NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: babylove1234
Note primite:
11:1
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:10
Titlu: Sper ca va place! ^_^ 
Data: acum 10 ani si 53 zile
Dimensiune: 64 K
Timp desenare: 2secunde
Vizualizari: 598
Rating:
9.1818 din 11 voturi
Tags: anime, girl, love, hearts,  
Descriere: O fata indragostita,primul desen care chiar cred ca merita TA,daca vreti voi 
Xxskittless
Utilizator: Xxskittless acum 10 ani si 53 zile

mai lucreaza la maini..

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 10 ani si 53 zile

durankw avea o obsesie pt TA,si murea de invidie... de unde stim noi ca nu esti acelasi copil disperat dupa atentie?

Xxskittless
Utilizator: Xxskittless acum 10 ani si 53 zile

nus...

AlexandraMeh
Utilizator: AlexandraMeh acum 10 ani si 53 zile

TA ? -.- Really ... -.- Eu desenez mai bine si nu m-am gandit vreodata ca un desen de-al meu sa ajunga in TA, pentru ca stiu ca nu sunt destul de bine lucrate si nu merita .-. si tu cu asta vrei in TA -.-

babylove1234
Utilizator: babylove1234 acum 10 ani si 53 zile

Nu sunt ea,dar ea ce v-a fct de sunteti suparati?chiar,eu nu stiu ce a fct,si oricum,mainile,nu sunt punctul meu forte de cand m-am inregistrat,dar o sa mai lucrez,si,AlexandraMeh,ms pt sfat,o sa am grija sa nu te mai jignesc,mdea,stiu ca nu-s prea buna,aveti dreptate,dar am vzt cele mai proaste desene in TA si atunci m-am gandit ca trb numai ce bunicei sa intre in TA, asa ca am vrt sa fac un desen care merita cat-de-cat in TA,dar se pare ca cei mai multi dintre voi nu va dati seama,nu-i nmk,macar acuma o sa stiti

Kato.
Utilizator: Kato. acum 10 ani si 53 zile

Voi chiar aveti ceva cu, copilu' asta.

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 10 ani si 53 zile

mai fata,esti obsedata? du-te si te cearta cu adminu' daca nu-ti convine,nu e vina unui utilizator anume de pe site ca-i intra desenul intr-un top! ar trebui sa iti dai silinta ca sa ajungi,dar stai linistita ca mai ai pana ajungi acolo,ar trebui sa fii admina,sa bagi toate prostiile in TA,si in plus,cand te-ai uitat ultima data in galeria ta? fa diferenta dintre desenele din ta si desenele tale! in rest doar vise,vise...

Kato. dar chiar a devenit enervanta,a facut chestia asta de cateva ori,nu avea nimeni nimic cu ea,dar acum a devenit un hobby pt ea sa isi faca conturi multe.

Kato.
Utilizator: Kato. acum 10 ani si 53 zile

Jesus Christ, Wolf, las-o mai moale, e un copil ce a descoperit internetul, ai 15-16 ani da-o naibii sa o dai. Apai daca era asa descurajator site-ul cum e acum... Lasati-o nene, vrea in TA, sa munceasca pentru TA. Isi face conturi, asta e, site-ul oricum e mai mult mort decat viu, nu vede nimeni prea important.

Thais
Utilizator: Thais acum 10 ani si 53 zile

Nu va mai sariti asa pe fata, for God Sake -.- Se presupune c-ar trebui sa aveti mai multa minte. No si, vrea in TA, vrea sa iasa in evidenta? Ce dracu, zici c-a dat la cineva in cap. Macar de-ar trimite la toata lumea link-uri in comentarii cu "Da-mi vot! Da-mi vot!"



In loc sa o intrebati: De ce crezi ca desenul tau merita in TA?



Sunteti disperati, frate. Numa' sa fiti rai si sa sariti cu gura pe copii mici. Pe nici un site nu mai vad atata rautate.



Si va rog io, daca aveti ceva inteligent sa-mi ziceti, chiar nu ma supar, da daca spuneti chestii de genu' "Daca nu-ti place, pleaca de pe site" mai bine nu, c-o sa va ignor. Eu sunt aici sa desenez nu sa ma cert, da' imi vine sa ma iau de cap cand unu de 10 ani zice ca vrea in TA si altu de 16 incepe cu "Ce? Ce TA vrei tu?"

babylove1234
Utilizator: babylove1234 acum 10 ani si 51 zile

De cate ori sa va zic ca eu nu sunt durankw?Ei bine vad ca nu ma ascultati,eu nu sunt ea,chiar daca credeti voi ca sunt pt ca tot dau sa nu, eu tot voi continua de cate ori continuati si voi! nu este frumos deloc!

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!