt.

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!