NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Traficanta_de_sentimente_:X
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:9
Titlu: cititi profilul & commul 
Data: acum 13 ani si 251 zile
Dimensiune: 8 K
Vizualizari: 472
Rating:
10 din 9 voturi
Tags:  
Descriere:  
Traficanta_de_sentimente_:X
Utilizator: Traficanta_de_sentimente_:X acum 13 ani si 251 zile

nu vroiam sa va distrug mediile, asa ati crezut voi...nu sunt una kre distruge mediile din joaca si da 1, in niciun caz.



ma judecati complet gresit, eu incec sa fac un site mai bun, incerc sa ajut, incerc sa termin cu ipocrizia...nu mai dati vina pe admini! E VINA VOASTRA! voi nu stiti sa fiti prieteni intre voi si chiar si asa tot rivalizati unul cu altul. nu mi-a furat nimeni contul, sunt aceasi eu, dar m-am saturat. chiar daca adminii n-au mai intrat ce? e vacanta...nu va puteti ajuta reciproc?







in concluzie, eu nu va modific notele pana nu mai va dati pe langa cei talentati si nu cooperati.







o zi buna

Kato_chan
Utilizator: Kato_chan acum 13 ani si 251 zile

fatttttttttta nai inteles altcv....avem probleme cu desenele adica eroile,,,,,nu ne convine sa stam 5 ore la un si duoa sa ne trezim cu ditamai eroarea....cui draq iar convei???ceti veni?dak dai note proaste mai raufaci.....siti faci rau simgura.....asa ca nu da note poaste crezand ca ne faci maibuni ca mai rau faci....si o sa faci un site de kkt....adminul knd a fakt siteul .....trebuia sasi asume raspunderea asa....ca nui vina noatra suntem copii si nu stim cum ofakt adminul siteul da? asa ca nu ne puteam ajuta.....adminul tre sa ne ajute si p noi...fate admin.....sa vezi cum e sa ti se planga totzi pt ca nu faci nik sistai ca prostul nu teai simti delok prost eo sincer da......mas simti ca un gunoi sa stiu ca am fakt un site si nam grija de el....si ciocul mik ca nicic tu nu desenezi grozav.....taci si studiaza picasso....sa vezi ce desene are....nare superbitatii dar felul in care a colorat si a muncit conteaza.....si ai sa vezi sa nu mai judeci desenele doa dupa aparenta....o sa vezi km arata si o sa te mii km au ajuns cv istoric.....au ajuns ptr ca muncit....asa ca pune mana si studiaa artisti si o sa vezi km e.....ca nui totzi au fost percetii.....tonitza nah....la copii facea 2 buline in loc de ochii si toata lumea ziceca face cei mai frumosi ochii....asa ca nuti da cu presupusu inainte sa vezi cat munceste cnv.....

http://www.artinvest2000.com/picas so_girl-boat.jpg

nah taci si uitete la ceti dau...si zimi ce crezi....si sa sti ca asteas celere in lume astea valoreaza miiiiiii de euo lire sau dolari:P

http://www.lib.ku.edu/splat/wwwimages/Picasso3. jpg

http://files.myopera.com/merveozcan/blog/picass o97pgla9.jpg

Crystal Tawan
Utilizator: Crystal Tawan acum 13 ani si 251 zile

Traficanta_de_sentimente ne-ai citit macar comentariile?

Poate ca incerci sa faci lucruri bune,dar asa nu vei reusi.Trebuie sa fi sincera cu notele...dar ce faci tu nu este bine!Nimeni nu are dreptul sa sa dea note mici deoarece nimeni nu este perfect!In arta nu este perfectiune si nici esec!Totul depinde de ce a simtit autorul,ce a vrut sa spuna prin acel desen...deci nu vor exista desene de 8,6 sau alte note!Ele mereu vor fi frumoase atata timp cat vor fi muncite si se va pune suflet in ele.



In legatura cu treaba...noi nu suntem aici sa refacem site-ul...am venit sa desenam...problemele sunt erorile care distrug multe desene.Dar este adevarat...si adminii sunt tot oameni...au familii,servicii...nu au mereu timp de site.

Sper ca vei citi comentaril meu si ca o sa intelegi la ce ma refer:nu te acuz,doar te rog sa gasesti alta modalitale sa ajuti...notele mici nu vor ajuta.

