NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Vis_in_vis
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:7
Titlu: ... 
Data: acum 13 ani si 213 zile
Dimensiune: 2220 K
Timp desenare: 14minute 30secunde
Vizualizari: 385
Rating:
10 din 7 voturi
Tags: ...,  
Descriere: ... 
PinkFantasy
Utilizator: PinkFantasy acum 13 ani si 169 zile

inca un desen superb distrus de erorile astea nenorocite...:(

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 13 ani si 169 zile

Asta nu-i Adina?

Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 13 ani si 167 zile

pt dist...admini:

acum doua zile v-am rugat f frumos in 3 locuri sa imi reparati desenul. inteleg k nu sunt pe prima pagina dar o sa ajung asa k ati fi putut sa ma bagati in seama kiar dc-s vreun utilizator necunoscut.

inteleg k desenele mele sunt prea bune pt voi si probabil va sperie k au prea multe detalii asa k singurul neuron intra in criza k nu stie cum sa reactioneze..dar totusi era frumos dc macar desenele altora ar ajunge in top dc ale mele nu au voie.

oricum ideea principala e: daca aici nu exista reguli nu exista oameni care sa te ajute sau sa faca ordine inseamna k o sa fac orice. sa nu cumva sa indrazniti sa ma banati dc desenele mele o sa depaseasca anumite limite..fiindca vad k oricum aici nu mai sunt limite de mult

:)

(ps: deja imi pare rau k vb urat dar eu dc nu explodez un pic nu-mi trece :D..si ..o si meritati

o zi perfecta la toti!

KeT@miNE
Utilizator: KeT@miNE acum 13 ani si 167 zile

vai de capu meu :|.... pacat de desen :(....si cata dreptate ai ... admini chiar au ceva cu anumiti utilizatori ....adevaru e ca sunt desene de tot amatori care au fost puse in top desene:)))))))))))))) de fiecare data ma amuz cand le vad ... (nu ca eu ash desena mai bine ..dar asa e:|)....cred ca adminii sunt defapt niste copii de 15 ani ...oare asa sa fie?:)))tot ce e posibil ....daca nu esti pe prima pagina nu esti bagat in seama...daca nu ridici in slavi pe anumiti desenatori ..la fel. Nu stiu de ce nu plec de pe site-ul asta 'plin de ura si invidie..ca sa zic asa.... t pup :* sper sa nu pierzi si alte desene ..ar fi trist

Adina_d
Utilizator: Adina_d acum 13 ani si 156 zile

hai ma ca mie imi place...arat mai orientala asa :))) bine ca nu mi-au taiat vreun ochi...sa nu se mai vada minunatie de gene :)))

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!