LuannaP
Nume: LuannaP
Varsta: 28
Localitate: -
Membru din: acum 8 ani si 355 zile
Nota medie: 10

Hei

M-am tot uitat pe site de cateva saptamani incoace si imi place foarte mult, mi-as dori sa am mai mult timp sa desenez.

Si pe mine m-a uimit faptul ca desenul meu cu trimitere la Ada Milea a aparut in Top Desene, se pare ca multi desenatori (ma refer aici la utilizatori ai site-ului desenatori.ro, nu orice persoana care deseneaza) considera ca topul acesta desemneaza cel mai cel desenator. Eu am banuit ca se ajunge in top dupa un algoritm care implica numarul de note (mari) primite intr-un oarecare timp (scurt). Poate e cineva care mai selecteaza desene? Nu stiu, sincer!

Nu am cerut sa fiu judecata in felul urmator: "(n-)ai ce cauta in top desene !". Am desenat o oaie... pe un gard... pentru ca mi-a placut piesa. Poate ca nici eu nu consider ca o oaie mica, ambitioasa si curajoasa are ce cauta acolo, dar a ajuns pe luna, pana la urma, nu? Acum nu spun nici ca acolo e locul ei, nu spun nici ca, precum oaia, desenul meu s-a antrenat sa sara un gard pana la TD. Eu doar ascult cu placere Ada Milea si o ascultam cat incercam sa descopar instrumentele de desen. 

Cumva (prin voturi sau selectie) a ajuns desenul unde a ajuns, acum nu trebuie sa ma invinovatiti pe mine. Puteai fi tu, desenatorul care citeste, cel care a desenat oaia mica. Ai fi fost la fel de confuz ca mine, crede-ma! 

Eu vad o legatura intre top si gard, oaie si desen... Mereu incerc sa mai gasesc cate ceva dincolo de orice lucru banal. "Incidentul" asta imi ofera, deci, o anumita satisfactie mie, personal. Multumesc!

Fara vreo suparare din partea nimanui, sper, hai sa ne intoarcem la oile noastre... 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
GALERIE DESENE
Cautare
  • 10.00/10
Nota:10.00(52 voturi)**
  • 10.00/10
Nota:10.00(39 voturi)**
  • 10.00/10
Nota:10.00(40 voturi)**
  • 10.00/10
Nota:10.00(35 voturi)**