lea
Nume: lea
Varsta: 18
Localitate: -
Membru din: acum 17 ani si 330 zile
Nota medie: 9.99545

http://www.ratemydrawings.com/user/andre_cellea/

Minicolectie de desene neterminate si pierdute  la " neinregistrati " . Le declar nule ! De asemenea , declar nul interesul celor care ar trebui sa repare site-ul  :

 http://www.desenatori.ro/desen-1944434.htm

http://www.desenatori.ro/desen-1944887.htm

http://www.desenatori.ro/desen-1939917.htm

http://www.desenatori.ro/desen-1998610.htm 

http://www.desenatori.ro/desen-2050860.htm

 

 

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
lea
Utilizator: lea acum 3 ani si 207 zile

Mai copila! Sau copile! Ce te framanta pe tine? Iar daca ai 24 de ani, cat scrie la profil, sa stii ca e mai neplacuta si mai cumplita impresia pe care mi-o faci, decat imi imaginam. Am vrut sa vad care esti, sa dai 6 unui desen, doar asa, de amorul artei. Adica, pardon, tu cu arta nu ai absolut nimic in comun! Si uite ca m-am lamurit. Esti o catastrofa la desen, la ortografie, la exprimare. Sa mai spun, oare? Eu credeam ca e cineva care face furori cu desenele si cand colo, iata ce mi-e dat sa vad. Justifica-ti nota,ok? Asa cum am mai scris aici, in tara asta nu o sa ne mearga bine cat timp exista unii ca tine, care actioneaza doar sub impulsul proastei educatii, al rautatii si al invidiei! Asta ma deranjeaza, nu nota, ci faptul ca o dai absolut nejustificat, ca nu esti capabil/a sa ai o opinie artistica pentru ca nu ai cunostintele necesare in domeniul artei si mai ales nu ai nici bruma de talent la desen si mai ales, ca esti condus/a de sentimente meschine care, in timp, te vor marginaliza si vei trai singur/a, lumea te va evita, asa cum multi fac si aici. Daca ai o problema care nu se poate spune-solicita ajutor cat mai ai sanse sa iti revii! Moderatorul nu se mai ''joaca'' pe aici, in fine, s-o fi saturat si el de atatea infantilisme dar nu stiu de ce vreti voi sa imi stricati mie cheful dovedind ce caractere mici exista printre copiii din ziua de azi. Sistematic o faceti cu cei care vin aici doar sa se bucure ca mai pot desena. Vezi-ti de gradinita ta de ''grupa mica'', las-o in pace pe a mea, ca e ''grupa mare''-daca poti intelege ideea!(ca ma si apuca rasul, dar trebuie sa spun ce am de zis ca sunt prea multi asa, ca tine,in tara asta!) Cresti si tu mare prima data, invata sa te porti civilizat si mai ales, INVATA SA SCRII SI SA TE EXPRIMI CORECT IN LIMBA ROMANA!!! Asa, de inceput! Ce aveti de sunteti atat de slab pregatiti? Nu stiti deloc sa scrieti corect, nu stiti sa va exprimati corect o parere si va purtati ca niste mici sau mari monstri scapati din lanturi? Ce e cu voi, mai copii? Desi, daca ma uit la dialoguri aici, sunt de acum 9 ani, asa ca probabil ai, intr-adevar, 24 de ani. Ar trebui sa ai curajul unei opinii personale! Si al unui Id corect, nu fals! Trist si jenant!

Si inca ceva-abia acum am citit si comentariul lui Boshoo! Iata ca este cum am zis-ai crescut, au trecut 9 ani de cand erai in postura de a fi banat/a si ai ramas la fel de neadaptat/a. Ce faci tu sunt niste rautati ieftine care ti-au format, iata, caracterul. Nu iti e bine si nici nu iti va fi bine daca tot rautatea si invidia te ghdeaza in decizii-nu e doar un desen notat incorect, e o atitudine a ta! Nasol!(poate asa intelegi mai bine ce vreau sa iti transmit!)

*ghideaza, nu ghdeaza

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 3 ani si 250 zile

p.s. Acum se vede!

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 4 ani si 69 zile

Asa, brusc, mi-am reamintit de site :)

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 4 ani si 69 zile

Excelent!

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 4 ani si 69 zile

Imi place!

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 6 ani si 243 zile

Splendid !

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 6 ani si 247 zile

E absolut minunat desenul tau !

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 6 ani si 247 zile

E un desen excelent ,Pikaa !

Vezi desenul
lea
Utilizator: lea acum 6 ani si 249 zile

Minunatie !

Vezi desenul