NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Darita
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:10
Titlu: Sad... 
Data: acum 10 ani si 51 zile
Dimensiune: 146 K
Timp desenare: 6minute 0secunde
Vizualizari: 604
Rating:
10 din 10 voturi
Tags: demon,  
Descriere: Sad... 
BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 10 ani si 51 zile

vad ca va mananca tristetea pe toti 0.0

Dya Dienutza
Utilizator: Dya Dienutza acum 10 ani si 51 zile

interesant ...

Thais
Utilizator: Thais acum 10 ani si 51 zile

Am o singura intrebare...tu intelegi mesajul pe care-l transmite imaginea aia, sau doar ai desenat-o fiindca melodramele ti se par cool, si fiindca ai vrut atentie?

Darita
Utilizator: Darita acum 10 ani si 51 zile

poi... desenul asta este inspirat din viata unei cunostiinte de a mea, care este marginalizata de multi oameni, din cauza infatisarii , asa ca, din simplul motiv de plictiseala, am facut acest desen. Pariu ca multi ma considera si pe mn ciudata? Dar adevarul este ca mie chiar imi plac subiectele astea. Nu pt ca sunt depresiva sau ceva (chiar urasc genul ala de oameni), ci pt ca imi place, pur si simplu genul acesta trist de imagine. Oi di

poi... desenul asta este inspirat din viata unei cunostiinte de a mea, care este marginalizata de multi oameni, din cauza infatisarii , asa ca, din simplul motiv de plictiseala, am facut acest desen. Pariu ca multi ma considera si pe mn ciudata? Dar adevarul este ca mie chiar imi plac subiectele astea. Nu pt ca sunt depresiva sau ceva (chiar urasc genul ala de oameni), ci pt ca imi place, pur si simplu genul acesta trist de imagine. Oi fi eu ciudata.. dar asa sunt. :)))

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!