alexutza21
Nume: Alexutza :D
Varsta: 18
Localitate: Rm.Valcea
Membru din: acum 17 ani si 5 zile
Nota medie: 9.93087

BUNA!!

Ma bucur ca a-ti trecut si pe la mine  ( prin galerie) si sper sa va placa desenele mele. Stiu ca nu sunt foarte reusite, dar... ma straduiesc si eu...Astept comentariile voastre !

Va multumesc!

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
LP-SF
Utilizator: LP-SF acum 14 ani si 245 zile

OMG :O super dragalas :)

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 22 zile

Scuza-ma pt. sinceritate, sper ca nu te-ai suparat pe mine pt. intrebare, sunt convinsa ca si aliosa va pricepe ca a fost o neintelegere, eu nu stiam despre ce e vorba. Iti spun sigur pt. ca va mai intra la mine in galerie si va vedea mesajul.Ca si tine si ea deseneaza mai mult pe "alte meleaguri"
In privinta acelei "iulia-samia3000", nu am cuvinte, nu stiu daca ai fost pe faza si ai vazut ca la toate desenele aveai un 1 de la ea. Dupa ce
i-au banat contul, s-a inregistrat cu un nume asemanator si a inceput iar sa dea note de 1, si dupa vreo 10 minute, m-am intors din nou la desenul tau si am vazut ca disparuse, deci inseamna ca i-au banat si noul cont. M-am intors la desenul tau pt. ca daca lasi inca un comentariu si nu dai si nota, nota se sterge, si am vrut sa verific daca e inregistrata nota mea. Dar sunt convinsa ca va incerca din nou, cred ca intradevar are mari probleme"la etajul superior".
M-am inregistrat si eu pe site-ul ala ieri, dar urmau sa-mi trimita pe adresa mea parola, si cum nu a intrat,nu stiu de ce, m-am hotarat sa-ti raspund aici. Aici mai vin doar sa mai vad mesajele.
Te pup, si sper din tot sufletul ca pot trece pe lista mea inca o prietena.
Daca primesc parola o sa-ti spun de acolo unde ma poti gasi, sunt iregistrata pe alt site,dar nu vreau sa-l spun aici, pentru ca mi-am facut aici niste "prietene" pe laudanix (nici nu stiu de fapt ce au cu mine), dar nu conteaza, nu vreau sa le car dupa mine). Si e o chestie pe care mintea mea nu o poate intelege, la ultimul meu desen cu dedicatia pt. aliosa, au intrat si mi-au dat un 1, lucru normal zic eu , dar dupa o zi sau doua nu mai stiu exact,nota era streasa, dar nu din cauza ca le-au banat contul, sunt pe site bine mersi, la celelate desene inca mai pastrez cadoul lor, si o nota o poti schimba numai cu o alta nota, si aici nu e cazul pt. ca nu mi-au dat o alta nota. Deci pt. mine asta e chiar un mister, numai un moderator, ar putea sterge nota in felul acesta.

Vezi desenul
acidori
Utilizator: acidori acum 16 ani si 22 zile

Ma bucur ca m-ai cautat, dar chiar care e problema cu aliosa?, eu nu stiu sa fi facut vreun rau cu buna stiinta la cineva?, nu te supara pe mine, dar e prietena mea, probleme cu capul cred ca are asta cu numele de iulia-samina3000( fosta iulia-simina3000), si inca grave de tot.
Eu m-am suparat chiar din cauza ca desenul dedicat mie cu atata dragoste nu a intrat in top, din cauza asta nu mai desenez, am vazut ca desenele pe care le-a facut dupa aceea au intrat toate in top, dar cel care era pentru mine nu.
Ma bucur insa de un lucru, Bammby cu desenul ei cu buchetelul de flori e in top, pt. ca cu toate stradaniile de o scoate din top nu au reusit, cred ca e o scapare in program, orice desen care are note de la moderatori, chiar si note de 1, intra in top daca au medie peste 9, deci ar mai trebui sa-si faca cateva conturi in plus de unde sa mai dea note de 1 ca sa o scaoata sub media 9. Vezi daca o ignorau si nu ii mai dadeau atate note de 1, acum nu ar fi fost in top, si ea ar fi fost multumita de notele primite.
deci plasa.................moderatorilor!!!!!!!!!!! erata:" ca sa o scoata sub media 9", vezi daca m-am grabit.
Si am uitat, animalutul tau e tare dragalas, si daca nu-mi baneaza contul poate o sa mai trec pe aici, dar mai rar, m-am inscris pe alt site dar din pacate nu pe cel pe care esti tu acum inscrisa.
Am fost si pe acolo dar numai in vizita, si am vazut multe desene minunate, ale multor desenatori de pe acest site, dar fara suparare ale lui rainer* sunt sublime, aici parca nu reuseste aceasi perfectiune(e un adevarat maestru), cred ca acolo se desenaza mult mai usor, poate o sa incerc si eu ceva mai incolo pe la iarna cand voi avea mai mult timp.Acum ma multumesc cu celalat site, mai sunt inca cativa utilizatori de aici. Cred ca se adevereste vorba mea, multi isi i-au pensulele si pleaca.

Vezi desenul
m*m
Utilizator: m*m acum 16 ani si 24 zile

superb

Vezi desenul
carmen23leo
Utilizator: carmen23leo acum 16 ani si 25 zile

Foarte dragut, felicitari !

Vezi desenul
Lacra**
Utilizator: Lacra** acum 16 ani si 25 zile

f.dragalas

Vezi desenul
edytza
Utilizator: edytza acum 16 ani si 25 zile

Ce dragutz e :)!!!

Vezi desenul