Smiley Băăw
Utilizator: Smiley Băăw acum 13 ani si 251 zile

multumesc ca mi-ai luat apararea si ti-o iau si eu tie dar si ce zice Little witch ii adevarat si eu mi-am dat seama de asta si mi-am reparat toate notele cred daca am mai dat la cineva note mici sa imi spuna sa le repar! Asta este nu poti sa dai note mai mici de 10 pe site

Angelanna
Utilizator: Angelanna acum 13 ani si 251 zile

q notele mici nu ajuti pe nimeni si te sfatuiesc sa critici nici desnele urate atata timp cat muncesti la ele q sufletul sunt frumoase dupa parerea mea si asa o sati faci dusmani si nu cred k tie tiar convini sa lucrezi la un desen 2-3 sau mai multe ore si sati dea cineva 1-7 sau 8 dak iti place desenul il votezi dak nu nui da nicio nota pt k acea persoana o sa se simta naspa pt k a lucrat atata timp la desenul respectiv si sa nui fie cat de putin apreciata munca asa k te sfatuiesc sa critici k sai perfectionezi decat sa le dai note mici

YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 251 zile

Nu vreau sa par rea, dar prefer sa ma critice cineva care e mai bun ca mine..:|Nu sa vina cineva mai netalentat, si sa mi spuna ca nu e bine lucrat etc etc, asta e nesimtire, nu dreptate, inseamna a te da mare, traficant-o.Am spus ce am avut de spus, si cand ti-am zis sa nu imi strici media,nu m-am referit la altceva. O seara buna.

Traficanta_de_sentimente_:X
Utilizator: Traficanta_de_sentimente_:X acum 13 ani si 251 zile

s-o crezi tu alleria')

Pierrot
Utilizator: Pierrot acum 13 ani si 251 zile

mda ai dreptate in privinta notelor...ehhhh...ce sa-i faci? mai bine stai cumintita in banca ta,decat sa te frece lumea la cap cu toate nemultumirile lor,asa patea si alta persoana...am aparat-o...si au aparut probleme,jigniri,barfe,parat la admin,eeehhh...asta-i lumea in care traim,eu iti spun,ca-i pt binele tau,nu stii cum se razbuna lumea de pe aici,crede-ma am simtit-o pe pielea mea >.> mai bine repari tot,desenezi in continuare,iti vezi de drumul tau si gata...crede-ma e mai bine asa ^^ (dar poti sa faci cum vrei,mi-e imi e indiferent)

Smiley Băăw
Utilizator: Smiley Băăw acum 13 ani si 250 zile

ba da am dreptate , daca dai 9 nu ii bine si sare toata lumea in sus, dar daca dai 8 sau 7 ii razboi. Nici la scoala daca iei 8 nu merci si ii spui la profesor datimi 10 ca eu am incercat NU FACI ASTA.

Ketchup_picant^
Utilizator: Ketchup_picant^ acum 13 ani si 250 zile

daca vreau sa te enervez am sa te enervez, daca vreau sa te las in pace am s-o fac , dar nu vi tu si imi dai 9 si lasi un comentariu gen amenintare pentru ca am vrut sa-mi indrept media. mai am avut un cont , dar aolo nimeni nu-mi aprecia desenele , asa ca am facut altul , speram sa am aici o medie mai buna, dar vi tu mot si te crezi inteligenta si imi strici tu media pentru care am muncit mult mai mult decat ai crede tu. Asa ca sa stii ca nu poti tu reface siteul doar pentru ca ameninti pe cineva. si nu iuta , nu numai tu ai posibilitatea de a da 1 asa ca grija cu comentariile de acet gen.

YErimO
Utilizator: YErimO acum 13 ani si 250 zile

Te-am raportat adminului :).In scurt timp vei fi banata, PEACE ,MAN :)

Karra-chan
Utilizator: Karra-chan acum 13 ani si 247 zile

ia stai, eu ma dau pe langa cei talentati?:| nu`s prietena adevarata?:| de cand? ce am facut rau?:|

nu sar cu gura pe tine sau ceva, vreau doar sa`mi spui cu ce am gresit...

The Blooded Rose
Utilizator: The Blooded Rose acum 13 ani si 247 zile

scuza-ma ca intervin si eu...sincer si eu vreau 'un site mai bun' dar crezi ca daca dai note mici si comentarii jignitoare ajuti cu ceva?doar o sa iti faci dusmani...de unde ai mai tras si concluzia ca nu stim sa fim prieteni...aici te contrazic draguta,aici s-au legat prietenii foarte stranse.sunt si oameni buni si amabili pe site...nu trebuie sa te iei de o persoana inainte sa o cunosti...spui ca dai notele astea pentru ca 'ne dam pe langa cei talentati'?doamne iarta-ma...Te rog frumos sa nu te iei de noi toti ca nu toti suntem prefacuti si cersetori si asa mai departe...sper ca nu te-a suparat sau jignit in vreun fel...acum cred ca o sa ma consideri si pe mine o ipocrita...dar prietenii ma cunosc asa ca nu o sa ma supar daca o sa crezi asta...

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!