NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: neinregistrat
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:3
Titlu: ey 
Data: acum 10 ani si 341 zile
Dimensiune: 544 K
Timp desenare: 2secunde
Vizualizari: 586
Rating:
10 din 3 voturi
Tags: rtu,  
Descriere: tryh 
lea
Utilizator: lea acum 10 ani si 341 zile

Un desen pierdut astazi,am vrut sa il postez dar...GHINIOIN...am constatat ca nu mai sunt logata si a durat pana l-am gasit totusi la "History"..sincer ,imi pare rau de el si mai ales de ceea ce reprezinta !Ma poate ajuta cineva sa il recuperez?...aaa...Boshoo?? :)

aliosa
Utilizator: aliosa acum 10 ani si 341 zile

...pacat...

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 338 zile

oo, no!! p-aici treb'e sa iei in calcul si posibilitatea inposibilului! n-ai luat-o pana acum? ..hai, ca nu e timpul pierdut! o sa faci rapid progrese..boshoo mediteaza, bogdanel ceceteaza...noi inca ne jucam pe un site fantoma!..unde posibilitatea imposibilului devine in mod sigur posibila. cred ca e clar!

lea
Utilizator: lea acum 10 ani si 338 zile

Ai dreptate Cris...aproape totul devine posibil pe site...doar ca eu am cerut chiar imposibilul,am avut pretentia sa fie recuperat desenul in galeria mea,asta chiar nu se poate.Mi-am dat seama dupa ce am scris mesajul de mai sus.Boshoo si-a dat seama de la inceput,parerea mea,fara sa mediteze prea mult...:)))...Anyway ,site-ul are nevoie de ceva imbunatatiri si se pare ca nu e cine?...nu e ce?...nu e de ce????....cu ce?... Prima si ultima varianta cred ca ar fi cele adevarate .

aliosa
Utilizator: aliosa acum 10 ani si 338 zile

...nu ai cerut deloc imposibilul...desenele se pot recupera...au fost cazuri destule...si mie mi-au fost salvate astfel de desene in trecut...

...dar mi-e tot mai clar ca site-ul e lasat sa moara...incet si sigur...nu mai prezinta nici un interes...asa se pare...

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 338 zile

daaaaa, asta se intampla pe timpul lu' Stefan cel Mare.

..nu mai prezinta interes pentru utilizatori, oamenii se mai si plictisesc..

lea
Utilizator: lea acum 10 ani si 338 zile

Daca se poate salva,atunci il trec pe Boshoo absent nemotivat la apelul meu si ii mai dau si nota 2!Ca e tot mai putin interesat de desenat,se pare...hmmm...o fi avand si motive obiective sau poate o fi chiar plictiseala...imi pare rau, pentru ca exista acum un program mai bun de desenat aici.La inceput era un dezastru,se desena greu ,de asta l-am abandonat.Si de fapt nu e vorba de veterani ca noi ,ci de "cei ce va sa vina " sau vorba lui Stefan cel Mare ,Cris : "Moldova(recte site-ul)nu e a mea ,nu e a voastra ci a urmasilor urmasilor vostri, in veacul vecilor"...Ha!...sau punem iar de o coroana si un priveghi ? Uneori eu admit ca mai desenez si de plictiseala,culmea.Dar inca nu mi-am pierdut nici placerea de a desena :)

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 338 zile

boshoo nu poate sa ti-l treaca direct in galeria ta, asta poate doar Bogdanel..si uite ce zice 'mnealui:

"Vechii administratori erau angajati aveau limitari in functie de ce le cereau sefii. Eu sunt propriul meu sef.

Nu va pot minti sa va spun ca site-ul desenatori este prioritar dar nici nu il voi ignora pentru ca nu produce venituri. Este un site care mie imi este tare drag si intentionez anul asta sa ii fac un redesign. Am multe planuri si cu ajutorul lui Dumnezeu le voi duce la bun sfarsit.

O sa vad ce pot face in priviinta delogarii.



in privinta delogarii se pare ca inca "o sa vada ce poate face".. ca daca facea, nu pierdeai gimnasta in neant.

..mai bine il chemam pe Vlad Tepes

lea
Utilizator: lea acum 10 ani si 338 zile

Tu le-ai pus gand rau,tare rau..Chiar pe Vlad Tepes? Ce rezonanta istorica are oare numele asta:Bogdanel?...ca poate apeland la stramosii nostri o sa (ne) fie si noua mai bine .Dar stii ceva...cred ca ma apuc si mai desenez ceva,ca tot se anunta o ploaie cu tunete si fulgere,afara nu-i de scos nici chiar cainele,cat o fi el oaia neagra de serviciu ,de obicei.

Rinceless
Utilizator: Rinceless acum 10 ani si 338 zile

pacat de desen

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 338 zile

pai daca tot am pomenit de Stefan cel Mare...bogdanel sa fie Bogdan I, strabunicul lu' Alexandru cel Bun..e o manastire pe la Radauti, Bogdana, stie boshoo....hai, ca si mie imi e frica de fulgere..hai sa desenam (inchide geamul)..vezi, unii abandoneaza din/de plictiseala, altii deseneaza tot d-aia. hai, care termina prima!?

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 335 zile

domnule "b", s-a ratacit gimnasta! :p

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!