Copanel-cp
Nume: Copanel-cp
Varsta: 25
Localitate: Romania, dar detaliile sunt de prisos
Membru din: acum 12 ani si 42 zile
Nota medie: 9.99664

Desen pierdut:   http://www.desenatori.ro/desen-1981051.htm

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 7 ani si 158 zile

Treaba dumitale, faceti ce vreti.

Vezi desenul
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 7 ani si 250 zile

OK, I'm legit dead for you.

Vezi desenul
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 7 ani si 250 zile

Eh, cam asa e, ce sa facem. E mai degraba un test psihologic daca putem rezista acestei tentatii de a juca prea mult in loc ca oamenii sa se ocupe de treburile lor importante.
Interesant desen. Chiar ca e lung gatul, dar cum zicea queesan era ca sa fie omul calarit de pikachu.
Daca acest joc deja a acaparat cu pokemonii din prima generatie, cand o sa fie bagate si celelalte ce o sa mai fie? Alelei, consuma prea mult spatiu, mai ales ca in total sunt actual 721 de specii (fara cei din regiunea Alola la care se lucreaza inca).
Oricum, nici n-as fi vrut sa am atatia pokemoni daca as fi jucat (caci nu-mi plac toti). Si astia par mai degraba a fi vietati asemanatoare ca cele din lumea noastra (numai ca au si puteri supranaturale majoritatea) care ar fi trebuit sa traiasca in armonie cu omul, dar la ele acasa. Adica nu e placut sa fi deodata capturat de un necunoscut ca apoi sa fii obligat sa lupti poate pentru ca stapanul sa castige bani si faima--asta mai ales daca abuzeaza de pokemon, cum se intampla si in realitate in cazul unor animale ce sunt in grija oamenilor. Bine, asta era la jocuri (la anime-uri nu era chiar asa) si uitasem ca pot fi eliberate vietatile inapoi in salbaticie.
Mai e si chestia cu provocarea Nuzlocke care are niste reguli stabilite (nu apar in joc, dar jucatorul si le impune), iar la unele benzi desenate cu aceasta provocare s-a evidentiat ca, la fel si aici, oamenii pot sa fie atasati de prietenii lor din alta specie sau sa se ajunga la abuzuri fara mila (caci se considera acel "lesin" din joc ca fiind moartea pokemonului in acest caz). Bine, la benzile desenate depinde si de cum a jucat autorul si cum si-a imaginat povestea (erau si unele care aratau mai mult prietenia dintre om si aceste fapturi mai mult decat relele facute de specia umana).

Eh, e prea lung comentariul. Si sper sa nu se zica ca sunt obsedata de Pokemon fiindca nu sunt, ma preocupa si alte lucruri. Si detaliile despre Nuzlocke le-am aflat mai mult de pe deviantART. Oricum nu stiu tot despre acest lucru creat de japonezi, sper sa intelegeti.

Vezi desenul
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 7 ani si 259 zile

Cu placere! :) Miau!

Vezi desenul